jimmysnn_17 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν μπορώ να επαναφέρω καποιους σελιδοδείκτες ποθ ειχα διαγράψει στο μοζιλα χωρις να εχω κανει back up. ευχαριστώ
kfyros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεν κοιτάς στο ιστορικό μήπως τους έχει κρατήσει? Χωρίς backup χλωμό το βλέπω.
kastel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ο Firefox κρατά αρκετά αντίγραφα των bookmarks και μάλιστα ημερολογιακά (σε καθημερινή βάση για αρκετές μέρες). Για χειροκίνητη επαναφορά πήγαινε: Windows 7 & Vista "C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxx.default\bookmarkbackups" Windows XP "C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxx.default\bookmarkbackups" επέλεξε μέσα από αυτό το φάκελο ποιο backup θέλεις να επαναφέρεις (ημερολογιακά). Για αυτόματη επαναφορά πήγαινε: Bookmarks>Organize Bookmarks>Import & Backup>Restore και επέλεξε ποια ημερομηνία των bookmarks θέλεις να επαναφέρεις.
jimmysnn_17 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια!!! απο οτι βλέπω κρατάει μονο για 6 μέρες... μάλλον τα έχασα
danielakoc1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 φιλε μου εγω κατεβασα ενα οπολυ βολικο προγραμμα που κανει επαναφοα μεχρι και ιστορικου περιγησεις και με καλυψε και τα boomarks Που θες ειναι στο παρακατω link http://www.osforensics.com/ (OSForensics)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα