souvlaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα Pocket Pc τηλέφωνο κ θα ήθελα να μου προτείνετε ποια είναι η καλύτερη σύνδεση μέσω κινητού για πρόσβαση στο ίντερνετ...
arxaggelos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για πολύ περιστασιακή χρήση το ιντερνετ όλη μέρα με 1 ευρώ της Vodafone ακούγεται καλό στη διαφήμιση, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
basilis5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 η wind με ~ 5 ευρω το μηνα (σε καρτοκινητο και σε συνδεση) δινει 40ΜΒ τριχες δλδ,απλα εχει το καλο πως το βαζεις και σε καρτοκινητο. το 1ε/μερα αξιζει μονο αν πραγματικα κανεις πολυ λιγη χρηση. αν ομως θες να τσεκαρεις καθημερινα τα email σου, ενω αρκησε ας πουμε με 40 μβ,με την 1ευρω /μερα κλαφτα
SlackulatoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Κανένα δεν συμφέρει. Ούτε τα συμβόλαια. Σε μερικά χρόνια ίσως...
Telisss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ χρησιμοποιούσα την q που με 1 ευρώ δίνει 100mb για 1 μήνα, και μπορείς να το ανανεώσεις 4 φορές στο μήνα εάν σου τελιώσουν. Αλλά το κακό είναι οτι είναι wap οχι 3g.
gesamgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 φιλε μου εισαι σιγουρος? γιατι αλλου εχω διαβασει οτι εχει κανονικες ταχυτητες δηλαδη δεν μπαινεις κανονικα σε sites κλπ?
alexb_10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν και το ξέρω ότι είπες για καρτοκινητό, εγώ θα πω για το δικό μου. Είμαι με συμβόλαιο στη Vodafone, και με 10€ έχω 750ΜΒ το μήνα. Υπεραρκετα νομίζω. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο σε ενδιαφέρει ή βοήθησα! Σορρυ!!!!!
gesamgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ναι βοηθησες μπορεις να μου πεις ποιο προγραμμα ειναι αυτο? 10 ευρω πληρωνεις τελικη τιμη? ευχαριστω πολυ
souvlaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Έχω σύνδεση cosmote αλλά απότι θυμάμαι δεν συμφερε ίντερνετ μέσω κινητού κ ειδικά από σύνδεση...νομίζω ότι πάει περίπου 10 λεπτά το MB!!!Θα μας έρθει κανα μπουγιουρντί κ θα ψαχνόμαστε :lol: Ένας φίλος μου είχε πει ότι συμφέρει η wind καρτοκινητή f2g αλλά νομίζω αναφερόταν σε μια προσφορά που μάλλον τελείωσε...είχε απεριόριστο με ελάχιστα χρήματα...
gesamgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 νομιζω εννοεις αυτο με το 1.5GB που τωρα ειναι μεχρι 100ΜΒ το μηνα? το ιδιο δηλαδη με την Q αλλα ειχα την εντυπωση οτι ειναι κανονικα 3G και αυτη. anyway αυτο που αναφερε ο φιλος Alex_b10 με τη Vodafone θα ηθελα να ξερω τι ειναι
Sadako Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για πολύ περιστασιακή χρήση το ιντερνετ όλη μέρα με 1 ευρώ της Vodafone ακούγεται καλό στη διαφήμιση, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Επειδή το χρησιμοποίησα αυτό (έχω vodafone CU), όντως είναι απλά για την περίπτωση που το χρησιμοποιείς περιστασιακά. Εγώ πχ κανονικά, χρησιμοποιώ το ίντερνετ σπίτι. Όμως όταν έλειπα εκτός και δεν υπήρχε pc, μια χαρά με βόλεψε (ειδικά με την νέα έκδοση του Opera mini για java κινητά). 1 ευρώ, που το χρεώνεσαι από την στιγμή που μπαίνεις για πρώτη φορά, μέχρι τις 4 τα ξημερώματα. Λέει κανονικά για 10ΜΒ "καλή χρήση¨", αλλά απλά αναφέρει πως αν τα ξεπεράσεις, μετά είναι απλά πιο αργό κάπως. Εγώ πάντως για αυτό που το χρησιμοποίησα (browsing δηλαδή), δεν κατάλαβα διαφορά. Για όλες τις μέρες που δεν μπεις καθόλου, δεν χρειώνεσαι τίποτα..
hristos 22 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δες εδω τα προγραμματα συμβολαιου της Cosmote με internet εαν σε ταιριαζει καποιο. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=EurozoneInternet&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+%CE%BC%CE%B5+internet http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=iPhone&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+COSMOTE+i
souvlaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Θα πρέπει να κάνω αλλαγή προγράμματος... απλά θα με βόλευε καλύτερα για λίγες μέρες να βάζω μια κάρτα για τις ώρες που θέλω να περιηγηθώ λίγο (e-mail,surfing,google κ λίγο youtube...) Tα 100 MB της Q νομίζετε πως είναι αρκετά?Πόσα MB μπορεί να καταναλώσει κάποιος μέσα από το κιν?Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει παρόμοια υπηρεσία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.