filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους..!! έχω το εξής πρόβλημα με το winamp: Κάθε φορά που το ανοίγω για να ακούσω ενα mp3 γίνεται αυτόματα primmary program για όλα τα format βιντεο..!! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω...?? Το pc έχει πάνω windows 7..! Υ.Γ. Ελπίζω να επέλεξα την σωστή κατηγορία, αν όχι, παρακαλώ κάποιος admin να το μετακινήσει...! Ευχαριστώ πολύ..!
liopyr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Χμ, περίεργο, ποια έκδοση έχεις; Δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, με προσοχή στο step που σε ρωτάει με τι αρχεία θέλεις να συσχετιστεί.
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχω την προ-τελευταία (δεν θυμάμαι ποια είναι) Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και πριν, με τα vista (σε πολλά pc)
dumbodumby Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το winamp agent και επίσης να διαλέξεις από τα options μόνο τα αρχεία που όντως θέλεις να παίζει. νομίζω βέβαια ότι το πρώτο που σου είπα μόνο του αρκεί
SteveAngello Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δεξι κλικ στο .mp3> Ανοιγμα με> Επιλογη προεπιλεγμενου προγραμματος.Μετα στο παραθυρο που θα ανοιξει διαλεγεις με τι προγραμμα θες να ανοιγουν τα mp3 σου και κατω κατω κανεις τικ(η οχι) το Ανοιγμα αυτου του ειδους αρχειου παντα με το επιλεγμενο προγραμμα.Το ιδιο για τα αρχεια .avi κ.ο.κ.
dumbodumby Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν είναι ενεργοποιημένος ο Winamp agent φίλε SteveAngello θα επαναφέρει τα associations όπως ήταν ακόμα και αν κάνει αυτό που λες
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εντάξει παιδιά.. Το έκανα επανεγκατάσταση, επιλέγοντας μόνο τα format που θέλω, απενεργοποίησα και το winamp agent και όλα οκ..! Ευχαριστώ πάρα πολύ..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.