Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση για Δωματιο

KRIKON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια 8ελω να κανω αγορα μιας σχετικα μικρης τηλεορασης για το δωματιο.22-23 inches

λεω γυρω στα 250 .Εχετε καμια αποψη?Αν ειναι να υπερβω το ποσο μου 8α το κανω για αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169415 δεν ξερω αξιζει?Την εχει δει καποιος σε λειτουργια?Εχετε καμια αλλα προταση σε αυτες τις inches? Να εχει ικανοποιιτικες γωνιες 8εασης.Δεν ξερω σε αυτες τις inches μονο TN panel υπαρχει? Ευχαριστω.

edit:το link οκ

• Super Moderators
Δημοσ.
Να εχει ικανοποιιτικες γωνιες 8εασης.Δεν ξερω σε αυτες τις inches μονο TN panel υπαρχει?Ευχαριστω.

δυστυχώς σε αυτές τις ίντσες με αυτά τα χρήματα μόνο TN Panel :-(

το link που έδωσες δεν βγάζει κάποιο προϊόν...

Δημοσ.

Βγάζει μια Lg led το λινκ η οποία ομολογουμένως στα χρήματα που θες είναι απ τις καλύτερες επιλογές. Δεν θες ν ανεβείς ίντσες για το οικονομικό ή για κάποιο άλλο λόγο? Γιατί με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις αντίστοιχα πολύ καλή τηλεόραση σε παραπάνω ίντσες.

Δημοσ.
Βγάζει μια Lg led το λινκ η οποία ομολογουμένως στα χρήματα που θες είναι απ τις καλύτερες επιλογές. Δεν θες ν ανεβείς ίντσες για το οικονομικό ή για κάποιο άλλο λόγο? Γιατί με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις αντίστοιχα πολύ καλή τηλεόραση σε παραπάνω ίντσες.

Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο και λεω μπας και ειναι υπερβολη να παω σε περισσοτερες inches.γυρω στα 2 μετρα μακρυα 8α ειμαι.Οσο για την philips που λες φιλε dikakom την εχεις δει σε λειτουργια ?Mιας και ειναι στις επιλογες μου..

Δημοσ.

2 μετρα θες 32αρα φιλε.Στην αρχη θα νομιζεις οτι εκανες λαθος και ειναι μεγαλη αλλα μετα θα θελεις μεγαλυτερη.Εγω με 42αρα απο 3 μετρα και θελω μεγαλυτερη

• Super Moderators
Δημοσ.

κι όμως αυτές είναι οι "σωστές" αποστάσεις για παρακολούθηση 1080p υλικού, όπως και να ψάξεις τα ίδια θα δεις... :P

Δημοσ.

Για να εχεις την αισθηση οτι εισαι σε κινηματογραφο ισως να ειναι σωστες αυτες οι αποστασεις αλλα δε νομιζω οι περισσοτεροι να εχουν τετοια απαιτηση.

Για 2 μετρα αποσταση μια 32αρα ειναι αρκετη κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

αν ειναι να δωσεις 300 για 23", δωσε κατι παραπανω και παρε 32"..! δεν προκειται να το μετανοιωσεις, ουτε στιγμη, πιστεψε με. εχω 23αρα στο υπνοδωματιο μου, και μου φαινεται πλεον μικρη!

Δημοσ.

Εννοείται θα πάει για 32άρα!

Έχω μια 32 αρα τηλεόραση αλλα γιατί πήρα 42 είπα να πάω την προηγούμενη στης μητέρας μου όπου την τοποθέτησα στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε μια 14αρα.Το μονο που μου λέει ότι έχει τρελαθεί, όποτε θέλει να δει τηλεόραση μόνο στην κρεβατοκάμαρα πάει πλεον!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...