Προς το περιεχόμενο

Οθόνη για νέο pc

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα dvi. Τεινει να επικρατει ενα χαος σε σχεση με τα χρωματα που βγαζει το hdmi. Η μονη διαφορα του hdmi απο dvi ειναι ο ηχος. Κατα τ´αλλα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Καλυτερα dvi. Τεινει να επικρατει ενα χαος σε σχεση με τα χρωματα που βγαζει το hdmi. Η μονη διαφορα του hdmi απο dvi ειναι ο ηχος. Κατα τ´αλλα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

thanks για την συμβουλή, τεσπα μόλις μου έρθει η οθόνη θα δοκιμάσω και την μία σύνδεση και τη άλλη, και όποια με βολέψει

Δημοσ.
thanks για την συμβουλή, τεσπα μόλις μου έρθει η οθόνη θα δοκιμάσω και την μία σύνδεση και τη άλλη, και όποια με βολέψει

καλά ποτέ κιόλας ήρθε?:fear::fear:

το διάβασα γρήγορα και νόμιζα ότι έγραψες μόλις μου ήρθε:lol::lol::lol:

Δημοσ.

καλά ποτέ κιόλας ήρθε?:fear::fear:

το διάβασα γρήγορα και νόμιζα ότι έγραψες μόλις μου ήρθε:lol::lol::lol:

LoL. :)

Δυστυχώς δεν μένω Αθηνα, και δεν εχουμε υποκαταστημα ΠΛΑΙΣΙΟ στη περιοχη μου :/

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:32 ----------

Μπορω να την βαλω τον τοιχο ????

Δημοσ.

με γεια σου wank!!!οταν την παραλαβεις και την στησεις ελπιζω να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.

κοιτα να δεις που παει και στον τοιχο,δεν το ειχα προσεξει αυτο¨).αστερακι τελικα το μονιτορ¨)

8α το χτυπησω κι εγω μου καεται!

Δημοσ.

την πηρα απο το site, αλλα με πηραν τηλ και μου είπαν ότι θα την εχω σπιτι μου κατα τις 23 του μηνα, γιατι κλείνουν οι μεταφορικες για διακοπες... :/ δεν πειραζει, θα ζησω και με την οθονη π εχω τώρα. Και μία ακόμα ερώτηση, τι τύπο βάσης θέλω για αυτή την οθόνη?? (Vesa 100, 75...)

---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:56 ----------

με γεια σου wank!!!οταν την παραλαβεις και την στησεις ελπιζω να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.

κοιτα να δεις που παει και στον τοιχο,δεν το ειχα προσεξει αυτο¨).αστερακι τελικα το μονιτορ¨)

8α το χτυπησω κι εγω μου καεται!

thnx !!! :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια, μου ήρθε σήμερα, γιατι ήταν κλειστές οι μεταφορικές. Τα σπάει, το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα ειναι αυτό το φωτάκι απο κάτω. Το επιλέγω, αναωει μια φορα για να δω πςσ ειναι, και μτα δεν ξανανάβει. Καποια ιδέα ?????

Δημοσ.

καλησπέρα...ειμαι καινούρια στο φορουμ οπότε για τυχόν λάθη ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε.ενδιαφέρομαι και γω άμεσα να πάρω οθόνη για τον υπολογιστή μου.ειμαι αναμεσα στην lg 23'' led lcd E2350V και στην lg 23" W2363V.βασικα έτεινα πιο πολύ στην led μέχρι πού διάβασα τις απόψεις σας στο φορουμ.απλα θα ήθελα να ρωτήσω, εφόσον ειναι led και έχει περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά με την άσπρη lg δεν συνεπάγεται οτι θα είναι και καλύτερη?εσείσ τι λέτε?

Δημοσ.
καλησπέρα...ειμαι καινούρια στο φορουμ οπότε για τυχόν λάθη ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε.ενδιαφέρομαι και γω άμεσα να πάρω οθόνη για τον υπολογιστή μου.ειμαι αναμεσα στην lg 23'' led lcd E2350V και στην lg 23" W2363V.βασικα έτεινα πιο πολύ στην led μέχρι πού διάβασα τις απόψεις σας στο φορουμ.απλα θα ήθελα να ρωτήσω, εφόσον ειναι led και έχει περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά με την άσπρη lg δεν συνεπάγεται οτι θα είναι και καλύτερη?εσείσ τι λέτε?

και εγω για LED πηγαινα στην αρχη, αλλα τα παιδια μου προτειναν την LG w2363V WF. Και τωρα που την εχω, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ειναι γ*ματη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...