gtr4460 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια τη κανετε ολα καλα λοιπον θελω να ρωτισο το εξης μου βγαζει αυτο μυνημα στο φεισμπουκ και δεν μπορω να κανο φιλουσ γιατι ξερει κανεις This Request Can t Be Sent Do you Knou user personally.Το prevent misuse of facebook this request cant be sent.To learm more, please visit the Help Center.If you believe you re seeing this message in error, you can report the ploblem.Δεν ξερω καλα αγκλικα οποτε οποιος ξερει και θελει να μου πει τι να κανο ας μου πει.αν ειναι κατι απλο ας με συνχωρεσουν οι αντμιν του φορουμ.ευχαριστω εκ τον προτερων.
TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν μπορείς πάρε και δώσε μας μια φώτο του μηνύματος , γιατί τα αγγλικά σου δεν είναι και τα καλλίτερα. Επίσης πες μας πιο browser έχεις και αν όντος γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους η όχι, πολλές φορές δεν σε αφήνει και να προσθέσεις πολλά άτομα "με την μια".
kostassid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Επίσης μάθε σε παρακαλώ και λίγη ελληνική ορθογραφία
nzeppos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Πρέπει να είναι καινούριο feature γιατί μου το βγάζει κι εμένα τώρα τελευταία, ακόμα κι αν πάω να προσθέσω μόλις ένα άτομο. Ιδού το μήνυμα: Αν επιλέξω "report the problem", βγάζει αυτό:
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αυτο το βγαζει αν κανετε πολλα απανωτα Friends Request......
nzeppos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μάλλον υπάρχουν κι άλλες συνθήκες, γιατί έχει τύχει να κάνω 10-20 απανωτά friend requests και δεν μου το είχε ξαναβγάλει ποτέ. Πρόσφατα έφαγα 2 σύντομα ban για αυτό το θέμα (δεν με άφηνε να κάνω νέους φίλους, λόγω των πολλών requests) και τώρα ακόμα και ένα άτομο τη μέρα να πάω να προσθέσω, μου βγάζει αυτό. Προφανώς σχετίζεται με τα απανωτά requests αλλά μάλλον συνυπολογίζει τις ενέργειες του χρήστη σε βάθος χρόνου.
gtr4460 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τωρα δεν μου το βγαζει αλο ρε παιδια αλα με την προτη ευκαιρια θα το αναβασω φοτογραφια οκ οχι δεν τουσς ξερω ολους φαιρφοξ εχω χρεισιμοποιο
nzeppos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλύτερα άσε προσωρινά το FB και πιάσε κανα βιβλίο...
TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εμ,με τα friendblaster και τα λοιπά τη να κάνουν και η υπεύθυνη του facebook για να αποφύγουν της μηνύσεις, γιατί για φανταστείτε να σας πετούσε καμία 500αριά άσχετους κάθε μέρα για αίτημα φιλίας, καθόλου όμορφο. ---------- Προσθήκη στις 02:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:54 ---------- Καλύτερα άσε προσωρινά το FB και πιάσε κανα βιβλίο... Γιαχ, καμιά ταινία ...;
antonisid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τωρα δεν μου το βγαζει αλο ρε παιδια αλα με την προτη ευκαιρια θα το αναβασω φοτογραφια οκ οχι δεν τουσς ξερω ολους φαιρφοξ εχω χρεισιμοποιο ρε μεγάλε με τύφλωσες πρωί πρωί.
_Anonymous_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Επίσης μάθε σε παρακαλώ και λίγη ελληνική ορθογραφία μα τι πινει?
XxMikexX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για κοιτα εδω ΕΔΩ το ιδιο προβλημα ειχα και εγω! εκεινη την μερα εκανα 5 απανοτα block και ισως ηταν αυτο μια αιτια...
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γιαχ, καμιά ταινία ...; Το γιαχ πάει για το βιβλίο?
TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το γιαχ πάει για το βιβλίο? Ε λίγο.. εδώ ταινία και δύσκολα την βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.