bachtis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχω κάτι υπότιτλους για μία ταινία κι ενώ παίζουνε στο pc, όταν πάω να τα γράψω με το convertxtodvd για να τους δω με το επιτραπέζιο dvd δεν τους δέχεται... Τι να κάνω;; Να τους ενσωματώσω;; Αν ναι πώς;;;
WoodSell3r Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τι εννοείς δεν τους δέχεται; srt είναι ή sub;
bachtis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 srt. To έγραψα σε dvd και οι υπότιλοι πουθενά. Πάω να το ξαναγράψω, σέρνω τους υπότιτλους μέσα στο παραθυράκι του convertx και δεν τους πάιρνει...
pgmank Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Στο παραθυράκι που λέει υπότιτλοι, πάτησες δεξί κλικ για να ψάξεις και να τους προσθέσεις ;
bachtis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μα το pc τους παίζει... Το convertx δεν τους δέχεται...
tarantules Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μήπως από το dvd player δεν έχεις επιλέξει τους υπότιτλους και γι αυτό δεν εμφανίζονται; Μπορείς επίσης με το AVIAddXSub να επικολλήσεις τους εξωτερικούς υπότιτλους σε μια τανία με κατάληξη avi
sugata Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δεν έχει να κάνει. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, για οποιαδήποτε τυχαία ταινία ή επεισόδιο μπορεί να μην ενσωματωθούν οι υπότιτλοι. Και ενώ στο επιτραπέζιο δείχνει ότι υπάρχει επιλογή για συγκεκριμένο sub, απλά δεν το εμφανίζει (δεν ξέρω αν το ίδιο γίνεται σε σένα), είτε στο off είναι, είτε στο [random language] sub είναι. το έχω πάθει καίγοντας τζάμπα δυο dvd, ενώ είχα προσέξει τις ρυθμίσεις. Απεγνωσμένος, απλά χρησιμοποίησα το DVD Flick και ενσωματώθηκαν χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε το.
bachtis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αν το ενσωματώσωσ θα παίζουν στο dvd μου οι υπότιτλοι; Γιατί δοκίμασα και τα δύοπρογράμματα και νομίζω αλλάζει η κατάληξη του αρχείου...
sugata Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Τι εννοείς δοκίμασες και τα δυο προγράμματα και αλλάζει η κατάληξη; Με το DVD Flick ουσιαστικά κάνεις την ίδια διαδικασία με το convertxtodvd: δημιουργείς dvd με τα δεδομένα (αρχείο βίντεο, αρχείο ήχου - αν υπάρχει ξεχωριστό -, αρχείο υποτίτλου) για να παίζει σε επιτραπέζιο dvd. Αν εννοείς να τα ενσωματώσεις πρώτα και μετά, όχι. Δεν κάνει αυτή τη δουλειά. Αν τους ενσωματώσεις με κάποιο πρόγραμμα στο αρχείο, κοινώς τους κάψεις πάνω στο βίντεο, είναι πλέον κολλημένοι και δεν φεύγουν με τίποτα (σχεδόν). Μετά με όποιο πρόγραμμα κι αν μετατρέψεις το αρχείο βίντεο για να το παίζει το επιτραπέζιο dvd, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Θα φαίνονται.
Liakos_LILIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 standar καποιο λαθος κανεις οπως ειπαν και πιο πανω, επελεξε να τους προσθεσεις ΚΑΙ ΟΧΙ να τα κανεις drag and drop στο pc εννοειται οτι θα σου βγαζει επιλογη για υποτιτλους ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Αν το ενσωματώσωσ θα παίζουν στο dvd μου οι υπότιτλοι; Γιατί δοκίμασα και τα δύοπρογράμματα και νομίζω αλλάζει η κατάληξη του αρχείου... ας αλλαξει η η κατάληξη του αρχείου.... (ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.