valekgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Όπως καθε μερα έτσι και σήμερα οταν γυρνάω σπίτι ανοίγω το desktop και το laptop .. Γίνεται η εκκίνηση των Windows, αφήνω στην άκρη το λαπτοπ, ενα μοντέλο Sony Vaio PCG 3B1M, και ξαφνικά ενω βρίσκεται σε λειτουργία στα windows μέσα, σβήνει και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ! Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα τίποτα αυτό.. έχω και βάση απο κάτω με ανεμιστηράκι να το δροσίζει.. αλλά και πάλι, πότε πρόλαβε να ζεσταθέι στα 3 λεπτα που το είχα ανοιχτο ;; Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει... Κάποια βοήθεια ;;
ss13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για βγάλε την μπαταρία και συνδεσέ το μόνο με την τροφοδοσία να δούμε !!
valekgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 τίποτα δυστυχώς... το εκανα κατευθειαν και δεν έπιασε...
ss13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Είναι νεκρό εντελώς δηλαδή , δεν είναι αναμένο κανένα λαμπάκι ; Για πάτησε συνεχόμενα το κουμπάκι του power on να δούμε !!
telcomfreak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 οταν βαζεις την τροφοδοσια δειχνει να φορτιζει ? αν οχι τα εχει πεξει ο φορτιστης και εχει αδειασει η μπαταρια οποτε δεν αναβει .
ss13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ελπίζω να μην τα έπαιξε η μητρική ή ο δίσκος !! Έλενξε τις μνήμες μήπως ξεκουμπώθηκε καμία , βγάλε την μπαταρία για 10 δεύτερα και ξανα βάλτην !!
valekgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ο φορτιστής λειτουργεί κανονικά, το λαπτοπ δεν ανταποκρίνεται, τα έχω κάνει όλα...
danaos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κάτι αντίστοιχο άκουσα πρόσφατα με Laptop που είχε προβληματικό ανεμιστηράκι. Με το που σταμάτησε να δουλεύει το ανεμιστηράκι, μπλόκαρε το laptop και δεν άνοιγε καν. Επιδιορθώθηκε το fan και όλα μια χαρά..
kostasfalcon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα....σημερα το πρωι ανοιξα τον φορητο μου. Με το που εδειχνε την boot screen - εσβηνε μετα απο 2 δευτερολεπτα. Να πω οτι ηταν με την μπαταρια η οποια ειχε ισχυ περιπου 42%. Το δοκιμασα 2 - 3 φορες συνεχομενα και μου εκανε τα ιδια. Με το που το εβαλα στο ρευμα ανοιξε κανονικα. Και κατι τελευταιο.....Οταν ειναι με το ρευμα και φορτισει η μπαταρια οταν το βγαζω σβηνει και ο υπολογιστης! Και ειναι και ουτε 3 εβδομαδων......τι λετε ρε παιδια?
valekgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Eγώ με το που άνοιξε, φόρτωσε κανονικά τα windows,και στην συνέχεια καθόταν στην ταπετσαρία χωρίς να κάνω τίποτα.. ξαφνικά γυρνάω και βλέπω μαύρισαν όλα! δεν άνοιξε, ενώ ο φορτιστής φαίνεται πως δινει ρεύμα..
ss13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα....σημερα το πρωι ανοιξα τον φορητο μου. Με το που εδειχνε την boot screen - εσβηνε μετα απο 2 δευτερολεπτα. Να πω οτι ηταν με την μπαταρια η οποια ειχε ισχυ περιπου 42%. Το δοκιμασα 2 - 3 φορες συνεχομενα και μου εκανε τα ιδια. Με το που το εβαλα στο ρευμα ανοιξε κανονικα. Και κατι τελευταιο.....Οταν ειναι με το ρευμα και φορτισει η μπαταρια οταν το βγαζω σβηνει και ο υπολογιστης! Και ειναι και ουτε 3 εβδομαδων......τι λετε ρε παιδια? Μάλλον τα έφτυσε η μπαταρία , εφόσον είσαι στη εγγύηση απαίτησε να στην αλλάξουν , τι μηχανάκι έχεις ;
dterzakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για τον πρώτο φίλο: Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και ρεύμα και μετά να κρατήσεις το κουμπί που ξεκινάει ο υπολογιστής για 10''..... Αν δεν δουλέψει μπες στο site της sony, βρες τα τηλ και πάρε την τεχνική υποστήριξη. Για τον δεύτερο φίλο: Αν πρόκειται για Sony να ξέρεις ότι η μπαταρία έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση, οπότε μην το καθυστερήσεις. Αν είναι προβληματική η μπαταρία θα σου στείλουν καινούργια
valekgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το έδωσα το λαπτοπ απο εκεί που το αγόρασα και περιμένω εξελίξεις.. μακάρι να είναι καποιο φαν και όχι μητρική!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.