katsouras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημερα.Μολις ανοιξα το pc μου αυτο το ωραιο πρωινο ξαφνικα σταματησε να ειναι ωραιο γιατι μου πεταγεται συνεχεια αυτο το anti spamware doctor και μου λεει πως εχω ισους κτλπ για να το αγορασω να τους καθαρισει..Τεσπα δεν ξερω πως μπηκε μεσα στο συστημα μου αλλα δεν ξερω πως να το βγαλω..Απεγκατασταση δεν γινεται γιατι δεν εχει εγκατασταθει απλως το δειχνει..Θελει αλλο προγραμμα που να απομακρυνει τετοιου ειδους ανεπιθυμητα,σπαστικα και οτι αλλο υπαρχει που σου σπανε τα νευρα πρωι πρωι?
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://www.superantispyware.com/ κατέβασε την free version k καθάρισες
partblah1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φίλε μου θα σου πρότεινα να κάνεις άμεσα format το pc σου . Αυτό το anti spamware doctor που σου περάστηκε μόνο του δεν είναι καν Antivirus αλλά αντίθετα είναι ιός.Υποτίθεται ότι σου βρίσκει ιούς στο pc αλλά για να στους σβήσει πρέπει να πληρώσεις συνδρομή αλλά με το που θα το πληρώσεις θα σου κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας σου .
ss13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τρέξε αυτό !! http://www.pctools.com/spyware-doctor/download/
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φίλε μου θα σου πρότεινα να κάνεις άμεσα format το pc σου . Αυτό το anti spamware doctor που σου περάστηκε μόνο του δεν είναι καν Antivirus αλλά αντίθετα είναι ιός.Υποτίθεται ότι σου βρίσκει ιούς στο pc αλλά για να στους σβήσει πρέπει να πληρώσεις συνδρομή αλλά με το που θα το πληρώσεις θα σου κλέψουν τα στοιχεία της κάρτας σου . Όταν έχεις γρίπη κόβεις το κεφάλι σου?
katsikoula Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όταν έχεις γρίπη κόβεις το κεφάλι σου? οχι αλλα το αντικαθιστας σοβαρα τωρα, συμφωνω και εγω με το format. εξαρταται βεβαια και τι υπολογιστη εχει. αν το pc του μπορει να κανει format μεσα σε ενα 15 λεπτο με 20 λεπτο συμφερει να κανει format. μετα μεσα σε αλλα 10 λεπτα περναει τα προγραμματα του και τα αρχεια που ειχε. απλα τα πραγματα. τωρα να κατεβαζει 3 antivirus και να μην ειναι σιγουρος στο τελος αν εχει αφαιρεθει αποτελεσματικα ο ιος απο το συστημα του, δεν λεει...
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ότι υπολογιστή και να έχει, δεν είναι λογική αυτή. Εκτος αν έκανε format εχτές p.x και δεν έχει τίποτα περασμένο μέσα.
partblah1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όταν έχεις γρίπη κόβεις το κεφάλι σου? καμία σχέση αυτό που λες , το κάνεις format για είναι είσαι ήσυχος ότι δεν έχεις κανένα κατάλοιπο του ιού . Φαντάσου ο ιός να έχει καταστρέψει αρχεία συστήματος και μην λειτουργεί σωστά το μηχανάκι .
antonl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 [...] αν το pc του μπορει να κανει format μεσα σε ενα 15 λεπτο με 20 λεπτο συμφερει να κανει format. μετα μεσα σε αλλα 10 λεπτα περναει τα προγραμματα του και τα αρχεια που ειχε [...] Σε 15' ούτε από image δεν προλαβαίνεις να βάλεις τα Windows και 10' δε φτάνουν ούτε για το Office
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μάλιστα.... Aρα άχρηστα τα αντιβιοτικά, με το που κολλάμε ιο, καπάκια format. Εντάξει
partblah1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μάλιστα....Aρα άχρηστα τα αντιβιοτικά, με το που κολλάμε ιο, καπάκια format. Εντάξει Δεν λέω αυτό . Το αντιβιοτικό είναι χρήσιμο για να μην κολλήσεις ιό , ε άμα έχεις κολλήσει τι να το κάνεις ? Θα σου βγάλει κάποιους ιούς , οι άλλοι που έχουν χωθεί πιο βαθιά στο system δεν βγαίνουν. PS : Ένα εμβόλιο το κάνεις όταν έχεις κολλήσεις μικρόβιο ή πρωτού το κολλήσεις ?
