sYn Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Each screen will have either a ranking or the actual measurement shown. Where they are ranked, it is from 1st to 3rd place where applicable in each category and colour coordinated red, amber and green. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_zr24w.htm
ChocoBanana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στα ίδια λεφτά φίλε όχι!Ανεβαίνεις κατηγορία μετά! Με παραπάνω χρήματα, αλλά 24αρα πάντα. Και καλύτερη όσον αγορά το gaming.
rafail1994 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Με παραπάνω χρήματα, αλλά 24αρα πάντα. Και καλύτερη όσον αγορά το gaming. lg 24'' DELL 24''
Koeman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Η πιο αποτυχημένη αγορά θα ήταν να έπαιρνε την led της lg εφόσον γλυκοκοιτάζει την u2410. Καμία σχέση και είπε δεν θέλει ΤΝ πάνελ. Τι είδους παιχνίδια θα έπαιζες φίλε;
ChocoBanana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Όχι κάτι συγκεκριμένο, τα πάντα φίλε. L2, Starcraft, Gta.. Υπάρχει δλδ μια 24αρα για gaming που να ναι ξεκάθαρα καλύτερη απ τις υπόλοιπες? Ραφαήλ μεταξύ των 2 που μου δειξες σίγουρα η Dell έτσι?
Solowing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εφόσον παίζεις παιχνίδια και θέλεις 16:10 διαστάσεις η DELL είναι μονόδρομος. Έχει μέτριο μαύρο,ιδίως σε σχέση με την EIZO σου που θα φοράει pva, αλλά η HP έχει ακόμα χειρότερο, καθώς και πολύ κακιές ρυθμίσεις στα χρώματα (θέλει calibration για να δείξει καλά) και χαμηλής ποιότητας backlight (backlight bleeding, ανομοιογενές χρώμα). Οθόνες στις 24 ίντσες με pva και καλό overdrive ώστε να κάνουν και για gaming στα λεφτά που διαθέτεις απλά δεν υπάρχουν. Ένας τελευταίος (και μάλλον ο σημαντικότερος) λόγος να πας για την u2410 είναι το support και η εγγύηση για τις Ultrasharp η οποία είναι απλά εκτός συναγωνισμού. Και μόνο για τη σιγουριά που σου δίνει η εγγύηση πως αν έχει η οθόνη σου οποιοδήποτε πρόβλημα θα σου την αλλάξουν άμεσα, αξίζει τα 100 ευρό παραπάνω. Όταν δίνεις τόσα λεφτά δεν θες με τίποτα να πάνε χαμένα.
randy1989 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Οθόνες στις 24 ίντσες με pva και καλό overdrive ώστε να κάνουν και για gaming στα λεφτά που διαθέτεις απλά δεν υπάρχουν. Άμα ανεβούμε τι υπάρχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 πρέπει να ανέβουμε πολύ πιο πάνω...
ATiTool Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ρε παιδια αυτην την οθονουλα πως την βλεπετε? Dell UltraSharp U2410 αξιζει να την αντικαταστησω με αυτην εδω την HP LP2275w που εχω τωρα? απο bleeding και ghosting τι λεει? ξερει κανεις τι παιζει με αυτην την οθονη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 προσωπικά δεν θα την άλλαζα, θα μάζευα λίγα παραπάνω χρήματα για την U2711...
ATiTool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 thresh μου φενετε πολυ καλη η ιδεα σου...δεν το ειχα σκεφτει για 27αρα...αλλα απο bleeding και ghosting ειναι καλη η dell? γιατι η HP μου ειναι φανταστικη σε ολα της,δεν ψηνομαι να παρω τιποτα λιγοτερο! επισης απο θεμα αποδοσης της καρτας γραφικων μου? λογο του οτι εχει πολυ μεγαλητερη αναλυση λες να εχω αισθητες πτωσης της αποδοσης? καρτα γραφικων εχω GTX285.
ATiTool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 thresh μου φενετε πολυ καλη η ιδεα σου...δεν το ειχα σκεφτει για 27αρα...αλλα απο bleeding και ghosting ειναι καλη η dell? γιατι η HP μου ειναι φανταστικη σε ολα της,δεν ψηνομαι να παρω τιποτα λιγοτερο! επισης απο θεμα αποδοσης της καρτας γραφικων μου? λογο του οτι εχει πολυ μεγαλητερη αναλυση λες να εχω αισθητες πτωσης της αποδοσης? καρτα γραφικων εχω GTX285.
evkar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 H HP24αρα είναι καλύ περίπτωση , αλλά όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω θέλει οπωσδήποτε callibration . όλες οι οθόνες θέλουν callibration αλλά στην ΗΡ τους έχουν ξεφύγει πολύ οι ρυθμίσεις . Τις προάλλες ρύθμισα μια ΗΡ ενός φίλου και έγινε άλλη οθόνη . όντως υστερεί λίγο στο μαύρο όχι όμως σε σημαντικό βαθμό . Στην καθαρότητα των χρωμάτων είναι πάρα πολύ καλή οθόνη . Στο λευκό βρίσκεται στα επίπεδα της Dell . Αν είχα χρόνο και οθόνη θα κοίταγα και το response time και input lag , αλλά έτσι όπως την είδα με το μάτι (αν και το μάτι είναι κακός σύμβουλος πολλές φορές) δεν μου φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα γρήγορα παιχνίδια , τύπου first person shooters κλπ (φαντάζομαι να τα λέω καλά γιατί δεν πολυπαίζω και τέτοια παιχνίδια ) .
evkar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 H HP24αρα είναι καλύ περίπτωση , αλλά όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω θέλει οπωσδήποτε callibration . όλες οι οθόνες θέλουν callibration αλλά στην ΗΡ τους έχουν ξεφύγει πολύ οι ρυθμίσεις . Τις προάλλες ρύθμισα μια ΗΡ ενός φίλου και έγινε άλλη οθόνη . όντως υστερεί λίγο στο μαύρο όχι όμως σε σημαντικό βαθμό . Στην καθαρότητα των χρωμάτων είναι πάρα πολύ καλή οθόνη . Στο λευκό βρίσκεται στα επίπεδα της Dell . Αν είχα χρόνο και οθόνη θα κοίταγα και το response time και input lag , αλλά έτσι όπως την είδα με το μάτι (αν και το μάτι είναι κακός σύμβουλος πολλές φορές) δεν μου φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα γρήγορα παιχνίδια , τύπου first person shooters κλπ (φαντάζομαι να τα λέω καλά γιατί δεν πολυπαίζω και τέτοια παιχνίδια ) .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 thresh μου φενετε πολυ καλη η ιδεα σου...δεν το ειχα σκεφτει για 27αρα...αλλα απο bleeding και ghosting ειναι καλη η dell? γιατι η HP μου ειναι φανταστικη σε ολα της,δεν ψηνομαι να παρω τιποτα λιγοτερο! αν εννοείς για την 27αρα http://www.prad.de/en/monitore/review/2010/review-dell-u2711.html http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2711.htm http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1265617565
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.