Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με OPERA.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εσχατως εχω προβλημα με τον opera(1060).Καταρχας οποτε τον κλεινω και παω ν ατον ξανανοιξω μου λεει οτι μι ααλλη εφαρμογη του opera τρεχει και δεν μπορει να ανοιξει με αποτελεσμα να πρπει να κανω επανεκιννηση,.Επιπλεον δεν μπορω ν αλογκαρω σε μερικες ιστοσελιδες(πχ στον online πληρωμη του ΟΤΕ κα)ενω απο τον IE γινεται.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Οταν σου λέει οτι τρέχει ήδη μια εφαρμογή Opera , πήγαινε στην λιστα με τις διεργασίες , βρες την opera.exe , τερμάτησε την και άνοιξε πάλι τον Opera. Οσο για το site του ΟΤΕ , μη σε προβληματίζει , σε πολλά sites πληρωμών δε δουλεύει καλά ο Opera & Chrome. (Εγώ με Opera πχ δε μπορώ να μπω στο site της Eurobank.)

Δημοσ.
Οταν σου λέει οτι τρέχει ήδη μια εφαρμογή Opera , πήγαινε στην λιστα με τις διεργασίες , βρες την opera.exe , τερμάτησε την και άνοιξε πάλι τον Opera. Οσο για το site του ΟΤΕ , μη σε προβληματίζει , σε πολλά sites πληρωμών δε δουλεύει καλά ο Opera & Chrome. (Εγώ με Opera πχ δε μπορώ να μπω στο site της Eurobank.)

Στη σeλιδα με τις διεργασιες μπαινω με ctrl/alt/del?

ΠΑντως αυτα αρχισε να μου τα κανει μετα την τελευταια αναβαθμιση.

Επιπλεον ουτε στο e-banking thς εθνικης μπαινει οποτε μαλλον υπαρχει καθολικη ασυμβατοτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Yep δυστυχώς αυτό το καινούργιο με την διεργασία της Opera που μερικές φορές δεν τερματίζεται το είχα και εγώ στην 10.60 και το είχα αναφέρει ως bug (*νομίζω* πως έχει διορθωθεί στις νέες δοκιμαστικές build για την 10.70, γιατί πλέον δεν το αντιμετωπίζω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...