anastasisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία που έχω. Έχω Windows XP Pro κι εδώ και αρκετό καιρό δε μπορώ να ορίσω την ημερομηνία και την ώρα στο pc μου. Γιατί μου αλλάζει αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα όταν τα έχω αλλάξει ήδη ??
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δε σ αφήνει να την αλλάξεις καθόλου ή γίνεται reset σε κάποια άλλη ημερομηνία όποτε την αλλάζεις; Αν ισχύει το δεύτερο, γυρνάει σε συγκεκριμένη ημερομηνία; Πότε συμβαίνει αυτό; Μετά από reboot;
anastasisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Με αφήνει να την αλλάξω και γίνεται reset σε κάποια άλλη ημερομηνία (και ώρα). Όχι, δεν γυρνάει σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Αυτο συμβαίνει μετα απο reboot,ναι.
Liakos_LILIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φιλε μου να κοιταξεις τα BIOS να φτιαξεις εκει την ημερομηνια και την ωρα και μετα μεσα απο τα WINDOWS ΕΠΙΣΗΣ αμα κλεινεις το pc και δεν παιρνει ρευμα η μητρικη και τοτε χανεις την ωρα ημερομηνια κτλ τοτε να αλλαξεις μπαταρια(στην μητρικη) γιατι αυτη ειναι που κραταει τις ρυθμισεις στα bios
anastasisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Πιθανον να τρεχει στην εκκινηση καποιο προγραμμα που μπλοκαρει την ωρα και ημερομηνα.Το ειχα παθει με ενα προγραμμα που το εκανε αυτο και δεν αφηνε δοκιμαστικα προγραμματα να ληξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.