Sadako Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Χτες προσπαθούσα να συνδέσω το κινητό της αδερφής μου με το pc μου, για να το αδειάσω από φωτογραφέις και βίντεο. Για να μην κάθομαι και στέλνω μια-μια τις φωτογραφίες, έψαξα να το συνδέσω μέσω του Samsung PC Studio.. Δυστυχώς όμως, παρόλο που το βλέπει το κινητό στην λίστα, όταν πατάω να συνδεθεί, και ενώ μου βγάζει κανονικά στο κινητό αν θέλω να γίνει σειριακή σύνδεση με το PC και πατάω αποδοχή, αργεί αρκετά και στο τέλος μου βγάζει ότι το κινητό δεν αποκρίνεται.. Το έχει καταφέρει κανείς με το συγκεκριμένο κνητό; Ομολογώ πως με bluetooth dongle στο PC ασχολούμαι πάρα πολύ λίγο καιρό, αλλά κατάφερα να συνδέσω 3 άλλα κινητά με την ίδια λίγο πολύ διαδικασία: 1. Sony Ericsson W910, αφού το έκανα πρώτα pair μέσα από τα XP και το συνέδεσα χρησιμοποιώντας το My Phone Explorer 2. Nokia 2700 με το Nokia PC Suite, όπου το pairing έγινε μέσα από το πρόγραμμα 3. Ακόμα και ένα Samsung SGH-X830, πάλι με τον ίδιο τρόπο. Pairing μέσα από τα XP και μετά το βρήκε κανονικά μέσα από το Samsung PC Studio.. Το ίδιο πάω να κάνω και με αυτό. Το Pairing γίνεται κανονικά από τα XP, αλλά για κάποιο λόγο μετά δεν συνδέεται στο PC Studio. Δοκίμασα και την καινούρια έκδοση του PC Studio που είναι αρκετά διαφορετική από την παλιά, αλλά δεν γίνεται τίποτα.. Η σύνδεση μέσω του bluetooth γίνεται, γιατί δοκίμασα να στείλω μεμονωμένη φωτογραφία από το S8000 στα XP και έρχεται κανονικά. Μόνο που πρέπει να βάζεις το bluetooth στο PC συνέχεια σε mode έτοιμο να δεχτεί αρχείο και να τα στέλνεις ένα-ένα.. Καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.