Προς το περιεχόμενο

facebook απορια μου βγαζει αυτο το μυνημα και δεν μπορω να κανο φιλους τη να κανο

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια τη κανετε ολα καλα λοιπον θελω να ρωτισο το εξης μου βγαζει αυτο μυνημα στο φεισμπουκ και δεν μπορω να κανο φιλουσ γιατι ξερει κανεις This Request Can t Be Sent Do you Knou user personally.Το prevent misuse of facebook this request cant be sent.To learm more, please visit the Help Center.If you believe you re seeing this message in error, you can report the ploblem.Δεν ξερω καλα αγκλικα οποτε οποιος ξερει και θελει να μου πει τι να κανο ας μου πει.αν ειναι κατι απλο ας με συνχωρεσουν οι αντμιν του φορουμ.ευχαριστω εκ τον προτερων.

Δημοσ.

Αν μπορείς πάρε και δώσε μας μια φώτο του μηνύματος , γιατί τα αγγλικά σου δεν είναι και τα καλλίτερα. Επίσης πες μας πιο browser έχεις και αν όντος γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους η όχι, πολλές φορές δεν σε αφήνει και να προσθέσεις πολλά άτομα "με την μια".

Δημοσ.

Πρέπει να είναι καινούριο feature γιατί μου το βγάζει κι εμένα τώρα τελευταία, ακόμα κι αν πάω να προσθέσω μόλις ένα άτομο.

Ιδού το μήνυμα:

fb1i.jpg

Αν επιλέξω "report the problem", βγάζει αυτό:

fb2u.jpg

Δημοσ.

Μάλλον υπάρχουν κι άλλες συνθήκες, γιατί έχει τύχει να κάνω 10-20 απανωτά friend requests και δεν μου το είχε ξαναβγάλει ποτέ. Πρόσφατα έφαγα 2 σύντομα ban για αυτό το θέμα (δεν με άφηνε να κάνω νέους φίλους, λόγω των πολλών requests) και τώρα ακόμα και ένα άτομο τη μέρα να πάω να προσθέσω, μου βγάζει αυτό.

Προφανώς σχετίζεται με τα απανωτά requests αλλά μάλλον συνυπολογίζει τις ενέργειες του χρήστη σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.

τωρα δεν μου το βγαζει αλο ρε παιδια αλα με την προτη ευκαιρια θα το αναβασω φοτογραφια οκ οχι δεν τουσς ξερω ολους φαιρφοξ εχω χρεισιμοποιο

Δημοσ.

Εμ,με τα friendblaster και τα λοιπά τη να κάνουν και η υπεύθυνη του facebook για να αποφύγουν της μηνύσεις, γιατί για φανταστείτε να σας πετούσε καμία 500αριά άσχετους κάθε μέρα για αίτημα φιλίας, καθόλου όμορφο.

---------- Προσθήκη στις 02:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:54 ----------

Καλύτερα άσε προσωρινά το FB και πιάσε κανα βιβλίο...

Γιαχ, καμιά ταινία ...;

Δημοσ.
τωρα δεν μου το βγαζει αλο ρε παιδια αλα με την προτη ευκαιρια θα το αναβασω φοτογραφια οκ οχι δεν τουσς ξερω ολους φαιρφοξ εχω χρεισιμοποιο

ρε μεγάλε με τύφλωσες πρωί πρωί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...