salida Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, έχω το htc magic με την Cyanogen v5.0.8-DS final. Το πρόβλημά μου είναι τα ελληνικά sms. Τα μηνύματα είναι με 70 χαρακτήρες και όχι με 160 όπως θα έπρεπε. Έχει κανείς να προτείνει κάτι ?
basilis5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αν παιρνας εφαρμογες απο android app store βαλε την handcent sms και θα εισαι μια χαρα.ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε (ομως με 2.1)
damastes Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Η 5.0.8 είναι 2.1 sent from my HTC Magic using tapatalk
salida Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Για να δώσω μερικές ακόμα πληροφορίες για να με βοηθήσετε σε ακριβώς αυτό που θέλω. Έχω Cyanogen v5.0.8-DS final και Ελληνικό πληκτρολόγιο HTC_IME. Θέλησα να κάνω uninstall για κάποιο λόγο το HTC_IME επειδή δεν μπορούσα να βρώ ρυθμίσεις για να κάνω τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες.Αλλά δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη εφαρμογή...το More Locale 2 δεν κάνει τίποτα, το Greek Input Method έχει εκνευριστικά ασθενή δόνηση με το πάτημα πλήκτρων και τώρα έχω προσορινά το Paragon Keyboard Που του λείπουν αρκετά πραγματάκια.... Εν κατακλείδη το βασικό πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να ξανακάνω install το HTC_IME γιατί βγάζει το μήνυμα "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.