ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οτι ειναι δυσκολο να βρεις κατι σε καλη κατασταση;Γιατι να πουλησει καποιος το αμαξι του; Η θα ειναι πολυ παλαιο και θα θελει να το διωξει( αν το φροντιζε γενικά (χλωμο) ισως αντεξει) αλλα παιρνεις παλαιο αμαξι με οτι συνεπαγεται αυτο).. Η θα εχει καποιο προβλημα κ θα προτιμαει να παρει καινουργιο... Ακομα κ αν το πουλάει λογω αναγκης δεν ειναι καλό αυτο πάντα... Διοτι μπορει να σημαινει κακή συντηρηση . Δεν ειναι ετσι φιλε μου, βρισκεις παρα πολυ καλα μεταχειρισμενα. Προσωπικα παντα με μεταχειρισμενα την εβγαζα και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Το αμαξι φενεται αν ειναι καλο ή οχι. Του περνας και εναν ελεγχο επι πληρωμη και αν ολα ειναι οκ τελειωνεις εκει και το παιρνεις αν το γουσταρεις. Το εχω βαλει στοχο σε κανενα 6μηνο απο τωρα να μπορεσω να πουλησω το δικο μου (επισης μεταχειρισμενο και επισης αψογο) και να παρω αλλο μεταχειρισμενο και ειμαι σιγουρος οτι παλι δεν θα εχω κανενα προβλημα.
gbras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 κοιτας χρυση ευκαιρια για μεταχειρισμενα η καπου αλλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.