skanjos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 πριν από έναν μήνα περίπου από το πουθενά άρχισε το ηχείο να κάνει ένα ήχο σαν βουβουζέλα για 4-10δεύτερα όποτε ήθελε σε αρκετά δυνατή ένταση.απο τότε το έχει κάνει 3-4 φορές, έκανα φορμάτ ,πέρασα τα windows 7 και μετά απο μια εβδομάδα έκανε πάλι το ίδιο βουητό και τώρα δεν έχω καθόλου ήχο.στην αρχή νόμιζα ήταν τα ηχεία αλλα τα δοκίμασα αλλού και δουλέυουν,κατέβασα τα νέα drivers για την onboard κάρτα πάλι τπτ, δοκίμασα να δω αν έχω ήχο απο το μπροστινό πάνελ στο κουτί και δεν έχω ούτε εκεί, πάω στο πρόγραμμα της realteq και βλέπω οτι τα ηχεία τα βλέπει αλλα λέει πως δεν είναι συνδεδεμένα το ίδιο και τα ακουστικά/μικρόφωνο και τα σχετικά. τρελάθηκα και αποφάσισα να τσιμπήσω καινούρια ηχεία και μια κάρτα ήχου. τα παρείγγειλα ήδη γιατί πιστέυω οτι πρόβλημα είναι καθαρά hardware και τα ηχεία θα τα άλλαζα έτσι και αλλιώς γιατί ήθελα 5-1. αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας την πει γιατί ειδικά το μπροστινό πάνελ το χρειάζομαι ,βάζω τα ακουστικά εκεί. ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 1) Ναι τα επαιξε η καρτα ηχου, συμβαινει και αυτο. 2) Πολλες καρτες εχουν pins για να συνδεεις εκει το προστινο πανελ του κουτιου σου. 3) Πολλα ηχεια, στο ρυθμιστηρι εντασης εχουν υποδοχη για ακουστικα.
antbyron Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Aν δεν σου παρουσιαζοταν πριν το format των 7 , θα σου ελεγα οτι φταινε τα 7 νομιζω οτι εχουν προβληματακια με τον ηχο! Μου παρουσιαζονται εμενα αλλα εχω ακουσει και απο αλλους
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Οχι, εχω τα 7 απο την RC 7100, τα εχω εγκαταστησει σε τουλαχιστον 15 υπολογιστες δικους μου ή φιλων, και κανεις ποτε δε μου εχει πει το παραμικρο για τον ηχο.
skanjos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 όχι παλίκαρε το είχε ξανακάνει και στα xp αρκετές φορές,απλά τώρα φαίνεται βάρεσε φαλιμέντο. ευχαριστώ και τους 2 δεν ήξερα οτι έχουν οι κάρτες ήχου πινς για front panel ,η τελευταία που είχα ήταν πριν απο 15χρόνια μια soundblaster 32bit αν θυμάμαι καλά χεχε. στην αρχή όταν το είχε κάνει νόμιζα οτι έφταιγε το 360 που σύνδεσα τον ήχο στον υπολογιστή (γιατί το έκανε 1-2 μέρες μετά),και δεν δούλευε για λίγο ο ήχος,βάλε βγάλε τα βίσματα και μετά απο λίγη ώρα δούλεψε ο ήχος τότε(από τότε νόμιζα οτι ήταν μισοχαλασμένα τα ηχεία,δεν την ψιλιάστικα για την onboard κάρτα.) θα περιμένω να έρθει η κάρτα ήχου για να δω,ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.