mpasketpro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 videoredo gia mpeg ΑVI με virtualdubmod wmv με boilsoft Καμία ιδέα για το πως τα χρησιμοποιούμε παιδιά?Σας παρακαλώ θέλω βοήθεια!!
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Open File για να φορτώσουμε το αρχείο, κάνουμε ότι EDIT θέλουμε στα αρχεία μας και στο τέλος κάνουμε Save η Sava as.. για να αποθηκεύσουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς αυτά τα προγράμματα έχουν πολλές λειτουργίες και πρέπει να έχεις συγκεκριμένη ερώτηση για να πάρεις μια κάποια χρήσιμη απάντηση. Μπορείς κάλλιστα να μπεις στης σελίδες τον προγραμμάτων και να διαβάσεις τα manual / tutorial η ότι πληροφορίες έχουν να δώσουν.
Proikothiras27 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ναι ρε φιλε...ειναι ερωτηση τωρα αυτη?....πες μας τι ακριβως θελεις να κανεις να σου πουμε...αυτο που γραφεις ειναι πολυ αοριστο
mpasketpro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ναι ρε φιλε...ειναι ερωτηση τωρα αυτη?....πες μας τι ακριβως θελεις να κανεις να σου πουμε...αυτο που γραφεις ειναι πολυ αοριστο Θέλω να μου πεί κάποιος πώς κόβω βίντεο όταν το βάλω!
Proikothiras27 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 επιλεξε με τα δυο κουμπακια πιο κομματι θες να κοψεις.. μετα πανε Video/direct stream copy και τελος File/save as..και εισαι ετοιμος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.