louben Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παιδια εσχατως εχω προβλημα με τον opera(1060).Καταρχας οποτε τον κλεινω και παω ν ατον ξανανοιξω μου λεει οτι μι ααλλη εφαρμογη του opera τρεχει και δεν μπορει να ανοιξει με αποτελεσμα να πρπει να κανω επανεκιννηση,.Επιπλεον δεν μπορω ν αλογκαρω σε μερικες ιστοσελιδες(πχ στον online πληρωμη του ΟΤΕ κα)ενω απο τον IE γινεται.Καμια ιδεα?
antonisid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οταν σου λέει οτι τρέχει ήδη μια εφαρμογή Opera , πήγαινε στην λιστα με τις διεργασίες , βρες την opera.exe , τερμάτησε την και άνοιξε πάλι τον Opera. Οσο για το site του ΟΤΕ , μη σε προβληματίζει , σε πολλά sites πληρωμών δε δουλεύει καλά ο Opera & Chrome. (Εγώ με Opera πχ δε μπορώ να μπω στο site της Eurobank.)
lion2486 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Απλά το έχω παρατηρήσει και εγώ, και αργεί λίγο να τερματίσει διεργασία του...
louben Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οταν σου λέει οτι τρέχει ήδη μια εφαρμογή Opera , πήγαινε στην λιστα με τις διεργασίες , βρες την opera.exe , τερμάτησε την και άνοιξε πάλι τον Opera. Οσο για το site του ΟΤΕ , μη σε προβληματίζει , σε πολλά sites πληρωμών δε δουλεύει καλά ο Opera & Chrome. (Εγώ με Opera πχ δε μπορώ να μπω στο site της Eurobank.) Στη σeλιδα με τις διεργασιες μπαινω με ctrl/alt/del? ΠΑντως αυτα αρχισε να μου τα κανει μετα την τελευταια αναβαθμιση. Επιπλεον ουτε στο e-banking thς εθνικης μπαινει οποτε μαλλον υπαρχει καθολικη ασυμβατοτητα.
antonisid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ναι με Control+Alt+Delete μπαίνεις στις διεργασίες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Yep δυστυχώς αυτό το καινούργιο με την διεργασία της Opera που μερικές φορές δεν τερματίζεται το είχα και εγώ στην 10.60 και το είχα αναφέρει ως bug (*νομίζω* πως έχει διορθωθεί στις νέες δοκιμαστικές build για την 10.70, γιατί πλέον δεν το αντιμετωπίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.