irini_D Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γειά σας, έχω ένα laptop HP compaq και εγκατεστημένα τα windows 7.. χθές το βράδυ κατέβαζα και άκουγα τραγούδια και σε κάποια στιγμή δεν είχα ήχο.. Πήγα στη μπάρα εργασιών να κοιτάξω την "Ένταση" και φαινόταν οτι το τραγούδι παιζόταν κανονικά απλώς δεν είχα (και δεν έχω) ήχο.. Τον έχω κάνει 1-2 φορές επανακίνηση σήμερα αλλα τίποτα.. Δεν το κάνει μόνο τραγούδια.. σε οτιδήποτε έχει σχέσει με ήχο.. Μήπως χθες τον κούρασα πολύ και κάηκε τίποτα? Πήγα για να ελένξω για προβλήματα και επιδιορθώσεις των windows αλλα δεν βρήκε κανένα πρόβλημα.. Τι να κάνω? Τι μπορεί να έχει? Μήπως να ον στείλω για servise?
firegarden Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γειά σας, έχω ένα laptop HP compaq και εγκατεστημένα τα windows 7.. χθές το βράδυ κατέβαζα και άκουγα τραγούδια και σε κάποια στιγμή δεν είχα ήχο.. Πήγα στη μπάρα εργασιών να κοιτάξω την "Ένταση" και φαινόταν οτι το τραγούδι παιζόταν κανονικά απλώς δεν είχα (και δεν έχω) ήχο.. Τον έχω κάνει 1-2 φορές επανακίνηση σήμερα αλλα τίποτα.. Δεν το κάνει μόνο τραγούδια.. σε οτιδήποτε έχει σχέσει με ήχο.. Μήπως χθες τον κούρασα πολύ και κάηκε τίποτα? Πήγα για να ελένξω για προβλήματα και επιδιορθώσεις των windows αλλα δεν βρήκε κανένα πρόβλημα.. Τι να κάνω? Τι μπορεί να έχει? Μήπως να ον στείλω για servise? Και εγω σε desktop ειχα συνεχεια προβληματα με τον ηχο στα Windows 7 αλλα οταν εκανα επανεκκινηση, ηταν οκ. Απλα επειδη με κουρασε να κανω συνεχεια επανεκκινηση, εβαλα παλι τα ΧΡ και ησυχασα. Να τον κουρασες και να καηκε κατι, δε νομιζω. Εγκατεστησες καποιο προγραμμα ή καποια συσκευη; Γραψε και το ακριβες μοντελο του laptop σου, μηπως μπορεσουμε και βρουμε κατι στο ιντερνετ.
irini_D Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Και εγω σε desktop ειχα συνεχεια προβληματα με τον ηχο στα Windows 7 αλλα οταν εκανα επανεκκινηση, ηταν οκ.Απλα επειδη με κουρασε να κανω συνεχεια επανεκκινηση, εβαλα παλι τα ΧΡ και ησυχασα. Να τον κουρασες και να καηκε κατι, δε νομιζω. Εγκατεστησες καποιο προγραμμα ή καποια συσκευη; Γραψε και το ακριβες μοντελο του laptop σου, μηπως μπορεσουμε και βρουμε κατι στο ιντερνετ. Οk , σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλα επανήλθε χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι μια χαρά.. Ίσως να φταίει οτι χθές το παράκανα λίγο.. Ίσως να πάρω ανεμιστηράκι για να μην θερμαίνεται τόσο.. Υ.Γ. Το laptop είναι HP Compaq 6715s Σ'ευχαριστώ και πάλι!!!
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τι σχεση εχει η θερμοκρασια με το ηχο; Απλα θα πειραξες κατι καταλαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.