Mcknizia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Παιδιά θα ήθελα να μου εξηγησετε πως παίζεται το poker? (κανόνες κλπ) Sent from my iPhone using Insomnia.app
thomasG4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αμα διαβασεις αυτα τα δυο εισαι καλυμενος http://www.poker.gr/html/ent/009/ent.1009.asp http://www.poker.gr/html/ent/033/ent.1033.asp
kate23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αν εχεις facebook εχει Texas Hold Em και σου μα8αινει πως να παιξεις.
zatoichi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 poker basic holdem up google εγω κατι αλο θελω να μαθω στα μεγαλα κερδοι 20,000e τι γινετε πρεπει να τα δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση ? σοβαρες απαντησεις μονο... θα ρωτησω κ λογιστη ...
alan2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αν το εισόδημα υπερβαίνει τα 3000 ευρώ το δηλώνουμε.
Mcknizia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γιατί; Sent from my iPhone using Insomnia.app
kanesaxo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μεγάλη παγίδα το ονλαιν παιχνιδι τέτοιου τύπου. Τοσο καιρό υπηρχαν τα φραγματα της ευαισθητης ηλικιας,για εισοδο σε καζινο/λεσχες κτλ κτλ κτλ. Τωρα ομως με το ιντερνετ,παιρνεις την πιστωτικη του μπαμπα σου και...τιναζεις την μπανκα στον αερα μαζι με τον οικογενειακο προυπολογισμο. Θα σου προτεινα να μην ασχοληθείς με κανένα τέτοιο τυπου παιχνιδιου,μονο και μονο για την περίπτωση μην τυχον και "κολλησεις". Δεν λεω πως οποιος παιζει,καταστρεφεται,αλλα είναι κρίμα...
SlackulatoR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γιατί; Sent from my iPhone using Insomnia.app Γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις πολλά χρήματα. Πολλοί πιστεύουν ότι στο οnline δεν χάνεις τόσα, αλλά εγώ νομίζω πως επειδή χρησιμοποιείς κάρτα τράπεζας για να αγοράσεις εικονικούς πόντους(που λειτουργούν σαν λεφτά) τα σπαταλάς πιο εύκολα επειδή δεν τα έχεις μπρωστά σου. Με λίγα λόγια 1 ευρώ που έχεις στο paypal θα το χαλάσεις πιο εύκολα από το 1 ευρώ που έχεις στην τσέπη σου(το 1 ευρώ ως παράδειγμα). Επίσης όλοι πιστεύουν πως είναι παιχνίδι ικανοτήτων, και ναι είναι αλλά χρειάζεσαι και τύχη/σωστές αποφάσεις και θα χάσεις περισσότερες φορές στην αρχή παρά θα κερδίσεις. Αλλά και οι επαγγελματίες χάνουν συνέχεια. Εγώ θα σου πρότεινα αν κάποια στιγμή φτάσεις σε μέτριο επίπεδο(μάθεις τους κανόνες κτλ) να παίζεις μικρά ποσά π.χ 10 ευρώ τον μήνα και αν κερδίζεις τα βγάζεις(αν και υπάρχει όριο, πχ 50 ευρώ στις αναλήψεις). Εξάλλου στα μικρά ποσά κερδίζεις πιο εύκολα.
kage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 poker basic holdem up google εγω κατι αλο θελω να μαθω στα μεγαλα κερδοι 20,000e τι γινετε πρεπει να τα δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση ? σοβαρες απαντησεις μονο... θα ρωτησω κ λογιστη ... φρουτακια? στην ουσια τα online ειναι παρανομα.δεν πληρωνεις φπα κτλ. το μονο που ισως να συμβει ειναι στην μεταφορα του ποσου να αρχισουν ερωτησεις,που τα βρηκες κτλ και τοτε μαλλον θα πληρωσεις το 10% για ποθεν εσχες http://www.pokerunion.gr/vb/showthread.php?t=3674
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.