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Συνεχίζεις.... 1.Δεν υπάρχει ιός που δεν βγαίνει.Υπάρχουν χρηστες που δεν μπορούν να τον βγάλουν. 2.Το problem solving έχει μεθοδολογία. Το format είναι το τελευταίο, δε γίνεται να πάει πρώτο ότι και να λες εσύ. 3.Όταν κανεις το εμβόλιο, δε σημαίνει ότι δε θα κολλήσεις τον ιο. 4.Όταν κολλήσεις τον ιο, δε σου κάνουν euthanasia.
katsikoula Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σε 15' ούτε από image δεν προλαβαίνεις να βάλεις τα Windows και 10' δε φτάνουν ούτε για το Office εγω σε 15 λεπτα κανω format βαζοντας Windows 7 Ultimate 64 bit. μετα σε αλλα 7 εχω περασει ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω (εκτος απο antivirus που δεν εχω εγκαταστησει στο pc μου τον τελευταιο χρονο και ουτε σκοπευω). αν και για το office εχεις ενα δικιο καθως θελει κανενα 7 λεπτο μονο του. το PC μου αποτελειται απο: Intel i7 920 RAM OCZ 6GB 1600MHz WD 640GB Caviar Black Μάλιστα....Aρα άχρηστα τα αντιβιοτικά, με το που κολλάμε ιο, καπάκια format. Εντάξει εγω προσωπικα δεν εχω καν antivirus στο συστημα μου. ακομα και το Windows Defender κλειστο το εχω. αυτο γιατι κολλαω παρα πολυ σπανια ιο. ας πουμε μια φορα καθε δυο χρονια. ετσι αμα κολλησω εγω ποτε μου ιο κανω κατευθειαν format καθως θα εκανα ετσι και αλλιως καποια στιγμη μιας και μου αρεσει να κανω format καθε 5 μηνες χωρις να υπαρχει καποιος λογος απλα και μονο για να ελαφρυνει λιγο το συστημα. Δεν λέω αυτό . Το αντιβιοτικό είναι χρήσιμο για να μην κολλήσεις ιό , ε άμα έχεις κολλήσει τι να το κάνεις ? Θα σου βγάλει κάποιους ιούς , οι άλλοι που έχουν χωθεί πιο βαθιά στο system δεν βγαίνουν. PS : Ένα εμβόλιο το κάνεις όταν έχεις κολλήσεις μικρόβιο ή πρωτού το κολλήσεις ? συμφωνω απολυτα μαζι σου!
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δε μίλησα για το τι κάνω ΕΓΏ. Εσύ κανε ότι γουστάρεις, η μεθοδολογία δεν αλλάζει. Και για να μην το κουράζουμε άλλο με τα αυτονόητα, δεν είναι καν ιός , είναι ένα spyware. Όταν σε τσιμπάει κουνούπι να κανεις εγχείρηση εσύ
flik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδιά δεν υπάρχει ιός που δεν βγαίνει. Αν δεν βγαίνει με κανένα πρόγραμμα, πολύ σπάνια, τότε αντικαθιστάς τα μολυσμένα μόνο αρχεία με καθαρά. Αν έχει σβήσει κάτι τότε μιλάμε για ανεπανόρθωτη κατάσταση. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις η μόνη λύση είναι format. Και σίγουρα δεν είναι αυτή μια απο αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχει μεθοδολογία, μια σειρά προγραμμάτων για προσεκτική χρήση, και με υπομονή έχεις καθαρό υπολογιστή. Σε πρόλαβα απο το format;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.