Προς το περιεχόμενο

facebook παραξενο error

XxMikexX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα να κανω add 2-3 φιλους μου και ενω μεχρι χτες ολα ηταν οκ σημερα μου βγαζει αυτο το μυνημα

"Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem."

τι ειναι αυτο? σας το εχει βγαλει ποτε?

Δημοσ.

Αν σου πω οτι πηγα κι εγω ν νοιξω τόπικ για τον ίδιο λόγο? Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό. Δηλαδη πληκτρολογείς ένα άτομο που γνωρίζεις (χωρις κοινους φιλους) και δε σ αφήνει να τον κάνεις φίλο? Μα αυτό είναι το νόημα του FB.Γνωριζει κανεις κατι περισσότερο μήπως?

Δημοσ.
Ισως σε εχουν κανει report ή block μερικα ατομα και εισαι σε "γκαραντινα";

βασικα χτες αρχισα να σβηνω και να κανω block καποιους λες να εγινε γιαυτο? :-(

Αν σου πω οτι πηγα κι εγω ν νοιξω τόπικ για τον ίδιο λόγο? Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό. Δηλαδη πληκτρολογείς ένα άτομο που γνωρίζεις (χωρις κοινους φιλους) και δε σ αφήνει να τον κάνεις φίλο? Μα αυτό είναι το νόημα του FB.Γνωριζει κανεις κατι περισσότερο μήπως?

οσους φιλους μου εχω ρωτησει κανουν κανονικα φιλους! μονο εμεις το παθαμε φαινεται :whistle:

EDIT: δοκιμασα κατι.. εκανα 3 λογαριασμους για να κανω καποια πειραματα.. στον εναν εκανα αποκλεισμο 5 τυχαιους λογαρισμους, τον αλλον τον εκανα αποκλεισμο απο τους 2 + 1 τον νεο μου λογαριασμο και στον τελευταιο εστειλα 100 προσκλησεις...

στον προτο λογαριασμο δεν μπορουσα να κανω φιλους (μαλλον επειδη εκανα ταυτοχρονα τους αποκλεισους) στον 2ο δεν ειχα κανενα προβλημα και στον τριτο επισης κανενα προβλημα! παει καλα το facebook? :S

Δημοσ.

Όταν κάνεις reject ένα friend request μπορείς να δηλώσεις ότι δεν γνωρίζεις το άτομο. Μάλλον όταν κάποιος κάνει πολλά requests και είναι πολλοί αυτοί που λένε πως δεν γνωρίζουν το άτομο, δεν του επιτρέπουν μετά να κάνει requests.

Δημοσ.

Εχει παραγινει το κακο με το facebook πρωτα μας βαλανε οριο στους 5000 φιλους μετα μας βαλανε να τρωμε ban στις αποστολες αιτηματος φιλιας αν στειλουμε πολλα request και τωρα μας απαγορευει να στελνουμε αιτηματα σε καποιους που δεν ξερουμε!

ειδη εχω κανει group να μαζεψω κοσμο να κανουμε ομαδικα παραπονα ΜΗΠΩΣ και ακουστουμε...

Υποτιθεται πως σε σελιδες κοινωνικης δικτιοσης οπως το facebook πως μπορουμε να κανουμε νεες γνωριμιες, νεους φιλους κλπ... Καταλαβαινω οτι υπαρχουν μερικοι που κανουν "πονηριες" με προγραμματα και στελνουν απειρα αιτηματα αλλα με το να κανουν μια σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης σε σελιδα που θα μπορουν να μιλανε ΜΟΝΟ φιλοι αυτο παραπαει! Στην τελικη ας το μετονομασουν απο facebook σε failbook!

Διαβασα τις προαλλες ενα κειμενο που ελεγε πως το facebook εχει 500.000.00 χρηστες (στην ουσια 500 εκατομυρια acoynt ειναι) που στην ουσια το 60% (περιπου τα μισα και παραπανω) ειναι ψευτικα profiles Η δευτεροι λογαριασμοι! Ας διαγραψουν καθε δευτερο λογαριασμο καθε ενος και καθε ανενεργο λογαριασμο αν τους πεφτει βαρος στην database και ας μας αφησουν να κανουμε οσους φιλους θελουμε!

Η εποχη του myspace και του hi5 τελικα ηταν πολυ καλυτερη... ειδη αρχιζω να την λυσμονω..

Δημοσ.
XxMikexX υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ζητήσεις απενεργοποίηση και διαγραφή του profile σου.

υπαρχει και η δυνατοτητα να μετονομασουν τη σελιδα απο "σελιδα κοινωνικης δικτυωσης" σε "σελιδα ομιλιας ΜΟΝΟ φιλων"

σε 1-2 χρονια το facebook θα εχει την μοιρα του hi5...

καποια νεα σελιδα θα κανει το "ΜΠΑΜ" η οποια θα αρχισει να μας δινει οτι θελουμε μετα θα μας "χαλαει" μετα θα βγει αλλη και αλλη κλπ κλπ...

το εχω μαθει το παραμυθι του ιντερνετ...

Δημοσ.
πηγα να κανω add 2-3 φιλους μου και ενω μεχρι χτες ολα ηταν οκ σημερα μου βγαζει αυτο το μυνημα

"Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem."

και σε εμενα τα ιδια

Δημοσ.

και σε εμενα τα ιδια

Δημοσ.

καντε report the problem που εχει ενα λινκ οταν σας το πεταει και μετα θα σας αφησει...απλο..

Δημοσ.

καντε report the problem που εχει ενα λινκ οταν σας το πεταει και μετα θα σας αφησει...απλο..

Δημοσ.

το εκανα αλλα δεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...