Προς το περιεχόμενο

Θελω να κανω format τα γνησια win7*64bit που εχω ηδη. Πως?

nti-tzei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να κανω format τα αυθεντικα win7 64bit που ηταν εγκατεστημενα οταν αγορασα το λαπτοπ, αλλα δεν ειχε μαζι το CD της εγκαταστασης. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση. Μαζi εχει το CD για τα 32 bit, αλλα θελω να βαλω τα 64. Γινεται?

Δημοσ.

Λογικά θα έχει κάποιο πρόγραμμα "επαναφοράς" ή δημιουργίας CD/DVD

για την επιδιόρθωση τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Toshiba laptop που έχω πάρει για τη μανα μου.

Δημοσ.
Λογικά θα έχει κάποιο πρόγραμμα "επαναφοράς" ή δημιουργίας CD/DVD

για την επιδιόρθωση τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Toshiba laptop που έχω πάρει για τη μανα μου.

filip αυτό να κάνεις. Λεπτομεριες για το πως, τα γράφει το manual του φορητού. Το να κατεβάζεις cd από το net δεν σου εξασφαλίζει οτι θα δουλέψει το serial που εχεις (ΕΙΔΙΚΑ σε φορητο)

Δημοσ.
filip αυτό να κάνεις. Λεπτομεριες για το πως, τα γράφει το manual του φορητού. Το να κατεβάζεις cd από το net δεν σου εξασφαλίζει οτι θα δουλέψει το serial που εχεις (ΕΙΔΙΚΑ σε φορητο)

.....?????

Το ξέρω ότι υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει..!!

Το topic δεν το άνοιξα εγώ..!!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως έδωσαν στο παΐδι pc με εγκατεστημένα windows 64bit και στο dvd που του έδωσαν ΜΑΖΙ με τον υπολογιστή η έκδοση είναι 32bit...!!

Δημοσ.

Υπάρχει κανονικά τρόπος που κάνεις backup το activation (serial number, certificate) που έχεις αυτή τη στιγμή περασμένο στο μηχάνημά σου, κάνεις format/εγκατάσταση χωρίς κλειδί (αλλά την ίδια έκδοση windows 7) και μετά κάνεις recover το activation που είχες προηγούμενα κάνει backup. Οδηγίες εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...