lexmark Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημεριζω το φορουμ. Αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφερω οτι εχω στο outlook 2007 (επαφες, RSS Feeds, υπογραφη) σε καποιον email client στο ubuntu. 1ον πως το κανω αυτο και 2ον ποιον email client μου προτεινετε; Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν γινεται, καντες import σε ενα thunderbird σε windows και απο εκει export για το thunderbird του linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Απ' όσο ξέρω, μπορείς κατευθείαν import στο evolution, που είναι και ο προεπιλεγμένος mailer. Μοιάζει με το outlook αλλά προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλύτερο (2+ χρόνια το δουλεύω). Το Thunderbird το είχα δοκιμάσε λίγοι αλλά μου είχε φανεί πολύ μινιμαλιστικό, ήθελα κάτι "όλα σε ένα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.