Προς το περιεχόμενο

Ξεχασα τον κωδικο

mokas1234567

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,ξεχασα τον κωδικο του χρηστη μου και μου κοπηκε ο κολος(δεν τον ξεχασα αλλα δεν τον παιρνει)εχω δοκιμασει μικρα κεφαλαια ελληνικα αγγλικα αλλα τπτ και ετσι ζητω ενα προγραμμα να κανει την σκατοδουλει,δεν με νοιαζει αν καταργησει τον κωδικο κιολας ουτε αν φενεται στο αντιβαιρους,ευχαριστω

Δημοσ.
ουτε αν φενεται στο αντιβαιρους

για να φαίνεται στο antivirus πρέπει να κάνεις με κάποιο τρόπο login έτσι;

για τι λειτουργικό αναφέρεσαι;

Δημοσ.

άκου τι θα κάνεις πριν να φόρτωση τα windows (δηλ. μετά το boot του bios)θα πατήσεις F8 και θα μπεις με ασφαλή λειτουργία θα πας πινάκα Έλενου λογαριασμοί χρηστών και θα αλλάξεις τον κωδικό:-)

Δημοσ.
άκου τι θα κάνεις πριν να φόρτωση τα windows (δηλ. μετά το boot του bios)θα πατήσεις F8 και θα μπεις με ασφαλή λειτουργία θα πας πινάκα Έλενου λογαριασμοί χρηστών και θα αλλάξεις τον κωδικό:-)

αχααααααααααα κατσε να το δοκιμασω

edit:μπα δεν λειτουργησε ακομα ζηταει κωδικο και δν μπορω να μπω

Δημοσ.
αχααααααααααα κατσε να το δοκιμασω

edit:μπα δεν λειτουργησε ακομα ζηταει κωδικο και δν μπορω να μπω

δεν μπορεις να μπεις ουτε σαν administrator???:rolleyes:

Δημοσ.
ειμαι μεσα στο safe mode αλλα μετα μπενω στην log on screen και ζηταει κωδικο:-)

οταν πατάς safe mode πρέπει να σου έχει δυο λογαριασμούς ένας ο administrator και ο άλλος ο χρήστης μου έμπαινες (εκτός αν τόσο καιρό έμπαινες σαν administator και όχι σαν χρήστης)

Δημοσ.
αν ενοεις αυτο ο χρηστης εχει δικαιωματα admin τωρα ονομαζεται owner ο χρηστης μου

οταν μπαίνεις στο safe mode πόσους λογαριασμούς έχει?:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...