Προς το περιεχόμενο

μπορω να αλλαξω γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα ΧΡ ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα ενα netbook το οποιο εχει ελληνικα και θελω να εχει αγγλικα.

υπαρχει διαδικασια αλλαγης ?

Δημοσ.

αγορασα ενα netbook το οποιο εχει ελληνικα και θελω να εχει αγγλικα.

υπαρχει διαδικασια αλλαγης ?

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου/τοποθεσία, γλώσσα και εκεί μέσα (τώρα δεν έχω μπροστά μου XP για να σου πω ακριβώς την διαδρομή) ψάξε μια επιλογή που λέει σε τι γλώσσα θέλεις να σου εμφανίζονται τα μενού και από Ελληνικά το βάζεις στα Αγγλικά

Δημοσ.

Η μονη αλλαγη που μπορει να γινει ειναι απο τα ΑΓΓΛΙΚΑ XP PRO και μονο, σε ελληνικα η αλλη γλωσσα. Και γι αυτο ακομα πρεπει να βρεις το αντιστοιχο MUI Pack. (Multilingual User Interface)

Οι αλλες γλωσσικες εκδοσεις και τα home ΔΕΝ αλλαζουν

Δημοσ.

διαβασα ολα τα ποστ και ειδα οτι εχουν αναφερθει αλλαγες γλωσσας αλλα ΜΟΝΟ απο αγγλικα σε καποια αλλη γλωσσα.

το αντιθετο δεν γινετε. εαν υπαρχει καποια αντιθετη πληροφορηση ας το πει καποιος....

Δημοσ.

Μπααα χλωμό..

Είναι άλλη έκδοση η ελληνική , άλλη η αγγλική , άλλη η multilanguage.

Μόνο αν έχει multilanguage άδεια μπορείς να την αλλάξεις χωρίς format (και αυτό όχι πάντα).

Αλλιώς, ακόμα και αν βρεις την ελληνική έκδοση και την εγκαταστήσεις, το κλειδί που έχεις για την Αγγλική δεν θα κάνει γιατί είναι διαφορετική έκδοση..

Μπορείς όμως να ζητήσεις από τον κατασκευαστή να σε προμηθεύσει με ελληνική έκδοση XP, το πιο πιθανό είναι να σε παραπέμψει σε λιανέμπορο και να πληρώσεις κάποιου είδους upgrade ή και ολόκληρη άδεια για την ελληνική.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις όμως.

Δημοσ.

πιο ευκολο μου φαινετε να εγκαταστησω λειτουργικο απο την αρχη παρα οτιδηποτε αλλο και βεβαια ανεξοδο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...