nkeroulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μπορείτε να μου πείτε ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα? Το laptop δεν είναι δικό μου έτσι δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και το χάλασαν. Ορίστε το video με την εκκίνηση του: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kgkhJsE-hLE[/ame] Αν πατήσω το F2 μπορώ να πάω στο bios. Αν πατήσω π.χ. το Delete μου δείχνει μια μαύρη εικόνα και κολάει εκεί. Αν το αφήσω να κάνει boot βλέπετε στο video τι συμβαίνει. Προσπαθώ να κάνω format αλλά δεν μπορώ.
Liakos_LILIS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Aπλα και ευκολα το πας στα multirama να σου κανουν bios update η αν ξερεις την μαρκα κανε ενα update εσυ
nkeroulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Είσαι σίγουρος? Γιατί δεν έχω ιδέα πώς κάνουν bios update και επειδή σιγούρα αν το πάω στα multirama θα κοστίσει...
Liakos_LILIS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Είσαι σίγουρος? Γιατί δεν έχω ιδέα πώς κάνουν bios update και επειδή σιγούρα αν το πάω στα multirama θα κοστίσει... δεν νομιζω να ειναι τοσο καφροι πια για ενα UPDATE
nkeroulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εδώ μου είπαν να τους δώσω 10 ευρώ επειδή μου άλλαξαν ένα τροφοδοτικό ελατωματικό που μου είχαν δώσει με ένα καινούργιο. Αν δεν ήταν στην εγγύηση θα είχα πληρώσει και το τροφοδοτικό και τα 10 ευρώ.
tasosvel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αν είναι multirama laptop, το πας σε ένα κατάστημα και καθάρισες. Σίγουρα θα ξέρουν να το φτιάξουν, μην κάνεις μόνος σου bios update αν δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.