Προς το περιεχόμενο

Q6600 Overclocking

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είναι δύο settings, C1E και EIST .. δεν θυμάμαι γιατι αλλα ενώ το EIST το έχω on (αν και έχω διαβάσει διάφορα για volt spikes - κάπως έτσι τα λένε) ... το C1E το έχω off.. βασικά σκέφτομαι να δώσω την mega shadow και να τον φτάσω στον θεό με υγρό.. α και αφου θα έχεις μάθει να λαπάρεις μπορεί να περάσω μια βόλτα απο εκεί (ένα τσιγάρο δρόμο είμαστε) να κάνουμε και τον δικό μου ... :D

Που μένεις ωρέ? :P:-)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ηλιούπολη :-D α και έπαιζα κ μπάλα Γ.Σ.Α πριν χρόοοοονια οπότε πιάνω και λίγο απο σάς :lol::lol:

Ναι, πιάνει λίγο απο Αργυρούπολη η ΓΣΑ. :P

Και άλλο γειτονόπουλο... :lol:

Όποτε θές να έρθεις σπίτι να κεράσω και καφεδάκι.

Θα συννενοηθούμε μέσω pm για τα περαιτέρω. :-)

Δημοσ.

Μου πήρε δύο μέρες αλλά, όλα κομπλέ :-). Είμαι stable στα 3.6Ghz με την μνήμη να τρέχει στα 1000Mhz. Σε κάτι τεστ που έκανα, παρατηρούσα ότι σε μερικά σημεία (ειδικά στο Unigine και στο The Last Remnant), υπήρχαν χαμηλότερες επιδόσεις από τις αναμενόμενες. Αιτία τελικά; Η επιλογή Auto στο Bios για την PCI-Express. Περιττό να πω ότι έχω κάνει γερό overclock, οπότε η κάρτα πρέπει να χώλαινε. Με λίγη αύξηση των Mhz τα πράγματα ήρθαν στην θέση τους και όλα είναι κομπλέ :-)

Je suis happy now!

Δημοσ.
Το C1E το έχω off... όταν λέω για idle εννοώ όταν δεν τρέχω κάτι και πέφτει στα 2.4..

coretemp.jpg

παιδιά και σε έμενα το ίδιο κάνει

idle

full load

υπαρχει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

αν και είμαι noobas στο overclocking (ένα έχω κάνει όλο κ όλο) νομίζω οτι στο μόνο που μπορεί να έχεις πρόβλημα είναι στο vdroop που δημιουργείται (δηλαδή την ώρα που πέφτει η τάση του επεξεργαστή για να σου τρέξει σε χαμηλότερη συχνότητα, να πέσει υπερβολικά ώστε να μην μπορεί να στον κρατήσει σταθερό) με λίγα λόγια αντί να δίνει π.χ 1.25v που του λές εσύ να δίνει 1.10v ... ! αλλα αυτό γίνεται συνήθως σε πολύ μεγάλα overclock...

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..

Δημοσ.

καλο ειναι να πεφτει το ρευμα κ το multi αλλα το θεμα ειναι ουτε να πεφτει πολυ οπως ειπε ο Luciddream αλλα ουτε κ να εχει μεγαλες αυξομοιωσεις .

Δημοσ.
καλο ειναι να πεφτει το ρευμα κ το multi αλλα το θεμα ειναι ουτε να πεφτει πολυ οπως ειπε ο Luciddream αλλα ουτε κ να εχει μεγαλες αυξομοιωσεις .

υπαρχει τροπος να ειναι σταθερο το vcore και ο multiplier??

Δημοσ.
κλεισε eist κ c1e . αλλα γτ να το κανεις αυτο ?ετσι δεν θα πεφτει ο cpu σου .

δηλαδή και να πέφτει το vcore και ο multiplier δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

εξοικονομιση ενεργειας κανει . αν δηλαδει εισαι στα 3ghz = 333 Χ 9 με πχ 1.30 volt προκειμενου να εξοικονομει ρευμα το συστημα σου ριχνει το multi στο βασικο του Q6600 που ειναι το 6 αρα 6X 333 = 2ghz αρα εκει θες κ λιγοτερο ρευμα κ στο ριχνει αυτοματα . βεβαια η asus P5E @ rampage που ειχα στα 500 Χ 7 δεν μου εριχνε το ρευμα οταν επεφτε στα 500 Χ 6 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...