rearshooter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 καλό θα ήταν να έχει μόνο Λίνουξ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 καλό θα ήταν να έχει μόνο Λίνουξ.. γιατι??? Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 γιατι??? δηλαδή εγώ τώρα θέλω να κάνω dual boot τα windows και τα ubuntu θα έχω πρόβλημα ?? δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δεν εχεις κανενα προβλημα. Βαλε οσες διανομες θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ιδεολογικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ιδεολογικά.... τι ιδεολογιες μου λες τωρα ρε φιλε και ιστοριες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγώ με 2χ ΑΤΙ 5870 σε crossfireX είμαι μια χαρά στο Ubuntu (πιο νέες από αυτές δεν υπάρχουν), όπως ήμουν όμως μια χαρά και όταν είχα 2χ ΝVIDIA GTX 280M σε SLI στο προηγούμενο laptop. To μόνο που δεν έχω είναι το dual boot, έχω τα Windows 7 στον SSD και τα Ubuntu με τον Grub εγκατεστημένα στον HDD. Όταν θέλω να εκκινίσω σε άλλο λειτουργικό απλά αλλάζω τη σειρά που bootάρουν οι σκληροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Με τον κλειστο driver της ati εισαι; Εχεις ανοικτα τα εφε και αυτα δουλευουν απροβληματιστα; Εντυπωση μου κανει (κυριως λογω των καινουργιων καρτων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 paschalis.m, αυτό το screenshot νομίζω θα λύσει την απορεία σου όλα stock. καθόλου overclocking Δε θυμάμαι μόνο αν είχα το compiz ανοικτό ή όχι. και ήμουν dual screen με extended desktop (εκεί που λέει monitor είναι η εξωτερική οθόνη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.