Αρίων Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους Θελω να επεκτεινω την εμβελεια του ασυρματου που εχει ο laptop μου , πως μπορω να το καταφερω? για να εχω πιο καλο σημα σχετικα με το ιντερνετ γιατι δανειζομαι απο αλλον και ειναι σχετικα μακρια ...
TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://www.instructables.com/id/Wifi-Signal-Strainer-WokFi/ Πολλή εύκολα κάνεις με υλικά από china town. /κινέζος/ Χαρούμενο κατασκευάσει.
isay Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους Θελω να επεκτεινω την εμβελεια του ασυρματου που εχει ο laptop μου , πως μπορω να το καταφερω? για να εχω πιο καλο σημα σχετικα με το ιντερνετ γιατι δανειζομαι απο αλλον και ειναι σχετικα μακρια ... usb wireless card με εξωτερική αποσπώμενη κεραία
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν και κολησα λιγακι στο "Δανειζομαι" , ειδικα αφου εβαλες τελιτσες στο τελος, μπορεις ειτε να κανεις αυτο που σου λενε τα παιδια ειτε να παρεις εναν καλυτερο δεκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.