Προς το περιεχόμενο

Conn-x at work

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σάς...

εδω και καμια βδομαδα σκεφτομαι εδω στο σπιτι να βαλω connex at work να το εχω μονο για παρτύ μου επειδη εχω δικο μου webradio...

2 χρόνια τωρα ειχα και εχώ forthnet double play οικογενιακος..αλλα ειναι μακρία το dslam

και δεν εχώ ουτε καλο download ουτε καλο Upload,σκεφτήκα και εγω να βαλω μια δευτερή γραμμη εδώ στο σπίτι και να βαλω conn-x@work που να το εχω αποκλειστικά μονο για το webradio και για τον server μου.. Οι αλλοι θα μπαινουν απο την μαπα δεν με νοιαζέι ετσι κ αλλίως δεν ειναί και ασχήμο για τα πραγματά που κανούν στο ιντερνετ η μανα μου και ο πατέρας μου,,μονο εγω ασχολουμε...τεσπα για να μην λετε οτι εφαγα και γλιστρίδα:lol: θελω την γνώμη σάς α και κατί αλλο για να τους πεισω ειπα οτι θα πληρονω εγω καθέ μηνα το 30αρι :P

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!

---------- Προσθήκη στις 08:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:38 ----------

κατάντια Forthnet

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 3462 kbps

Upstream Rate: 949 kbps

Downstream Margin: 8 db

Upstream Margin: 8 db

Downstream Line Attenuation: 48 db

Upstream Line Attenuation: 15.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 20 db

Cisco Logo

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Enable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

• Super Moderators
Δημοσ.

conn-x @ work επειδή έχεις web radio, γιατί?

μεγαλύτερο συγχρονισμό δύσκολα έως αδύνατα θα δεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπες γιατί το θες, περίμενες μεγαλύτερο συγχρονισμό ή για static ip?

σε ότι απόσταση είναι το dslam της Forthnet στην περιοχής θα είναι και το dslam του ΟΤΕ, μιας και όλα στεγάζονται στο ίδιο κτήριο (Αστικό Κέντρο). Οπότε όπως καταλαβαίνεις το attenuation παραμένει ίδιο άρα και ο συγχρονισμός πάνω κάτω θα είναι ίδιος...

Δημοσ.

περισσοτερο συγχρονισμο...αλλα επειδη θα κανω καινουργια γραμμη και τους ζητησω νουμερο απο πετρουπολη που ειναι πιο κοντα το dslam δεν θα μου δωσουνε??

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει τέτοια παραγγελιά...

είσαι σίγουρος ότι είναι πράγματι πιο κοντά? δοκίμασε δεν έχεις κάτι να χάσεις αλλά σε περίπτωση που δεν γίνεται μην πας στο conn-x @ work, δεν σου χρειάζεται...

Δημοσ.

Μια γραμμή του ΟΤΕ ίσως να έχει χαμηλότερο θόρυβο. Όχι σε τραγικό βαθμό βέβαια αλλά εντάξει... όλοι ξέρουμε τις π***τιές που κάνει στους εναλλακτικούς, που φυλάει όλα τα «καλά» ζευγάρια γι αυτούς. :o

Δημοσ.

ρε φιλαρακία πως μπορούμε να δούμε τι κανει καλύτερο συγχρονισμό εδω?? ιλιον μενω αγιου νικολαου τερμα που ειναι συνορα πετρουπολης ιλιον καματερο τα παντα ολα... αλλα θελω να βαλω το συντομοτερο δυνατο γιατι δεν την παλευω αλλο με 3 mbps :( οι κλεφτές με 7 ξεκινησα το 2006 που το εβαλα και καθε χρονο μου αφερουσαν το ενα!!!! αχχχ να μπορουσα να βαλω Oteglobe Θα τους ελεγα!!! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε conn-x αν θες αλλά όχι @ work, το κανονικό οικιακό πακέτο, δεν πρόκειται να σου προσφέρει μεγαλύτερο συγχρονισμό το @ work...

μην ελπίζεις πάντως και για πολλά, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετακομίσεις πιο κοντά στο dslam :P

Δημοσ.
ρε φιλαρακία πως μπορούμε να δούμε τι κανει καλύτερο συγχρονισμό εδω?? ιλιον μενω αγιου νικολαου τερμα που ειναι συνορα πετρουπολης ιλιον καματερο τα παντα ολα... αλλα θελω να βαλω το συντομοτερο δυνατο γιατι δεν την παλευω αλλο με 3 mbps :( οι κλεφτές με 7 ξεκινησα το 2006 που το εβαλα και καθε χρονο μου αφερουσαν το ενα!!!! αχχχ να μπορουσα να βαλω Oteglobe Θα τους ελεγα!!! :P

Βοηθάει...;;;

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

Δημοσ.

πόσταση

3584 Μέτρα

ADSL2+

5.37 mbit/s

ADSL

4.98 mbit/s

οσο για το αλλο δικιο εχεις thresh αλλα αυτη την φορα θα παρω αριθμο πετρουπολης ωστε να παρει απο το dslam τις πετρουπολης που ειναι 1.5 χλιομετρα το πολυ

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι, αλλά δοκίμασε, δεν έχεις κάτι να χάσεις...

Δημοσ.

γιατι να μην καταφερω κατι...οταν καποιος παει εκει και ζηταει νεο αριθμο τηλεφωνου + ιντερνετ δεν του δινουν???

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά μέχρι στιγμής σε ότι παρόμοιο έχω διαβάσει έχω δει ότι ο χρήστης έχει πάρει από τα 3 το μακρύτερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...