Προς το περιεχόμενο

Μοτερ lifan 110 ή lifan 125

G10rgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα κινεζικο μηχανακι 50αρι και επειδη εχει πεσει αρκετα το μοτερ του θελω να του αλλαξω μοτερ γιατι και ακομα και 72αρι να το κανω παλι δεν θα εχω το επιθυμητω αποτελεσμα. Εδω ομως ειναι ο ενδοιασμος μου, τι μοτερ να του βαλω; ειμαι αναμεσα στο lifan 110cc που εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλη εκκινηση και δυναμη αλλα σχετικα μικρες τελικες(δεν με ενδιαφερουν τοσο οι τελικες δεν το θελω για κοντραδικο) και το lifan 125 που δεν ξερω κ πολλα απ αυτο μιας κ εχω αρκετες φορες οδηγησει μηχανακι lifan 125 αλλα 5 χρονων που σιγουρα εχει πεσει η αποδοση του και δεν με εχει ενθουσιασει... Τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο απο θεμα αποδοσης, εκκινησης, επιταχυνσης και δυναμης σε ανηφορες ; Επισης ενας πολυ καλος μου φιλος εχει ενα modenas dinamik 2 χιλιοστα πανω 28αρι καρμπυρατερ εξατμηση level fdr και το εχω οδηγησει αρκετες φορες και εχει πολυ καλη εκκινηση και επιταχυνση και μου λεει ο φιλος μου με το dinamik που εχει οδηγησει αυτος ενα daytona με μοτερ lifan 110 οτι εχει καλυτερες εκκινησεις ακομα κ απ το dinamik του. Συγγνωμη αν σας κουρασα με τα πολλα λογια... πειτε μου τη γνωμη σας...

Δημοσ.

Βαλε λιφαν που ερχεται κομπλέ.. Εξάλλου δεν ειναι ακριβο και ερχεται ετιμο δε χρειάζεται να τα δεσει μάστορας..

Επίσης εισαι παράνομος.. Δε ξερω αν γινει ατυχημα αν θα εχεις προβλημα αλλα γενικά ίσως να μην εχεις ,μπορει να μη σου πουν κ τπτ για το κινητηρα

Δημοσ.
Βαλε λιφαν που ερχεται κομπλέ.. Εξάλλου δεν ειναι ακριβο και ερχεται ετιμο δε χρειάζεται να τα δεσει μάστορας..

Επίσης εισαι παράνομος.. Δε ξερω αν γινει ατυχημα αν θα εχεις προβλημα αλλα γενικά ίσως να μην εχεις ,μπορει να μη σου πουν κ τπτ για το κινητηρα

ναι αλλα ποιο απ τα 2 lifan αδερφε... και τα δυο lifan μοτερ ειναι αλλα το ενα ειναι 110 και το αλλο 125.

Δημοσ.

εκτος αν του κατσει καμμια σκατζα πηνιων,η καποια μετατροπη σε καποιο αλλο ηλεκτρικο μερος,η αλλαγη κινητηρα δεν λεω οτι γινεται μονο απο επαγγελματιες αλλα χρειαζεται τεχνικο επιπεδο γιατι συνηθως τυχαινουν διαφορα

υγ αν εννοεις να το τοποθετηση ο ιδιος

υγ1 G10rgos υπολογισε και γραναζια αλυσιδα καλυτερα να πας σε 428 βημα με 14-36 γραναζια θαχεις καμμια κατοσταρα τελικη (lifan 110cc)και τσεκαρισε φρενα - αναρτησεις-ελαστικα για λογους ασφαλειας

Δημοσ.
εκτος αν του κατσει καμμια σκατζα πηνιων,η καποια μετατροπη σε καποιο αλλο ηλεκτρικο μερος,η αλλαγη κινητηρα δεν λεω οτι γινεται μονο απο επαγγελματιες αλλα χρειαζεται τεχνικο επιπεδο γιατι συνηθως τυχαινουν διαφορα

υγ αν εννοεις να το τοποθετηση ο ιδιος

υγ1 G10rgos υπολογισε και γραναζια αλυσιδα καλυτερα να πας σε 428 βημα με 14-36 γραναζια θαχεις καμμια κατοσταρα τελικη (lifan 110cc)και τσεκαρισε φρενα - αναρτησεις-ελαστικα για λογους ασφαλειας

oκ αδερφε καταλαβα, ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...