Προς το περιεχόμενο

Non-TN 22-24" Monitor σχετικά φθηνό- Προτάσεις?

Barret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πιο αποτυχημένη αγορά θα ήταν να έπαιρνε την led της lg εφόσον γλυκοκοιτάζει την u2410. Καμία σχέση και είπε δεν θέλει ΤΝ πάνελ.

Τι είδους παιχνίδια θα έπαιζες φίλε;

Δημοσ.

Όχι κάτι συγκεκριμένο, τα πάντα φίλε. L2, Starcraft, Gta..

Υπάρχει δλδ μια 24αρα για gaming που να ναι ξεκάθαρα καλύτερη απ τις υπόλοιπες?

Ραφαήλ μεταξύ των 2 που μου δειξες σίγουρα η Dell έτσι?

Δημοσ.

Εφόσον παίζεις παιχνίδια και θέλεις 16:10 διαστάσεις η DELL είναι μονόδρομος. Έχει μέτριο μαύρο,ιδίως σε σχέση με την EIZO σου που θα φοράει pva, αλλά η HP έχει ακόμα χειρότερο, καθώς και πολύ κακιές ρυθμίσεις στα χρώματα (θέλει calibration για να δείξει καλά) και χαμηλής ποιότητας backlight (backlight bleeding, ανομοιογενές χρώμα).

Οθόνες στις 24 ίντσες με pva και καλό overdrive ώστε να κάνουν και για gaming στα λεφτά που διαθέτεις απλά δεν υπάρχουν.

Ένας τελευταίος (και μάλλον ο σημαντικότερος) λόγος να πας για την u2410 είναι το support και η εγγύηση για τις Ultrasharp η οποία είναι απλά εκτός συναγωνισμού. Και μόνο για τη σιγουριά που σου δίνει η εγγύηση πως αν έχει η οθόνη σου οποιοδήποτε πρόβλημα θα σου την αλλάξουν άμεσα, αξίζει τα 100 ευρό παραπάνω. Όταν δίνεις τόσα λεφτά δεν θες με τίποτα να πάνε χαμένα.

Δημοσ.

Οθόνες στις 24 ίντσες με pva και καλό overdrive ώστε να κάνουν και για gaming στα λεφτά που διαθέτεις απλά δεν υπάρχουν.

Άμα ανεβούμε τι υπάρχει?:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα την άλλαζα, θα μάζευα λίγα παραπάνω χρήματα για την U2711...

Δημοσ.

thresh μου φενετε πολυ καλη η ιδεα σου...δεν το ειχα σκεφτει για 27αρα...αλλα απο bleeding και ghosting ειναι καλη η dell? γιατι η HP μου ειναι φανταστικη σε ολα της,δεν ψηνομαι να παρω τιποτα λιγοτερο!

επισης απο θεμα αποδοσης της καρτας γραφικων μου? λογο του οτι εχει πολυ μεγαλητερη αναλυση λες να εχω αισθητες πτωσης της αποδοσης? καρτα γραφικων εχω GTX285.

Δημοσ.

thresh μου φενετε πολυ καλη η ιδεα σου...δεν το ειχα σκεφτει για 27αρα...αλλα απο bleeding και ghosting ειναι καλη η dell? γιατι η HP μου ειναι φανταστικη σε ολα της,δεν ψηνομαι να παρω τιποτα λιγοτερο!

επισης απο θεμα αποδοσης της καρτας γραφικων μου? λογο του οτι εχει πολυ μεγαλητερη αναλυση λες να εχω αισθητες πτωσης της αποδοσης? καρτα γραφικων εχω GTX285.

Δημοσ.

H HP24αρα είναι καλύ περίπτωση , αλλά όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω θέλει οπωσδήποτε callibration . όλες οι οθόνες θέλουν callibration αλλά στην ΗΡ τους έχουν ξεφύγει πολύ οι ρυθμίσεις . Τις προάλλες ρύθμισα μια ΗΡ ενός φίλου και έγινε άλλη οθόνη . όντως υστερεί λίγο στο μαύρο όχι όμως σε σημαντικό βαθμό . Στην καθαρότητα των χρωμάτων είναι πάρα πολύ καλή οθόνη . Στο λευκό βρίσκεται στα επίπεδα της Dell . Αν είχα χρόνο και οθόνη θα κοίταγα και το response time και input lag , αλλά έτσι όπως την είδα με το μάτι (αν και το μάτι είναι κακός σύμβουλος πολλές φορές) δεν μου φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα γρήγορα παιχνίδια , τύπου first person shooters κλπ (φαντάζομαι να τα λέω καλά γιατί δεν πολυπαίζω και τέτοια παιχνίδια ) .

Δημοσ.

H HP24αρα είναι καλύ περίπτωση , αλλά όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω θέλει οπωσδήποτε callibration . όλες οι οθόνες θέλουν callibration αλλά στην ΗΡ τους έχουν ξεφύγει πολύ οι ρυθμίσεις . Τις προάλλες ρύθμισα μια ΗΡ ενός φίλου και έγινε άλλη οθόνη . όντως υστερεί λίγο στο μαύρο όχι όμως σε σημαντικό βαθμό . Στην καθαρότητα των χρωμάτων είναι πάρα πολύ καλή οθόνη . Στο λευκό βρίσκεται στα επίπεδα της Dell . Αν είχα χρόνο και οθόνη θα κοίταγα και το response time και input lag , αλλά έτσι όπως την είδα με το μάτι (αν και το μάτι είναι κακός σύμβουλος πολλές φορές) δεν μου φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα γρήγορα παιχνίδια , τύπου first person shooters κλπ (φαντάζομαι να τα λέω καλά γιατί δεν πολυπαίζω και τέτοια παιχνίδια ) .

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εννοείς για την 27αρα

http://www.prad.de/en/monitore/review/2010/review-dell-u2711.html

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2711.htm

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1265617565

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...