Προς το περιεχόμενο

Απορίες για MSN Messenger

panagiotabov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τη μπλοκαρα και την εσβησα και μπηκα μετα απο 2 μερες και παλι ειναι στις επαφες μου. Τη σβηνω παλι και σε καποιες μερες εμφανιστηκε παλι. Δεν υπαρχει καποιος τροπος χωρις να αλλαξω mail ωστε να εμποδισω αυτη την επαφη?

Πηγαινε μια στα Options->Privacy και τσεκαρε το "Only people in my AllowList can see...."

Eπισης τσεκαρε αν η επαφη αυτη ειναι στη Block List.

Δημοσ.
Ηταν στους αποκλεισθεντες και την εκανα delete αλλα παλι το ιδιο.

Στους μπλοκαρισμενους πρεπει να ειναι.

Ξανακανε block & delete.

Aλλιως τσεκαρε για κανα ιο οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Ποια εκδοση εχεις?

Δημοσ.

Καταρχάς

Οταν blockaρης μια επαφη εσυ βλεπεις ποτε ειναι ο αλλος μεσα ο αλλος οχι και μπορεις ή μπορει να σου μιληση.

Οταν τον σβηνεις παπαλα ουτε σε βλεπει ουτε τον βλεπεις.

Αυτο με τον ιο ίσως να παιζει αλλα εγω θα δοκιμαζα το εξης. Blockαρετον , σβηστον και μετα πηγαινε στο hotmail και αλλαξε και το password, μπορει να ξερει το pass σου και να σε ξαναβαζει ή μπορει ο ιος να μπαινει με το pass και να επαναφερει τις επαφες, αν και πιστευω το πρωτο.

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα και αν μπορειτε βοηθηστε με.Εχω το msn αλλα εδω και πολυ καιρο(κοντευει να κλεισει χρονο)εχω το εξης προβλημα παταω sign in φορτωνει για λιγο αλλα με βγαζει παλι εκει που εισαγω username και password δεν μου βγαζει κανενα σφαλμα απλα μου κανει αυτο.Να τονισω πως εχω ελεγξει αν το μπλοκαρει κανενα firewall ή το antivirus μου,εχω κατεβασει διαφορες εκδοσεις αλλα παλι τα ιδια.Επισης απο το laptop μπαινω κανονικα απο στον αλλο υπολογιστη εχω το προβλημα.

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα και αν μπορειτε βοηθηστε με.Εχω το msn αλλα εδω και πολυ καιρο(κοντευει να κλεισει χρονο)εχω το εξης προβλημα παταω sign in φορτωνει για λιγο αλλα με βγαζει παλι εκει που εισαγω username και password δεν μου βγαζει κανενα σφαλμα απλα μου κανει αυτο.Να τονισω πως εχω ελεγξει αν το μπλοκαρει κανενα firewall ή το antivirus μου,εχω κατεβασει διαφορες εκδοσεις αλλα παλι τα ιδια.Επισης απο το laptop μπαινω κανονικα απο στον αλλο υπολογιστη εχω το προβλημα.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Γράφω εδώ για να μν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο topic. Έχω τν έκδοση 14.0.8117.416 στν οποία απο ό,τι είδα εξαφανίζεται η επιλογή για αποστολή εικόνας μόνο χωρίς ήχο και δν μπορεί να αλλάξει. Γίνεται να κατεβάσω τν αμέσως προηγούμενη έκδοση π έχει αυτή τν δυνατότητα?

---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ----------

Ή όποιος άλλος τρόπος υπάρχει παιδιά. Σας ευχαριστώ για τν χρόνο σας :D

---------- Προσθήκη στις 21:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ----------

κανείς ρε παιδιά?

---------- Προσθήκη 23-08-2010 στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 22-08-2010 στις 21:15 ----------

Τελικά μετά απο ψάξιμο το βρήκα...απεγκαθιστούμε το windows live essensials και βάζουμε μια οποιαδήποτε άλλη έκδοση τ όπως απο εδώ

---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:23 ----------

δν τν βρήκα στα ελληνικά δυστηχώς...

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Γράφω εδώ για να μν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο topic. Έχω τν έκδοση 14.0.8117.416 στν οποία απο ό,τι είδα εξαφανίζεται η επιλογή για αποστολή εικόνας μόνο χωρίς ήχο και δν μπορεί να αλλάξει. Γίνεται να κατεβάσω τν αμέσως προηγούμενη έκδοση π έχει αυτή τν δυνατότητα?

---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ----------

Ή όποιος άλλος τρόπος υπάρχει παιδιά. Σας ευχαριστώ για τν χρόνο σας :D

---------- Προσθήκη στις 21:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ----------

κανείς ρε παιδιά?

---------- Προσθήκη 23-08-2010 στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 22-08-2010 στις 21:15 ----------

Τελικά μετά απο ψάξιμο το βρήκα...απεγκαθιστούμε το windows live essensials και βάζουμε μια οποιαδήποτε άλλη έκδοση τ όπως απο εδώ

---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:23 ----------

δν τν βρήκα στα ελληνικά δυστηχώς...

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω και γω κτ γ μσν μήπως γνωρίζει κανείς..έχω τν τελευταία βερσιόν του μσν και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βλέπεις στο προφιλ μιας επαφής σου ότι είστε φίλοι αλλά η επαφή να σε έχει διαγράψει(μπλοκ-διαγραφή) ??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει εχω ενα προβλημα που με παιδευει καιρο τωρα.Οταν παω να συνδεθω στο msn δεν με βαζει καθολου μεσα,συγκεκριμενα δειχνει οτι φορτωνει αλλα με ξαναπαει παλι στο ιδιο σημειο εχω δοκιμασει και με λογαριασμο φιλου αλλα τιποτα.Εχω επισης ελεγξει αν το μπλοκαρει το firewall ή το antivirus μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...