Προς το περιεχόμενο

Για τους λάτρες των παλλιών.....

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>http://www.bestoldgames.net/

Civilization, doom, duke nukem, grand thef auto, sim city και αρκετά άλλα. Το βρήκα κατα τύχη και σκέφτηκα να το μοιραστώ!

Δημοσ.

α ρε gallaki τι μας θυμισες τωρα...ωραιο site και καλοστημενο φαινεται εκ πρωτης οψεως... !

---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:50 ----------

βρηκα και αυτο τυχαια..εψαχνα τα controls για το θρυλικο "METAL MUTANT" και με πηγε εδω..

http://www.oldgames.sk/en/

Δημοσ.

χαχα οντως και εγω οταν το βρηκα με επιασε τρελα! :Ρ Χθες μιλούσαμε με την παρεα για παιχνίδια και πως γυρισε το θέμα στα παλιά και με επιασε κατι να παίξω civilization 1 τώρα ! χαχα

Δημοσ.
Το retromaniax.gr θα το έχετε δει φαντάζομαι.

Αν όχι κάντε μια βόλτα, υπάρχουν πολλοί "γέροι" σαν κι εμάς :)

Το καλυτερο(για μενα παντα)ελληνικο forum για Retro καταστασεις!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!!

Δημοσ.

Ωραίες εποχές μακρινές αλλα όχι ξεχασμένες.Όσο για το site ειναι καλοφτιαγμένο με αρκετό υλικό.

Leisure Site Larry,Prehistoric,Prince of persia φυσικά το Doom και τι να προτοθυμηθώ

Δημοσ.
Ωραίες εποχές μακρινές αλλα όχι ξεχασμένες.Όσο για το site ειναι καλοφτιαγμένο με αρκετό υλικό.

Leisure Site Larry,Prehistoric,Prince of persia φυσικά το Doom και τι να προτοθυμηθώ

Ποο το είχα ξεχάσει το larry! Θυμάμαι που το επαιζε ο αδερφός μου και εγώ δεν μπορούσα επειδή δέν ήμερα αγγλικά! Τώρα θα το τερματίσω δεν υπάρχει περίπτωση! :Ρ

Δημοσ.

Μερικά χρονια πίσω που με είχε πιάσει μια νοσταλγία και ήταν μια περίοδος όπου το DosBox και το ScummVM ήταν μόνιμα ανοιχτά στο pc (για τους νέους πρόκειται για προγράμματα με τα οποια μπορείς να παίξεις παλιά παιχνίδια, γνωστά ως abandonware, σε σύγχρονα συστήματα) ήμουν τακτικός θαμώνας του abandonia.

Δημοσ.

ρε μαν! canon fodder? north & south?

πλακα μας κανεις? αυτα τα επαιζα στην amiga 500 με 1ΜΒ ram!

εισαι τεραστιος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...