gallaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 >http://www.bestoldgames.net/ Civilization, doom, duke nukem, grand thef auto, sim city και αρκετά άλλα. Το βρήκα κατα τύχη και σκέφτηκα να το μοιραστώ!
hammerd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 α ρε gallaki τι μας θυμισες τωρα...ωραιο site και καλοστημενο φαινεται εκ πρωτης οψεως... ! ---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:50 ---------- βρηκα και αυτο τυχαια..εψαχνα τα controls για το θρυλικο "METAL MUTANT" και με πηγε εδω.. http://www.oldgames.sk/en/
WoodSell3r Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 μου έρχεται να βγάλω το atari από την αποθήκη......
gallaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 χαχα οντως και εγω οταν το βρηκα με επιασε τρελα! :Ρ Χθες μιλούσαμε με την παρεα για παιχνίδια και πως γυρισε το θέμα στα παλιά και με επιασε κατι να παίξω civilization 1 τώρα ! χαχα
amav Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το retromaniax.gr θα το έχετε δει φαντάζομαι. Αν όχι κάντε μια βόλτα, υπάρχουν πολλοί "γέροι" σαν κι εμάς
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το doom παιχνιδαρα απο τις λιγες.Τρελα καψιματα .
kajwbtfe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το retromaniax.gr θα το έχετε δει φαντάζομαι.Αν όχι κάντε μια βόλτα, υπάρχουν πολλοί "γέροι" σαν κι εμάς Το καλυτερο(για μενα παντα)ελληνικο forum για Retro καταστασεις!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!!
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ωραίες εποχές μακρινές αλλα όχι ξεχασμένες.Όσο για το site ειναι καλοφτιαγμένο με αρκετό υλικό. Leisure Site Larry,Prehistoric,Prince of persia φυσικά το Doom και τι να προτοθυμηθώ
gallaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ωραίες εποχές μακρινές αλλα όχι ξεχασμένες.Όσο για το site ειναι καλοφτιαγμένο με αρκετό υλικό.Leisure Site Larry,Prehistoric,Prince of persia φυσικά το Doom και τι να προτοθυμηθώ Ποο το είχα ξεχάσει το larry! Θυμάμαι που το επαιζε ο αδερφός μου και εγώ δεν μπορούσα επειδή δέν ήμερα αγγλικά! Τώρα θα το τερματίσω δεν υπάρχει περίπτωση! :Ρ
Speculoos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μερικά χρονια πίσω που με είχε πιάσει μια νοσταλγία και ήταν μια περίοδος όπου το DosBox και το ScummVM ήταν μόνιμα ανοιχτά στο pc (για τους νέους πρόκειται για προγράμματα με τα οποια μπορείς να παίξεις παλιά παιχνίδια, γνωστά ως abandonware, σε σύγχρονα συστήματα) ήμουν τακτικός θαμώνας του abandonia.
soulnick Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ρε μαν! canon fodder? north & south? πλακα μας κανεις? αυτα τα επαιζα στην amiga 500 με 1ΜΒ ram! εισαι τεραστιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.