Προς το περιεχόμενο

32LG6000 Αναβαθμιση FIRMWARE & MPEG4

gipinio32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδες,

Εχω την εξης τηλεοραση: 32LG6000 (Scarlet σειρα).

Θα ηθελα να την κανω να παιζει ψηφιακο σημα (να πιανω τα καναλια της DIGEA).

Αγορασα μια καρτα "NEOTION CI NP4+ Free To Air". Την τοποθετησα στην καταλληλη θυρα, την εβαλα, σκαναρα για τα καναλια, τα βρηκε ονομαστικα (δηλαδη διαβαζει οτι π.χ. ειναι ALTER) αλλα δεν παιρνω ουτε ηχο ουτε εικονα, παρα μονο ενα συνεχες μηνυμα <<Υπηρεσια HD>>....Τι να κανω; Αναβαθμιση λογισμικου; Αν ναι απο που; (Εχω φαει τον κοσμο και δεν εχω βρει κανενα λινκ της προκοπης, μπορειτε να δωσετε κανενα;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353433

Tωρα που το ξανακοιταξα, η ονομασια του αρχειου που εχω εγω ειναι 32LG5000-ZA-26-32-37-42LG3000-ZA_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.54.01_

Δεν ξερω αν κανει για την 6000.

Επεξ/σία από bluesattack

Δεν νομιζω...διοτι το update αυτο λεει σιγκεκριμενες εκδοσεις.

***********Μετα απο μια συντομη συζητηση με την LG Electronics Hell-ass :P(τρομαρα τους) μου ειπαν πως διορθωνεται με ενα απλο firmware update το οποιο ομως ειναι πολυ περιπλοκο:whistle: και θα πρεπει να ερθουν οι ιδιοι να μου το εγκαταστησουν:eek:...τωρα σιγουρα με δουλευουν....:shifty:HELP το καταραμενο το link!!!!:shifty: ΑΝΥΟΝΕ????*************

Ε...παντα, λοιπον: USB Stick Formaρισμενο στα FAT32. Κανω extract τα .bin αρχεια μεσα, βαζω το στικακι σε μια USB, ενεργοποιω την ενημερωση λογισμικου απο το μενου της τηλεορασης και τα υπολοιπα μονο του...σωστος;:-)

Τελος παντων θα το βρω...

Εφοσον βρεθηκε το αρχειο αναβαθμισης τα αλλα βρισκονται. Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Λογικα θα εχετε νεα μου για εξελιξεις και εντυπωσεις!!!

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ----------

Κατι τελευταιο. Εχει αρκετες USB θυρες και εχει μια ξεκαρφωτη SERVICE ONLY. Που καρφωνω το στικακι;

@chios...Το αρχειο μεσα στο ZIP ειναι σε μορφη .epk . Το εβαλα στην τηλεοραση. Κανει εντοπισμο του USB και μετα τιποτα...Δεν πρεπει να ειναι τυπου .bin;

ΌΧΙ. Απλά για να το δεί θέλει να το βάλεις σε φάκελο TV_LG νομίζω ή κάτι αντίστοιχο με κεφαλαία. Απόσο θυμάμαι το structure του φακέλου το έχει έτοιμο μέσα στο rar.

Αν δεν βλέπει καν το αρχείο δεν κάνει για την τηλεόρασή σου. Πάντως και εγώ που το είχα κάνει update αναλογα και μετά πήρα και την αντιπροσωπία γιατί πίστευα οτι έχει βγεί νεότερο, είδα οτι το στικάκι τους έκανε update και σε ένα άλλο module που το αρχείο που είχα κατεβάσει δεν είχε κάνει.

Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι πως αν έχεις εγγύηση έπρεπε να τους έχεις πάρει ήδη και να μην ασχοληθείς καν. 30" δουλειά είναι.

Ο φάκελος πρέπει να λέγεται LG_DTV.

Σιγουρέψου ότι το Update κάνει για την tv σου και ότι είναι πιο καινούριο από αυτό που έχει τώρα γιατί αλλιώς δεν θα περάσει.

αυτήν την διαδικασια έκανα εγώ

Το 3,47 πρέπει να είναι το τελευταίο firmware

1) Insert USB memory device in your computer and open it.

2) Create 'LG_DTV' folder in USB memory

3) Copy new software(xxxxx.epk) to 'LG_DTV' folder.

4) Insert USB memory and turn on the TV.

(Some USB may not be compatible)

5) You can see the update menu after about 20 sec.

If you don’t have this menu, power off and turn

on the TV with remote control.

(or, check software file name.)

6) Select START using ▲▼◀▶ button with your remote

control and press the Enter button.

TV will be updated automatically.

Screen will display progress.

It will take 5 minutes and automatically power off and on.

7) You can remove USB memory and use your TV.

[important : Please , do not remove the USB memory and

power off during reading or upgrading operation .] \

• 2 χρόνια αργότερα...

Παιδιά καλησπέρα...
Μετά από τόσο καιρό..να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε αυτό το θέμα μήπως υπάρχει κάτι νεότερο..
Εχω και εγώ αυτό το μοντέλο 32lg6000  και θέλω να την κάνω να παίζει από το usb και ταινίες.
Πως μπορεί να γίνει αυτό,γιατί έχω μπερδευτεί???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...