mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αυτό έκανα τώρα. θα δούμε τι θα γίνει απο δω και πέρα
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 θελει ψαξιμο το κλοκαρισμα, εγω παλευα μερικες μερες για να βεβαιωθω οτι ολα ειναι οκ και να μη μου σκανε οι μπλε οθονες την ωρα που παιζω ψαξε και οδηγους στο ιντερνετ και εδω ειχαμε ενα καλο θεματακι για τον 750 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361577 αρχισε το διαβασμα τα λινκς του pcos ειναι οντως χρησιμοτατα
mourgolukos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 με τάση 1,24 θερμοκρασία έχουμε 42. στα 3.8 εννοείται. είναι καλά?
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αν ειναι full stress εμενα παντως μου φαινεται τελειο εχεις περιθωριο για πολυ πιο πανω
Strategos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 λοιπόν μπαίνω απο το λαπτοπ τώρα γιατί παραλίγο να είχα τσαφ. τα !@#$#$ τα oring της αντλίας έχαναν και ήταν τα μοναδικά που δεν είχα βάλει τεφλόν για μόνωση. Εντομεταξύ άδειασα το κύκλωμα απο νερό, και το ξαναέβαλα στο μπουκαλάκι του. το οποίο το ακούμπισα πάνω στο γραφείο και σε δευτερόλεπτα το τούμπαρα με αποτέλεσμα να χυθεί περίπου μισό λίτρο πάνω στο γραφείο και μπορώ να πω ότι έκανε τα πάντα απο πάνω μέχρι κάτω @@#$$ καπέλο. @#$@%#%# την τύχη μου. Τέσπα έφτιαξα την αντλία (ελπίζω να είμαι οκ τώρα) έσφιξα καλά τις βίδες, και θα ξαναρχίσω να μοντάρω πάλι... να και μερικες φώτο τώρα που είναι σβηστό http://img534.imageshack.us/gal.php?g=dsc00131z.jpg ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ---------- [/color]η τύχη μου ξαναχτυπά (τα νεύρα μου) είχε φύγει το σωληνάκι του μπλοκ της εξαγωγής και μου έριξε νερα στην κάρτα γραφικών εμ για αυτο πρεπει να βαζεις σφυχτιρες σαν αυτους που βαζεις στις βρυσες για τα λαστιχα που ποτιζεις, τα αλλα τα πλαστικα για μενα δεν ειναι σιγουρα.
mourgolukos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 με τάση 1,24 θερμοκρασία έχουμε 42. στα 3.8 εννοείται. είναι καλά? δεν είναι σταθερό γαμώτο... πάνω στο 2ωρο με ορθος σε priority9 και furmark μαζί και έβγαλε λάθος... Το ΑΜ3 και το 775 είναι πολύ πιο έυκολα... στα 1.3 τάση πάλι δεν ήταν σταθερό... τώρα έιμαι δοκιμαστικά στα 1.4 κ βλέπουμε... ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:26 ---------- διόρθωση: ταση στο 1.35 έπιτα απο μισή ώρα στρες με το OCCΤ ρυθμισμένο στο high ο υπολογιστής έσβησε, και δεν ανάβει. Τσέκαρα για τυχών διαρροές αλλά τίποτα. Θερμοκρασίες με το κορτεμπ είχα 60... Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι το τροφοδοτικό... Από την χθεσινή διαρροή της αντλίας άκουσα σε κάποια φάση ένα τσαφ, και έσβησε ο υπολογιστής. Στα καπάκια άναψε πάλι αλλά δεν ήταν σταθερός. τότε τον είχα στα 3.99 με 18πλπλ. Τέσπα φαινόταν οκ στην χρήση αλλά είχα λάθη πολλά... Το απόγευμα όταν σηκωθώ θα βάλω πάνω ένα ΤΤ 550βατ ως εξωτερικό να δώ αν λειτουργεί και το πάω πίσω το τροφοδοτικό στο Εσόπ... Όι Παναζά μου! ---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ---------- άλλαξα τροφοδοτικό, πάλι τζίφος...κάθε τέταρτο πάει να ανάψει, ίσα ίσα που φωτίζουν οι λάμπες και σβήνει...καμια ιδέα;
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 clear cmos απο μητρικη και θα αναψει ελπιζω. εχεις καποια κρισιμη ρυθμιση που δεν επιτρεπει το ανοιγμα
mourgolukos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 η μητρική είναι gigabyte και έχει dual bios... Είχε ανοίξει κανονικά και δουλευε και τα έπαιξε στο στρες. Αύριο πάω ισόπ χωρίς υδρόψυξη εννοείται, να το δουν...
mourgolukos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Φίλε μου σπιρτούλη, το δοκίμασα και αυτό που μου είπες σαν τελευταία κίνηση πριν τον δώσω πίσω, και απλά άναβε ένα δεύτερο και μετά έσβηνε, ούτε καν ποστ τα bios δεν έκανε. Τον πήγα πίσω τελικώς, λένε ή μνήμες, ή μητρική θα είναι, αλλά απο εβδομάδα θα μάθουμε... Τώρα έχω ένα υπολογιστή "καβάντζα" και "παίζω" P5N32-E SLI INTEL E3300 3.4 με μαμά ίντελ ψύκτρα (60C max) Thermaltake 550watt PNY 9600GT 512MB WD 250GB
mourgolukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπόν σήμερον γύρισα απο τις διακοπές, και με την ευκαιρία πήγα και παρέλαβα τον υπολογιστή. Είχε κάψει μητρική τελικώς. Από αύριο και βλέπουμε θα την ξαναβάλω πάνω την υδρόψυξη, με χωρίς επιπλοκές πάλι- ΕΛΠΙΖΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.