Προς το περιεχόμενο

Έσβησε ξαφνικά το laptop

valekgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως καθε μερα έτσι και σήμερα οταν γυρνάω σπίτι ανοίγω το desktop και το laptop ..

Γίνεται η εκκίνηση των Windows, αφήνω στην άκρη το λαπτοπ, ενα μοντέλο Sony Vaio PCG 3B1M, και ξαφνικά ενω βρίσκεται σε λειτουργία στα windows μέσα, σβήνει και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!

Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα τίποτα αυτό.. έχω και βάση απο κάτω με ανεμιστηράκι να το δροσίζει.. αλλά και πάλι, πότε πρόλαβε να ζεσταθέι στα 3 λεπτα που το είχα ανοιχτο ;; Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει...

Κάποια βοήθεια ;;

Δημοσ.

Είναι νεκρό εντελώς δηλαδή , δεν είναι αναμένο κανένα λαμπάκι ; Για πάτησε συνεχόμενα

το κουμπάκι του power on να δούμε !! :X

Δημοσ.

οταν βαζεις την τροφοδοσια δειχνει να φορτιζει ?

αν οχι τα εχει πεξει ο φορτιστης και εχει αδειασει η μπαταρια οποτε δεν αναβει .

Δημοσ.

Ελπίζω να μην τα έπαιξε η μητρική ή ο δίσκος !! Έλενξε τις μνήμες μήπως ξεκουμπώθηκε

καμία , βγάλε την μπαταρία για 10 δεύτερα και ξανα βάλτην !! :X

Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο άκουσα πρόσφατα με Laptop που είχε προβληματικό ανεμιστηράκι. Με το που σταμάτησε να δουλεύει το ανεμιστηράκι, μπλόκαρε το laptop και δεν άνοιγε καν. Επιδιορθώθηκε το fan και όλα μια χαρά..

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα....σημερα το πρωι ανοιξα τον φορητο μου. Με το που εδειχνε την boot screen - εσβηνε μετα απο 2 δευτερολεπτα. Να πω οτι ηταν με την μπαταρια η οποια ειχε ισχυ περιπου 42%. Το δοκιμασα 2 - 3 φορες συνεχομενα και μου εκανε τα ιδια. Με το που το εβαλα στο ρευμα ανοιξε κανονικα. Και κατι τελευταιο.....Οταν ειναι με το ρευμα και φορτισει η μπαταρια οταν το βγαζω σβηνει και ο υπολογιστης! Και ειναι και ουτε 3 εβδομαδων......τι λετε ρε παιδια?

Δημοσ.

Eγώ με το που άνοιξε, φόρτωσε κανονικά τα windows,και στην συνέχεια καθόταν στην ταπετσαρία χωρίς να κάνω τίποτα.. ξαφνικά γυρνάω και βλέπω μαύρισαν όλα! δεν άνοιξε, ενώ ο φορτιστής φαίνεται πως δινει ρεύμα..

Δημοσ.
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα....σημερα το πρωι ανοιξα τον φορητο μου. Με το που εδειχνε την boot screen - εσβηνε μετα απο 2 δευτερολεπτα. Να πω οτι ηταν με την μπαταρια η οποια ειχε ισχυ περιπου 42%. Το δοκιμασα 2 - 3 φορες συνεχομενα και μου εκανε τα ιδια. Με το που το εβαλα στο ρευμα ανοιξε κανονικα. Και κατι τελευταιο.....Οταν ειναι με το ρευμα και φορτισει η μπαταρια οταν το βγαζω σβηνει και ο υπολογιστης! Και ειναι και ουτε 3 εβδομαδων......τι λετε ρε παιδια?

Μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία , εφόσον είσαι στη εγγύηση απαίτησε να στην αλλάξουν , τι

μηχανάκι έχεις ; :X

Δημοσ.

Για τον πρώτο φίλο:

Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και ρεύμα και μετά να κρατήσεις το κουμπί που ξεκινάει ο υπολογιστής για 10''.....

Αν δεν δουλέψει μπες στο site της sony, βρες τα τηλ και πάρε την τεχνική υποστήριξη.

Για τον δεύτερο φίλο:

Αν πρόκειται για Sony να ξέρεις ότι η μπαταρία έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε μην το καθυστερήσεις. Αν είναι προβληματική η μπαταρία θα σου στείλουν καινούργια

Δημοσ.

Το έδωσα το λαπτοπ απο εκεί που το αγόρασα και περιμένω εξελίξεις.. μακάρι να είναι καποιο φαν και όχι μητρική!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...