d-l-sama Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, ξεκινάω ένα project για το οποίο θα χρειαστώ να αποθηκεύω κάποια στοιχεία.To project είναι ένα mail client.Αρχικά θα τρέχει μόνο για linux γιατί μόνο αυτό το λειτουργικό έχω και αργότερα θα γίνει porting και σε όλα τα άλλα τα λειτουργικά.Προφανώς δεν θέλω να δημιουργήσω ένα αρχείο το οποίο να περιέχει τα στοιχεία,password κτλ αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το password manager των ubuntu.Έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας μ'αυτό?Η γλώσσα υλοποίησης είναι η java.
tmjuju Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Απλά σώσε to pwd hashed value και όχι clear text. (δε ξέρω τι εννοείς pw manager του ubultu αλλά γιατί να μπλέξεις μαζί του?)
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μήπως εννοεί το Keyring API; Ναι, παρέχει τέτοιο API το GNOME, αλλά λογικά θα είναι για C/C++. Αν θέλεις να κάνεις κλήσεις σε αυτό από Java, θα πρέπει να ψάξεις για ύπαρξη σχετικών bindings. Αλλιώς...χμμμ...μέσω JNI; (σημ.: δεν είμαι Java developer, μπορεί να γράφω και μ....ς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.