kage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 @antonisid θεωρεισε το σιγουρο οτι οι τιμες εδω ειναι υπερβολικες οπως και σε ολα τα πραγματα... Το μονο που σωζει τις δικες μας τιμες ειναι οτι απλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν και δεν εμπιστευονται αυτα τα site... Περα απο απομακρυσμενη δουλεια,υπαρχει επιλογη που προσλαμβανεις να ερθει ο worker στην εργασια σου για installation,presentation κτλ. Δεν ειναι μονο ασια μερια που εχουν καλες τιμες για ΟΛΟΥΣ αλλα και κατι ουκρανιες,ρουμανιες κτλ. Αν και υπαρχει επιλογη για να εμφανιζει ή να απευθυνετε σε συγκεκριμενες χωρες οι αγγελιες.. Εχω δωσει καμμια 5αρια project στην συγκεκριμενη σελιδα που ειπα πριν και σε τιμες ξεφτιλα για Ελλαδα!δεν ειχα με κανεναν προβλημα.Εκτος απο ενα ακυρο ενος worker αλλα μου επιστραφηκαν τα λεφτα μετα απο μια βδομαδα απο το site(eufreelancer). Για να καταλαβεις τα λεφτα πανε στον μεσαζοντα(το σιτε)και αν δεν αποδεχτει ο seller και ο worker τις δουλειες δεν μετακινουνται τα λεφτα.σε περιπτωση που καποιος απο τους 2 δεν δεχτει να πληρωσει τα συμφωνηθεντα λεφτα,μπαινει στην μεση το σιτε που εξεταζει την περιπτωση.(δηλ.τι δεν εχει γινει απο το project που ειχε συμφωνηθει) Ολα εξαρτωνται απο το ratio,certificate κτλ που ειπα σε πρωηγουμενο ποστ. Ενα σχετικα καινουργιο χαρακτηριστικο ειναι το milestone που πληρωνεις ανα κομματι που σου παραδιδετε... υ.γ. Φαντασου τι τοκους βγαζουν τα σιτε καθε μερα που μαζευουν λεφτα σε εναν λογαριασμο! @painkiller ψαξε στα σιτε που γραφτηκαν υπαρχουν διαφορες δουλειες ή κανε δικη σου αγγελια
morgy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Για εξηγησέ το λίγο αυτό αν μπορείς. Ναι, λοιπόν, κάτσε να δούμε, να τα πω καλά. Κάνεις λογαριασμό στο site και κατεβάζεις ενα προγραμματάκι. Όταν φτιάξεις το λογαριασμό σου θέτεις και πόσο χρεώνεις ανά ώρα. (το οποίο μπορείς να το αλλάξεις όταν bidareis σε κάποιο project.) Υπάρχουν δουλειές που θα σε προσλάβουν με την ώρα αλλά υπάρχουν και fixed prices. Αυτό είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά μια φορά που δούλεψα με έναν ήταν πολύ εντάξει. Βλέπεις φυσικά και το feedback τους και μπορείς να πάρεις μια ιδέα αν είναι αξιόπιστα άτομα. Όταν λοιπόν κάποιος καλός άνθρωπος σε προσλάβει με την ώρα, θα κάνεις login εσύ στο client που έχεις κατεβάσει, θα αρχίσεις να δουλεύεις, και αυτό θα σε κρατάει logged in όση ώρα κάνεις δουλειά. Αν δουλέψεις, λέμε, 3 ώρες, θα σου έρθει πληρωμή για τις 3 ώρες αυτές, σύμφωνα με το ωρομίσθιό σου. Και αυτό είναι εγγυημένο. Στο site μπορείς να δεις αναλυτικά πόση ώρα έχεις δουλέψει και πόσα λεφτά σου έχουν μπει στο λογαριασμό σου. Βέβαια τα λεφτά δεν μπαίνουν real time. Οι πληρωμές γίνονται κάθε Πέμπτη (για Ελλάδα). Το μόνο "αρνητικό" αν μπορείς να το πεις αρνητικό δηλαδή, είναι ότι το πρόγραμμα τραβάει print screens κάθε 10 - 15 λεπτά και μετράει πόσο χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο. Αυτά τα εξηγεί και στο FAQ. Δεν είναι key-logger, απλά το κάνει για να μην loggareis εσύ και πας να πιεις καφέ και χρεώνει αυτό τον εργοδότη σου. Βέβαια άμα λέμε κάνεις κάτι τέτοιο θα δει ο άλλος οτι εισαι idle και δεν θα σε πληρώσει. Μια φορά το είχα ξεχάσει και μου στειλε εμαιλ ο τύπος να το κλείσω και απλά πήγα και έσβησα τις ώρες που είχε χρεώσει και no hard feelings. Το κατάλαβε βέβαια και ήταν ευγενικός. Αυτά, ελπίζω να ήμουν κατανοητή Φυσικά είναι τίγκα από Ινδους κτλ, αλλά άμα το ψάξεις πιστεύω θα βρεις κάποιες καλές ευκαιρίες που ίσως βγάλεις κάποιο "ικανοποιητικό" ποσό. ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ---------- Για να καταλαβεις τα λεφτα πανε στον μεσαζοντα(το σιτε)και αν δεν αποδεχτει ο seller και ο worker τις δουλειες δεν μετακινουνται τα λεφτα.σε περιπτωση που καποιος απο τους 2 δεν δεχτει να πληρωσει τα συμφωνηθεντα λεφτα,μπαινει στην μεση το σιτε που εξεταζει την περιπτωση.(δηλ.τι δεν εχει γινει απο το project που ειχε συμφωνηθει) Κάπως αντίστοιχα δουλεύει και το odesk.com σε περίπτωση προβλήματος. Και έχουν γρήγορη εξυπηρέτηση.
antonisid Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αυτά, ελπίζω να ήμουν κατανοητή ούψ,συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό "ωραίος" στο προηγούμενό μου ποστ.
kostas0928 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ναι, λοιπόν, κάτσε να δούμε, να τα πω καλά. Ευχαριστώ για την εξήγηση morgy Είχα απορία το πώς τσεκάρουν οτι δουλεύεις και δε χαζεύεις... Καλή φάση αυτό με τα print screen.
@sterios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Ένα λινκ που έχει λίστα με δουλειές για freelancer
morgy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ούψ,συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό "ωραίος" στο προηγούμενό μου ποστ. χεχε no problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.