gkpapad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φιλε Ypnovatis πως να το ψαξω.Βοηθησε με σε παρακαλω. Εχω τρελαθει.Η cpu κτυπαει 100σταρια.Το pc παγωνει.
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φιλε Ypnovatis πως να το ψαξω.Βοηθησε με σε παρακαλω.Εχω τρελαθει.Η cpu κτυπαει 100σταρια.Το pc παγωνει. κλείσε το eset για να μην χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή
gkpapad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το εκλεισα.τωρα ειναι στο 50% χρηση, την οποια χρησιμοποιει το ekm.exe
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το εκλεισα.τωρα ειναι στο 50% χρηση, την οποια χρησιμοποιει το ekm.exe αυτό είναι πάλει από το eset αυτό δεν μπορείς να το κλήσεις το εχώ προσπαθήσει και εγώ μόνο με απεγκατάσταση κλίνει
gkpapad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δηλαδη το προβλημα ειναι απο την εσετ;
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δηλαδη το προβλημα ειναι απο την εσετ; έμενα μου το έκανε αυτό όταν είχα κόλληση ιό είχα αγανάκτηση έκανα format και έβαλα το eset smast security και βρήκα την υγια μου
EddieObscurant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λοιπόν απο χτες μου το έκανε και εμένα το eset και μου έτρωγε τον ένα πυρήνα. Το μόνο που είχα κάνει ήταν update το nod32 και update τα windows 7 64-bit. Aρχικά νόμιζα ότι έφταιγαν τα update των win και εκανα system restore 3 μερες πριν αλλά το πρόβλημα παρεμεινε. Τελικά μετα απο λίγο ψάξιμο ειδα ότι κολουσε όταν πηγαινε να κανει scan στη μνήμη συστήματος (γι αυτο και απο το startup μου έτρωγε τον ένα πυρήνα). Στα αρχεια έκανε κανονικά. Τεσπα το έκανα unistall, εσβησα και ό,τι είχε σχέση απο τη registry, το ξαναέκανα install και το πρόβλημα λύθηκε. Το περίεργο είναι ότι τα ίδια ακριβώς έκανα και στο νετβοοκ , αλλά δεν ειχα κάποιο πρόβλημα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το νετβοοκ εχει win7 χ86 και οffice 2007, αντι για win7 x64 και οffice 2010 που έχει το desktop. (βάζω και το office γιατι υπήρχαν και γι αυτο updates)
gkpapad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λοιπόν απο χτες μου το έκανε και εμένα το eset και μου έτρωγε τον ένα πυρήνα. Το μόνο που είχα κάνει ήταν update το nod32 και update τα windows 7 64-bit. Aρχικά νόμιζα ότι έφταιγαν τα update των win και εκανα system restore 3 μερες πριν αλλά το πρόβλημα παρεμεινε. Τεσπα το έκανα unistall, εσβησα και ό,τι είχε σχέση απο τη registry, το ξαναέκανα install και το πρόβλημα λύθηκε. ΕΚΑΝΑ το ιδιο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε EddieObscurant
lion2486 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Και εμένα το ESSET σήμερα μου τρώει το 1 Thred.. μένει το pc με 12-13% use συνέχεια.. ίσως δοκιμάσω reinstall ή κάποιο άλλο..
EddieObscurant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μαλλον βιάστηκα να πω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Παρόλο που στα πρώτα λεπτά μετά την επανεγκατάσταση δεν μου το έκανε, τώρα πάλι ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα.Κοιταξα και στα φορουμ της eset και δεν αναφέρεται κάτι. Αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο για να γίνει κατανοητο και απο άλλους ότι είναι θέμα της eset. και άλλοι έχουν πρόβλημα
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το μαμημένο το τελευταίο update φταίει, 5357 ενώ το πρόβλημα δεν διορθώθηκε και με το 5358...... :/ Και έλεγα γιατί σερνόταν το starcraft ffs. Η μόνη λύση για την ώρα είναι η απενεργοποίηση του startup scan,το uninstall/install δεν λύνει το πρόβλημα. Ελπίζουμε για fix στο επόμενο update.... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ήδη στα fora της eset : http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=279283
EddieObscurant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Eγω απενεργοποιησα το anti-stealth απο τα option , έκανα ρεσταρτ και όλα οκ προς το παρόν. Η άλλη προσωρινή λύση που προτείνουν είναι deselect Operating memory in ThreatSense settings
gkpapad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δυστυχως το προβλημα παρεμηνε.Εκανα απεγκατασταση.
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δυστυχως το προβλημα παρεμηνε.Εκανα απεγκατασταση. λέω να βγάλεις τέλιος το eset και να βάλεις το eset smart security που σε μένα δεν έχει παρουσίαση το παραμικρό πρόβλημα εδω και 3χρονια
dimitrisak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 η αυτο που λεει ο rafail η βαλε microsoft security essentials αν εχεις αυθεντικα ή "αυθεντικα"windows ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.