Προς το περιεχόμενο

cpu 95%- προβλημα με ESET

gkpapad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες η cpu ειναι κολλημενη στο 95% και το συστημα παγωνει πολλες φορες.Ξερετε που οφειλεται;

Το κουτι ειναι ζεστο στο πλαι.

Εχω windows 7/64bit Ultimate.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως μπορω να παρω φωτο το taskmanager για να δειτε τι παιζει;

Από το πληκτρολόγιο πάτα το prtscn (Print screen) και κανε Paste στο mspaint (ζωγραφική)

μη ξεχάσεις να βάλεις αύξουσα σειρά την κατανάλωση cpu, ώστε να φαίνεται Πάνω πάνω στο taskmanager

Δημοσ.

εχθες το επαθα στο λαπτοπ και ηταν trojan η κατι τετοιο..δουλευει κρυφα και δεν το βρησκεις ανετα..εκανα

restore απο ghost ολα οκ..αλλιως δεν βρισκεις ευκολα ακρη με τα antivirus κτλ..

Δημοσ.
εχθες το επαθα στο λαπτοπ και ηταν trojan η κατι τετοιο..δουλευει κρυφα και δεν το βρησκεις ανετα..εκανα

και εγώ το έπαθα στο κατεβαστή προχθές ήταν ιός έκανα ένα scan με το malwarebytes και όλα οκ και εκτός ότι χρησιμοποιούσε 100% το cpu χρησιμοποιούσε και όλη την ram

Δημοσ.

Αν είστε ίδια περίπτωση και είναι από τα συνήθη χτυπήματα στο svchost (και γενικά από τέτοια)

Πιθανότατα με ένα spyware doctor καθαρίζεις.

Δημοσ.
δοκιμασα το πληκτρο Prt Sc και δεν μπορω να παρω φωτο, γιατι;

Για να μη παιδεύεσαι, απλά πες ποιο process καταναλώνει cpu 95%

Δημοσ.
δοκιμασα το πληκτρο Prt Sc και δεν μπορω να παρω φωτο, γιατι;

Αφου πατησεις το Prt Scr μετα κανεις επικολληση(Ctrl+V) στην ζωγραφικη.

Δημοσ.
to 80% ενα .exe του ESET το ekm.exe

Αν είναι μονίμως αυτό έτσι (ιδικά αν δε σκανάρει το ESET) κάτι το έχει προσβάλει και πιθανότατα κάνει Overflow.

Τρέξε κάτι σε spayware doctor κλείνοντας το ESET για λίγο. Λογικά θα στο καθαρίσει.

Δημοσ.

Αν ειναι το eset ψαχτο στο google, συγκεκριμενα στα ΧΡ ειναι γνωστο θεμα κ λυνεται με 2 κλικ απο το eset το ιδιο. Ισως περασε και στα 7. Την εχω πατησει σε clean install σε pc χωρις προσβαση ;)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...