Προς το περιεχόμενο

Poker

Mcknizia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poker basic holdem up google :)

εγω κατι αλο θελω να μαθω στα μεγαλα κερδοι 20,000e τι γινετε πρεπει να τα δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση ? σοβαρες απαντησεις μονο...

θα ρωτησω κ λογιστη ...

Δημοσ.

Μεγάλη παγίδα το ονλαιν παιχνιδι τέτοιου τύπου.

Τοσο καιρό υπηρχαν τα φραγματα της ευαισθητης ηλικιας,για εισοδο σε καζινο/λεσχες κτλ κτλ κτλ.

Τωρα ομως με το ιντερνετ,παιρνεις την πιστωτικη του μπαμπα σου και...τιναζεις την μπανκα στον αερα μαζι με τον οικογενειακο προυπολογισμο.

Θα σου προτεινα να μην ασχοληθείς με κανένα τέτοιο τυπου παιχνιδιου,μονο και μονο για την περίπτωση μην τυχον και "κολλησεις".

Δεν λεω πως οποιος παιζει,καταστρεφεται,αλλα είναι κρίμα...

Δημοσ.
Γιατί;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις πολλά χρήματα. Πολλοί πιστεύουν ότι στο οnline δεν χάνεις τόσα, αλλά εγώ νομίζω πως επειδή χρησιμοποιείς κάρτα τράπεζας για να αγοράσεις εικονικούς πόντους(που λειτουργούν σαν λεφτά) τα σπαταλάς πιο εύκολα επειδή δεν τα έχεις μπρωστά σου.

Με λίγα λόγια 1 ευρώ που έχεις στο paypal θα το χαλάσεις πιο εύκολα από το 1 ευρώ που έχεις στην τσέπη σου(το 1 ευρώ ως παράδειγμα).

Επίσης όλοι πιστεύουν πως είναι παιχνίδι ικανοτήτων, και ναι είναι αλλά χρειάζεσαι και τύχη/σωστές αποφάσεις και θα χάσεις περισσότερες φορές στην αρχή παρά θα κερδίσεις. Αλλά και οι επαγγελματίες χάνουν συνέχεια.

Εγώ θα σου πρότεινα αν κάποια στιγμή φτάσεις σε μέτριο επίπεδο(μάθεις τους κανόνες κτλ) να παίζεις μικρά ποσά π.χ 10 ευρώ τον μήνα και αν κερδίζεις τα βγάζεις(αν και υπάρχει όριο, πχ 50 ευρώ στις αναλήψεις).

Εξάλλου στα μικρά ποσά κερδίζεις πιο εύκολα.

Δημοσ.
poker basic holdem up google :)

εγω κατι αλο θελω να μαθω στα μεγαλα κερδοι 20,000e τι γινετε πρεπει να τα δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση ? σοβαρες απαντησεις μονο...

θα ρωτησω κ λογιστη ...

φρουτακια?

στην ουσια τα online ειναι παρανομα.δεν πληρωνεις φπα κτλ.

το μονο που ισως να συμβει ειναι στην μεταφορα του ποσου να αρχισουν ερωτησεις,που τα βρηκες κτλ και τοτε μαλλον θα πληρωσεις το 10% για ποθεν εσχες http://www.pokerunion.gr/vb/showthread.php?t=3674

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...