Προς το περιεχόμενο

Καινουργια καρτα γραφικων

cozanostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!Εχω αυτην την μητρικη http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2298 την ecsp45t-a και σκεφτομαι να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων.Συγκεκριμενα σκεφτομαι για 2 ati radeon για να τις βαλω σε crossfire αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν και μεχρι ποια μοντελα μπορει να δεχτει!!!Μιλαμε οτι εχω ενα budget γυρω στα 150-200 αλλα οποιαδηποτε προταση ειναι δεχτη.Θελω να παιζω τα τελευταια παιχνιδια με full αλλιως με σεβαστη αναλυση. Εχω την radeon hd 4850 512mb dual slot αλλα δεν βρισκω πουθενα να αγορασω μια δευτερη ιδια!!Ευχαριστω

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cpu:intel core 2 duo E7400 στα 2.80Ghz αλλα ξερω οτι η μητρικη δεχεται και 4πυρηνο

Ram: 2x2Gb kingston ddr2 800mhz χρονισμουσ δεν θυμαμαι

hdd:western digital 500gb

psu: chieftec sta 550watt το χω καιρο το pc και δν θυμαμαι μοντελο

Οσο για την καρτα που μου προτεινες στανταρ θα παιζει ετσι???

Ευχαριστω για την βοηθεια!!!

ααααααα και μια οθονη LG W2243 στις 22'' αλλα το Pc ειναι συνδεδεμενο και με την Led samsung sta 720p 32"

Δημοσ.
Cpu:intel core 2 duo E7400 στα 2.80Ghz αλλα ξερω οτι η μητρικη δεχεται και 4πυρηνο

Ram: 2x2Gb kingston ddr2 800mhz χρονισμουσ δεν θυμαμαι

hdd:western digital 500gb

psu: chieftec sta 550watt το χω καιρο το pc και δν θυμαμαι μοντελο

Οσο για την καρτα που μου προτεινες στανταρ θα παιζει ετσι???

Ευχαριστω για την βοηθεια!!!

Ανάλυση οθόνης ?

Δεν νομίζω να αξίζει να κάνεις την μετάβαση 4850->5770(~4870) ..βέβαια με λίγο oc στον cpu μπορεί να αξίζει να μεταβείς σε μια 5850...αν είσαι σε μεγάλη ανάλυση.

Δημοσ.
Ανάλυση οθόνης ?

Δεν νομίζω να αξίζει να κάνεις την μετάβαση 4850->5770(~4870) ..βέβαια με λίγο oc στον cpu μπορεί να αξίζει να μεταβείς σε μια 5850...αν είσαι σε μεγάλη ανάλυση.

ααααααα και μια οθονη LG W2243 στις 22'' αλλα το Pc ειναι συνδεδεμενο και με την Led samsung sta 720p 32"

εννοειται πως θα αλλαξω επεξεργαστη απλως δεν ξερω μεχρι τι καρτα γραφικων περνει η motherboard!!

Δημοσ.
Ανάλυση οθόνης ?

μονο που η 5850 ξεπερνα το μπατζετ

Δημοσ.

εννοειται πως θα αλλαξω επεξεργαστη απλως δεν ξερω μεχρι τι καρτα γραφικων περνει η motherboard!!

Άν παίζεις στην 22αρα(που είναι full hd) τότε πουλάς 4850 για να κάνεις και εν μέρη απόσβεση των χρημάτων που θα χαλάσεις... κάνεις oc στον cpu(αλλιώς θα τρώει bottleneck) και χτυπάς αυτήν εδώ .

Αλλιώς άν παίζεις στα 720p μένεις όπως είσαι.

Δημοσ.
Άν παίζεις στην 22αρα(που είναι full hd) τότε πουλάς 4850 για να κάνεις και εν μέρη απόσβεση των χρημάτων που θα χαλάσεις... κάνεις oc στον cpu(αλλιώς θα τρώει bottleneck) και χτυπάς αυτήν εδώ .

Αλλιώς άν παίζεις στα 720p μένεις όπως είσαι.

αν μπορείς να δώσεις παραπάνω +1 για την 5850

Δημοσ.
αν μπορείς να δώσεις παραπάνω +1 για την 5850

ΔΕΝ θα δώσει παραπάνω.

Απλά δίνει την 4850 το λιγότερο 50 γιούρα και είναι in budget.

Προϋπόθεση να παίζει στην 22άρα και oc στον cpu.

Αλλιώς θα είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

ρε παιδια ΟΤΙ o/c και να κανει στον 7400 με την 5850 το μπουκαλακι ειναι δεδομενο... και πιστευω σε σημαντικο βαθμο...

ακομη και με την gtx460 που του προτεινω θα υπαρχει bottleneck...

Δημοσ.
ρε παιδια ΟΤΙ o/c και να κανει στον 7400 με την 5850 το μπουκαλακι ειναι δεδομενο... και πιστευω σε σημαντικο βαθμο...

ακομη και με την gtx460 που του προτεινω θα υπαρχει bottleneck...

Μπα...

Για παράδειγμα E8600 vs E7400

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=6&artpage=3993&articID=908

3dmark01 & 06

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=3982&articID=908

Με overclock στον E7400 το bottleneck θα περιοριστεί αρκετά και ίσως να εξαληφθεί, επίσης στα παιχνίδια δεν παίζει τον πρώτο ρόλο ο επεξεργαστής αλλά η κάρτα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...