nti-tzei Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να κανω format τα αυθεντικα win7 64bit που ηταν εγκατεστημενα οταν αγορασα το λαπτοπ, αλλα δεν ειχε μαζι το CD της εγκαταστασης. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση. Μαζi εχει το CD για τα 32 bit, αλλα θελω να βαλω τα 64. Γινεται?
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Στα Vista δούλευε: Κατεβάζεις κανονικά από κάποια σελίδα τα Windows 7 64Bit και χρησιμοποιείς το Serial των 32 Bit που ήδη έχεις.
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κάτσε.... Πως γίνεται να έχει αυθεντικά 64bita προ-εγκατεστημένα και στο dvd που σου έδωσαν μαζί με το lap top να έχει 32bita...?
Tomahawk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λογικά θα έχει κάποιο πρόγραμμα "επαναφοράς" ή δημιουργίας CD/DVD για την επιδιόρθωση τους. Το ίδιο συμβαίνει και με το Toshiba laptop που έχω πάρει για τη μανα μου.
isay Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λογικά θα έχει κάποιο πρόγραμμα "επαναφοράς" ή δημιουργίας CD/DVDγια την επιδιόρθωση τους. Το ίδιο συμβαίνει και με το Toshiba laptop που έχω πάρει για τη μανα μου. filip αυτό να κάνεις. Λεπτομεριες για το πως, τα γράφει το manual του φορητού. Το να κατεβάζεις cd από το net δεν σου εξασφαλίζει οτι θα δουλέψει το serial που εχεις (ΕΙΔΙΚΑ σε φορητο)
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 filip αυτό να κάνεις. Λεπτομεριες για το πως, τα γράφει το manual του φορητού. Το να κατεβάζεις cd από το net δεν σου εξασφαλίζει οτι θα δουλέψει το serial που εχεις (ΕΙΔΙΚΑ σε φορητο) .....????? Το ξέρω ότι υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει..!! Το topic δεν το άνοιξα εγώ..!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως έδωσαν στο παΐδι pc με εγκατεστημένα windows 64bit και στο dvd που του έδωσαν ΜΑΖΙ με τον υπολογιστή η έκδοση είναι 32bit...!!
nti-tzei Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ουτε εγω μπορω να το καταλαβω γι αυτο ρωταω, υπαρχει καποιος τροπος ή να βαλω τα 32, αλλα εχω 4gb ram
vagpap Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κανονικά τρόπος που κάνεις backup το activation (serial number, certificate) που έχεις αυτή τη στιγμή περασμένο στο μηχάνημά σου, κάνεις format/εγκατάσταση χωρίς κλειδί (αλλά την ίδια έκδοση windows 7) και μετά κάνεις recover το activation που είχες προηγούμενα κάνει backup. Οδηγίες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.