Προς το περιεχόμενο

Ή θα αποικίσουμε στο Διάστημα ή θα εξαφανιστούμε

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελεσίγραφο έδωσε ο διάσημος αστροφυσικός Stephen Hawking, σε συνέντευξη στο επιστημονικό site Big Think, καθώς υποστήριξε πως αν ο άνθρωπος δεν μετοικήσει στο διάστημα στους επόμενους δύο αιώνες, θα εξαφανιστεί ως είδος.

O Hawking εξέφρασε φόβους ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και πως η μόνη λύση για να επιβιώσει βρίσκεται μακρυά από τη Γη.

Επιπλέον προειδοποίησε ότι η αύξηση του πληθυσμού και η έλλειψη πηγών στη Γη γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι παράγοντες για την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και πως ο μόνος τρόπος για να υπάρξει πρόοδος είναι να ψάξουμε τον υπόλοιπο γαλαξία μας.

Γι' αυτό θεωρώ ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που στέλνονται στο διάστημα δεν είναι και πολύ καλή ιδέα”, πρόσθεσε ο αστροφυσικός.

Πηγη

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, είναι της άποψης ότι αν δε μας αφανίσει το άγριο διάστημα, δεν πειράζει, έχουμε τα πυρηνικά για να καταφέρουμε μόνοι μας...

Συγκεκριμένα σε ένα ντοκυμαντέρ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ανθρώπινο είδος ναι μεν είχε το μυαλό να φτιάξει τα πυρηνικά όπλα αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι έχει το μυαλό να μην τα χρησιμοποιήσει...

Δημοσ.

Οπως ειπε και καποιος γνωστος μου εμεις ειμαστε οι εξωγηυνοι γιατη παμε αντιθετα με αυτον το πλανητη και κανουμε τα παντα για να τον καταστρεψουμε :mad::mad::mad:

Δημοσ.

Όταν πάμε στο διάστημα ένα πράγμα είναι σίγουρο...

"Η έλλειψη βαρύτητας θα φέρει νέες μορφές ερωτισμού."

Arthur C. Clarke

Οπότε μπορεί να εξαφανιστούμε, αφότου πάμε στο διάστημα..

Δημοσ.

coool !!!! εγώ τα έχω σχεδιάσει όλα προ καιρού :o

εγώ θα γίνω σούπερ space γκόμενα :

74308.jpg

...που θα έχει παντρευτεί τον Iron Man :

iron-man.jpg

θα πηγαίνω με την κόρη μου στην φεγγαρένια χαρά :

ultsbox1.jpg

...και μετά για διακοπές στου Lua Lua Mars Resort :

170095-bigthumbnail.jpg

βέβαια θα είμαστε πλούσιοι και εύποροι και θα μένουμε εδώ :

Future-Architecture-Design-Building-31.jpg

η γάτα της οικογένειας θα έχει το δικό της δωμάτιο :

Space_Cat_by_luana.jpg

οι γείτονές μου θα είναι οι Hanson Brothers που θα έχουν παραμορφωθεί από την αλλαγή κλίματος

Conjoined_by_popcorndevil.jpg

και τα βράδυα θα κοιτάμε τους Blues Brothers που θα έχουν αντικατασταθεί από τον Ε.Τ. και τον ALF

Aliens_in_Black_by_ABVH.jpg

Δημοσ.

Παντος ενα ειναι σηγουρο οπου και να παμε το πολυ σε 2-3 αιωνες θα τον εχουμε καταστρεψη και αυτον το πλανητη και θα ψαχνουμε για νεο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Εαν είναι να έχουμε space chicks τέτοιου είδους καλύτερα να κάτσουμε εδώ που είμαστε..

74308.jpg

Τι τον έχει πιάσει τον Hawking τον τελευταίο καιρό με την καταστροφολογία. Πριν από λίγο καιρό μας έλεγε ότι φοβάται μήπως μας βρουν εξωγήινοι( προφανώς πιο εξελιγμένοι από εμάς ) και μας αφανίσουν.

Δημοσ.

αν παραλήψω τα αποπάνω θα πω πως δεν είναι νέο ούτε είναι κάτι δύσκολο κανείς να φανταστεί , είναι σχεδόν αυτονόητο οτι οι πόροι δεν είναι ανεξάντλητη και θα αποτελέση έναν απο τους βασικόύς λόγους να φείγουμε- και που είδη ψάγνουμε κοντινούς πλανήτες- φεγγάρια ( βλέπε ευρώπη) για μελλονικά σπίτια

---------- Προσθήκη στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:44 ----------

Εαν είναι να έχουμε space chicks τέτοιου είδους καλύτερα να κάτσουμε εδώ που είμαστε..

74308.jpg

Τι τον έχει πιάσει τον Hawking τον τελευταίο καιρό με την καταστροφολογία. Πριν από λίγο καιρό μας έλεγε ότι φοβάται μήπως μας βρουν εξωγήινοι( προφανώς πιο εξελιγμένοι από εμάς ) και μας αφανίσουν.

ισχύει , είναι ο αστεροειδής 2002 ΝΤ7 που έρχεται κοντά στη γή γύρο στο 2019 και ένας άλλος κάπου στο 2038-2100 μ@μ@τ@

Δημοσ.

αποκλειτε να καταστραφη η γη ο παραδεισος δεν εχει ιποδωμες για τοσα πολλα ατομα

Φαντάζομαι στον διαβάζουν τον Αρκά, ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...