Προς το περιεχόμενο

Οθόνη για νέο pc

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, λοιπον πήρα ένα pc με αυτή την κάρτα γραφικων 240 GT - MSI 1024 MB, και θέλω μία οθόνη μέχρι 200 Ε, απο πλαίσιο και ίσως απο eshop. Έχω βρει τις παρακάτω, τι λέτε ;

LG-E2250V-PN-LED (ειμαι περισσοτερο υπερ αυτής)

SAMSUNG-SM-B2230H-TFT

Δημοσ.

την εχω δει και σε αλλο topic αυτη. βασικα δν 8ελω απο εκει, θελω απο πλαισιο γτ εχω λογο... Αυητ που λεω εγω που ειναι και LED δεν ειναι καλη ?

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2363V-WF-TFT-Monitor-23-W2363V-WF.htm

αυτη απο εμενα.εχει και πολυ καλα reviews.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565

και αυτη μου φαινεται καλη και σε πολυ καλη τιμη

και εγώ αυτην έψαχνα αλλά δεν την εμφάνιζε στο site σε μενα :lol::lol:

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια, οποτε λέω να πάρω αυτή. Αλλά παραξενεύομαι γιατί νόμιζα ότι οι LED είναι καλύτερες... Anyway, για να την προτινουν 2 άτομα θα ειναι οκ, ελπίζω να έχει ωραίο design γιατί δεν μου κάνει και για πολύ super duper wow. Anyway, μου αρέσει! :) εγω με το pc θα την συνδέσω στην HDMI θύρα, ή στην άλλη; (δεν θυμάμαι όνομα... )

Δημοσ.
ευχαριστω παιδια, οποτε λέω να πάρω αυτή. Αλλά παραξενεύομαι γιατί νόμιζα ότι οι LED είναι καλύτερες... Anyway, για να την προτινουν 2 άτομα θα ειναι οκ, ελπίζω να έχει ωραίο design γιατί δεν μου κάνει και για πολύ super duper wow. Anyway, μου αρέσει! :) εγω με το pc θα την συνδέσω στην HDMI θύρα, ή στην άλλη; (δεν θυμάμαι όνομα... )

καλυτερα ειναι με hdmi αν εχει και θήρα η κάρτα γραφικών

Δημοσ.
καλυτερα ειναι με hdmi αν εχει και θήρα η κάρτα γραφικών

εχει, έχει. Άρα είναι οκ, θα την παραγγείλω το απόγευμα :)

Δημοσ.

με για σου:-D:-D

ty !! πηρα και pc σήμερα :D γενικα, με λένε Πάνο, και γιορτάζω την Κυριακη, και έχουν αρχίσει τα δώρα, και έβαλα και δικά μου λεφτα απο την δουλεια π είχα πιασει, και άρχισα τις αγορες :D. Είναι να μην βρω λεφτα, αλλιώς ... :P

Δημοσ.

Και εγώ, δεν μπορω να κρατήσω λεφτά πάνω μου, αλλα το καλό είναι ότι δεν ζηταω από τους δικους μου τρελα πράγματα, αν δεν το πάρω με δικά μου λεφτα, δεν με νοιαζει, δεν το νιώθω για δικό μου. Πάλι καλά, γιατι θα είμασταν ατο δρομο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...