Προς το περιεχόμενο

Q6600 Overclocking

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα ο δικός μου Q6600 τώρα καλοκαιριάτικα είναι στα 3.0 ghz σταθερός με μόλις 1.09 vcore real ... :P

να σου πώ την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει να τον ρίξω πιο κάτω αλλα αφου δουλεύει εκεί δεν τον πειράζω... :-D

Δημοσ.

Τελικά έκανα λάθος, μόλις ήρθα σπίτι και διαπίστωσα ότι είναι στα 3.0Ghz με μόλις 1,072v real και όχι 1,09v που νόμιζα νωρίτερα ....:P

Κάποια στιγμή αν δεν βαρεθώ μετά τις διακοπές, θα φάει και το λαπαρισματάκι του. :lol:

Για του λόγου το αληθές:

post-138197-129063111289_thumb.jpg

Δημοσ.
Οκ .Θα το τσεκάρω το βραδάκι και θα στείλω γιατι τώρα πάω για μπάνιο.Thanks για τις απαντήσεις :-)

έκανες τίποτα τελικά..? άντε γιατι με βλέπω να παίρνω δεύτερο pc για να "παίξω" ... :-(:-(

Δημοσ.

Δεν θέλω να ανοίγω νέο thread, αλλά Θεέ και κύριε τι έπαθα. Με την N680i SLI πήγαινα μέχρι τα 3.02Ghz.

Πήρα λοιπόν την UD3LR και μετά από 4-5 ώρες, επιτέλους μπήκα στα Windows. Δεν ξέρω τι σκατά παίζει, πάντως στην αρχή δεν μου άνοιγε καν και έκανε απανωτά resets. Κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα είπαν για πρόβλημα σε μνήμες ή στα slots. Για όνομα του Θεού.

Τέσπα, μετά από το κλασικό βάλε-βγάλε, μπήκα. Το PC είναι super ευαίσθητο, ειδικά όταν πειράζω το ρεύμα στις RAM (κάτι που δεν αντιμετώπιζα στην N680i SLI). Τώρα είμαι στα 3.6Ghz αλλά δεν έχω κάνει ακόμα tests, ενώ την μνήμη την έριξα στα 800.

Τραγικό ρε γμτ, μιλάμε για epic fail :mad:

Δημοσ.
Δεν θέλω να ανοίγω νέο thread, αλλά Θεέ και κύριε τι έπαθα. Με την N680i SLI πήγαινα μέχρι τα 3.02Ghz.

Πήρα λοιπόν την UD3LR και μετά από 4-5 ώρες, επιτέλους μπήκα στα Windows. Δεν ξέρω τι σκατά παίζει, πάντως στην αρχή δεν μου άνοιγε καν και έκανε απανωτά resets. Κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα είπαν για πρόβλημα σε μνήμες ή στα slots. Για όνομα του Θεού.

Τέσπα, μετά από το κλασικό βάλε-βγάλε, μπήκα. Το PC είναι super ευαίσθητο, ειδικά όταν πειράζω το ρεύμα στις RAM (κάτι που δεν αντιμετώπιζα στην N680i SLI). Τώρα είμαι στα 3.6Ghz αλλά δεν έχω κάνει ακόμα tests, ενώ την μνήμη την έριξα στα 800.

Τραγικό ρε γμτ, μιλάμε για epic fail :mad:

Πραγματικα σε λυπαμαι,και φιλος την επαθε ετσι ¨κριμα

Δημοσ.
Τελικά έκανα λάθος, μόλις ήρθα σπίτι και διαπίστωσα ότι είναι στα 3.0Ghz με μόλις 1,072v real και όχι 1,09v που νόμιζα νωρίτερα ....:P

Κάποια στιγμή αν δεν βαρεθώ μετά τις διακοπές, θα φάει και το λαπαρισματάκι του. :lol:

Για του λόγου το αληθές:

vid ?

Δημοσ.
vid ?

1.20v δείχνει το core temp..

Θυμάμαι το thread που είχες ανοίξει με το lapping του Q6600 σου.

Πολύ καλή δουλειά είχες κάνει.

Μόλις γυρίσω απο Διακοπές θα το βάλω μπροστά. :-)

Δημοσ.
εμένα που δείχνει 1.1625 όταν είναι idle είναι καλό..?

Έχεις ενεργοποιημένο το C1E στο cpu configuration, σωστά?

Θα σου ριχνει και τα ρολόγια.

Edit: Εννοείς το vid ή πόσο vcore έχεις σε idle με το cpu-z?

Δημοσ.
Έχεις ενεργοποιημένο το C1E στο cpu configuration, σωστά?

Θα σου ριχνει και τα ρολόγια.

Το C1E το έχω off... όταν λέω για idle εννοώ όταν δεν τρέχω κάτι και πέφτει στα 2.4..

coretemp.jpg

Δημοσ.

Πολυ καλό vid έχεις, χαμηλότερο απο το δικό μου. Οπότε δοκίμασε και με λιγότερο ρεύμα απο όσο είσαι για τα 3,2Ghz, πιστευω ότι έχεις πολλές πιθανότητες. :-)

---------- Προσθήκη στις 02:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:26 ----------

Το C1E το έχω off... όταν λέω για idle εννοώ όταν δεν τρέχω κάτι και πέφτει στα 2.4..

Δεν καταλαβαίνω πώς πέφτει στα 2,4Ghz. Εμένα με C1E disabled είναι μόνιμα στα 3Ghz...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πώς πέφτει στα 2,4Ghz. Εμένα με C1E disabled είναι μόνιμα στα 3Ghz...

είναι δύο settings, C1E και EIST .. δεν θυμάμαι γιατι αλλα ενώ το EIST το έχω on (αν και έχω διαβάσει διάφορα για volt spikes - κάπως έτσι τα λένε) ... το C1E το έχω off.. βασικά σκέφτομαι να δώσω την mega shadow και να τον φτάσω στον θεό με υγρό.. α και αφου θα έχεις μάθει να λαπάρεις μπορεί να περάσω μια βόλτα απο εκεί (ένα τσιγάρο δρόμο είμαστε) να κάνουμε και τον δικό μου ... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...