Προς το περιεχόμενο

αγορα κινητου 400-450e

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω ενα κινητο μεχρει 400-450e (θα παρω κ πατεκο συνδεσης μην λογαριασετε πως ειναι ποιο ακριβα τα παρακατω μοντελα)

θελω να εχεις φλας ,καλη καμερα (ενδεικτικα το λεω το καλη εδω με 3,2 κ δεν με χαλαει)

ωραια οθονη , wi fi ,γρηγορο response στο αφης ,να ειναι με δαχτυλο κ οχι πενακι,bluetooth,τωρα ρωστειτε με ισως να θελω κ κατι αλο (ειμαι απλος ανθρωπος)

ειμαι σε αυτα τα κινητα μπορειτε να προτεινετε κ .α εχτος απο iphone.

1:htc desire

2:HTC Wildfire

3:HTC Touch HD2

παρακαλω να σεβαστειτε το θεμα με iphone κ να μην γινουν κοντρες στο post μου iphone v.s αλο κινητο ευχαρηστω πολυ.

Δημοσ.

samsung galaxy s ή htc desire

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

νομιζω πως τα 3 κινητα που λες δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.

αποφασισε :

1.τι λειτουργικο θες να εχουν;

2.ποσα χρηματα δινεις;

3.ποσες ιντσες οθονη θες;

ειμαι υπερηφανος κατοχος του wildfire αλλα αν μπορορυσα οικονομικα θα ειχα παρει το desireτου οποιου το δικο μου ειναι μια μικρογραφια

Δημοσ.

htc desire

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

billis 5 πες μου ποιο ειναι καλυτερο προτεινε μου μερικα κινητα τι θα πει τι θελω να εχουν αναφερα ,λειτουργικο τι ενωεις? (ειπα ειμαι απλος ανθρωπος δεν γωρηζω)

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:57 ----------

το htc hd2 δεν αρεσει σε κανεναν? περιεργο ...

• Moderators
Δημοσ.

Απο αυτα που αναφερεις η καλυτερη επιλογη ειναι το desire. Αυτο και το wildfire εχουν λειτουργικο android αρα πιο συγχρονο. Το hd2 ηταν το προηγουμενο τηλεφωνο μου, αν και ομολογουμενως πολυ δυνατο, τρεχει windows mobile. Δηλαδη λειτουργικο που περιοριζει τις δυνατοτητες της συσκευης.

Σε καθε περιπτωση, το hd2 (το λειτουργικο του δηλαδη) θα σε παιδεψει πολυ απο την στιγμη που δεν εισαι power user και δεν ξερω αν αξιζει να γινεις τετοιος για ενα λειτουργικο που η αναπτυξη του θα σταματησει με την ελευση των windows 7.

Οποτε παρε android το οποιο λειτουργει πολυ καλα out of the box στο desire, το οποιο desire εχει και καλυτερη αναλυση απο το wildfire. Αυτα τα επιχειρηματα μου.

Δημοσ.

ειναι οντως τοσο δυσκολα κινητα τα htc για καποιον που δεν εχει γνωση λειτουργικου απο htc γιατι ειμαι αναμεσα σε htc desire-htc hd2 αλα αν ειναι να παιδευομαι παω για samsung galaxy s

Δημοσ.
ειναι οντως τοσο δυσκολα κινητα τα htc για καποιον που δεν εχει γνωση λειτουργικου απο htc γιατι ειμαι αναμεσα σε htc desire-htc hd2 αλα αν ειναι να παιδευομαι παω για samsung galaxy s

Το galaxy η και το desire

off topic

Ημουν ατυχος για τρεις μερες δεν προλαβα την προσφορα του Γερμανου για το desire

:mad:

Δημοσ.

τι εννοεις?

τα htc ειναι κορυφαια κινητα και το android ειναι user friendly.

ισως αναφερεσαι σε συσκευες με win mobile

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...