Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με υδρόψυξη

mourgolukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και η τιμη της βεβαια σε σχεση με αεροψυξη, κατα τα αλλα ειναι η ιδανικη λυση κυριως λογω ησυχιας

καλη τυχη με το στρεσσαρισμα σου :-)

Δημοσ.

θα τον πετάξω απο το παράθυρο!! και μετά θα πηδηχτώ κ εγώ απο το παράθυρο! μάλλον κάπου έχει νερά και ανάβει για 1 δέυτερο κ σβήνει.... σεσουάρ τώρα και ο θεός βοηθός.......

---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ----------

έφτιαξα και το λινκ απο πάνω

Δημοσ.

Λοιπόν, μαμά ρυθμίσεις, όλα οκ! 35 βαθμούς σε ρελαντί, και 45 σε φορτίο. θερμοκρασία δωματίου περίπου 30 ή και πιο λιγο. αλλάζω ρολόγια να δω

---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:51 ----------

α και κάποιος που ανέφερε την τιμή της υδρόψυξης, μου στοίχισε 55€ μπλοκ- ψυγείο- ανεμιστήρια- ρακόρ- αντλία, και άλλα 15 που έδωσα για σωλήνες βίδες και 4 ρακόρ ακόμα + η μουρμούρα της μάνας μου για το τάπερ.

εάν ενδιαφέρεται κανείς για εξαρτήματα μηνυματάκι στειλτε;)

---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ----------

πφφφφ δουλεψε μία και τώρα δεν ανάβει οθόνη και κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια... όιμε!

Δημοσ.

και με στοκ τα ίδια...

λοιπόν είχα ακόμη νερά η κάρτα γρφικών κ για αυτό τόση μα@#$$ ο υπολογιστής. έβαλα πάνω μια 9600 που έχω δείχνει οκ τώρα στα 3.6

---------- Προσθήκη στις 20:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ----------

10 λεπτά που το έχω είναι στους 55βαθμούς...

Δημοσ.

αυτόματο είναι η τάση.στρεσσάρω με το όρθος . βασικά με 2 όρθος (ρυθμίζω συνάφεια σε 2+2 πυρήνες).

η καρτούλα δουλευει κανονικά τωρα που την σκούπησα

Δημοσ.

στο αυτοματο παιζει να βαραει ρευματα στο θεο , γιατι δε μου φαινεται και πολυ κρυο

(κρυο ειναι δηλαδη, αλλα περιμενα πιο κρυο απο υδροψυξη)

βαλε κανα 1.26 χειροκινητα (και πολυ λεω, αλλα πιστευω οτι θα σου εχει πανω 1.35 στο αυτοματο)

Δημοσ.

τώρα άλλαξα νερό και έβαλα ένα πιο φωσφορούχο ακόμα. κουμπώνω μνήμες, βλέπω σωστή λειτουργίαα και ξαναποστάρω

---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ----------

με ρευμα 1.27 στα 3.8κ δείχνει σταθερός. θερμοκρασία 55. ανεβάζω στα 4 με χαμηλότερη τάση (1.25). εσύ τι θερμοκρασίες έχεις;

Δημοσ.

εγω ειμαι με αερα, δουλευω με 1.232V (full stress) και με prime 95/occt εχω 58-59 και intel burn test (που θεωρω οτι ειναι το προγραμμα που στρεσσαρει περισσοτερο απο καθε τι αλλο) με μνημη στο maximum εχω 66

σε πραγματικη χρηση (games δλδ για μενα) , ακομα και με ζεστη δεν περναω τους 50

οριστε και παλαιοτερο στιγμιοτυπο :P

exta.png

και αυτη τη στιγμη που σου μιλαω ειμαι ετσι, 2 12αρηδες ανεμιστηρες εχω ουσιαστικα ο 3ος ειναι ενας μικρουλης στο πλαι (92αρης) που φυσαει τους σκληρους και γυρναει αργα, οι αλλοι 2 κανουν χαμους

dfgdfsgf.png

Δημοσ.

έχω αρχίσει και απογοητεύομαι... περίμενα πιο πολλά απο το νερό...στα 4 με χ18 πολλαπλασιαστή με 1.30 και δεν είναι σταθερό.θα το δοκιμάσω εκεί που είπες και εσύ...

Δημοσ.

στα 4 εγω ηθελα 1.30φευγα, για αυτο το αφησα στα 3.8 , για 200mhz πολυ που χεστηκα

κλεισε turbo, eist και λοιπα και βαλε bclk στα 190 με πολλαπλασιαστη στο 20, γιατι με πολλαπλασιαστη 18 εχεις μεγαλυτερο bclk και θες πιο πολυ ρευμα μετα

επισης προσεχε και τις μνημες σου, μπορει αυτες να σου προκαλουν ασταθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...