Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη hosting

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ,το site της δουλειας μου εχει ληξει,και θελουμε να αλλαξουμε provider γιατι αυτο που ειχαμε ηταν.....αλλη φαση,μπορειτε να μου προτεινετε καποιον καλο provider και τις τιμες που εχουν?

Και υστερα απο αυτο,θελω να αλλαξω ολοκληρωτικα το σιτε με ενα αλλο ετοιμο,ειναι εφικτο αρκετα να το κανω μονος μου?Δεν ασχοληθει καθολου με wed designt,ευχαριστω :)

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς εταιρεία φιλοξενίας (hosting) έτσι? Οσο για τον αν μπορείς ν αλλάξεις μόνο σου το site θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρεις περί τίνος πρόκειται.Η έλλειψη γνώσεων πάντως είναι μέιον , ειδικά αν πρόκειται για δυναμική σελίδα με βάση δεδομένων.

Δημοσ.

Ναι για hosting θελω ξερεις,κανα καλο,να μην ολο down οπως το προηγουμενο?οσο για το site ηταν κατι απλο,αλλα δεν ξερω καν τι ειδους ηταν,τεσπα ας αλλαξω το host πρωτα και βλεπουμε

Δημοσ.

Ωραια host βρηκα,αλλα αποτι φενεται θα χρειαστουμε και νεα ιστοσελιδα απο την αρχη,υπαρχει καποια καλη και κυριως οχι πανακριβη εταιρια που δραστηριοποιητε στην θεσσαλονικη?Μια στατιστικη ιστοσελιδα θα ειναι ισως με λιγα flash

Δημοσ.
Ωραια host βρηκα,αλλα αποτι φενεται θα χρειαστουμε και νεα ιστοσελιδα απο την αρχη,υπαρχει καποια καλη και κυριως οχι πανακριβη εταιρια που δραστηριοποιητε στην θεσσαλονικη?Μια στατιστικη ιστοσελιδα θα ειναι ισως με λιγα flash

Αν κανεις μια αναζητηση στο Google θα βρεις πολλές , ειδικά για στατική δε χρειαζεται και καμμια εξειδικευμένη εταιρεία. Αν επιτρέπεται πόσα χρήματα σκοπέυετε να δώσετε?

Δημοσ.

Λες φιλε μου να μην μπορω να χρησιμοποιησω το google?Το να βρεις εταιρια να σου κανει σελιδα,ειναι σαν να ψαχνεις ελληνα στην ελλαδα,αλλα το να βρεις καλη εταιρια αυτο ειναι δυσκολο,και ας ειναι στατικη,ηδη ειχαμε συνεργαστει με 2 εταιριες που και αυτες αυτο λεγανε ε οκ ευκολο ειναι αλλα δεν μειναμε ικανοποιημενοι,γιαυτο ψαχνω για μια σιγουρη λυση και να μην προτιμησω απλα μια εταιρια που τα λεει τοσο ωραια στην σελιδα της :)

Για χρηματα δεν ξερω ακομα αναλογα βλεποντας τις τιμες που παιζουν

Δημοσ.

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από τις 2 εταιρείες που συνεργάστηκες μέχρι τώρα είτε γιατί δεν έπαιζε το site είτε γιατί δεν σου έκαναν αυτά που ήθελες, προσπάθησε να ανεβάσεις λίγο το budget της εταιρείας για μια πιο επαγγελματική συνεργασία...

Δημοσ.

Αυτο θελω να κανω,μιας και οι δυο προηγουμενοι δεν ητανε εταιριες στην πραγματικοτητα αλλα ηταν φτηνοι γιαυτο την πατησα,σαν κατι να βρηκα ομως σημερα,ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εγώ με τη tophost.gr είμαι ικανοποιημένος (έχει αρκετό Ping αλλά είναι αξιόπιστη.)

Συμφωνώ, λέει ότι έχει 99.9% uptime και το κάνει :-)

Δημοσ.
εγώ με τη tophost.gr είμαι ικανοποιημένος (έχει αρκετό Ping αλλά είναι αξιόπιστη.)

Συμφωνώ, λέει ότι έχει 99.9% uptime και το κάνει :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...