UpToDate_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Λίγες γουλιές νεράκι κατά την διάρκεια της προπόνησης.Απλά και ωραία.
CtrlFreak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πιες ένα καφέ να τσιτώσεις και δεν θα σταματάς με τίποτα, εναλλακτικά isostar ή και powerade.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ξερετε που μπορω να βρω το ISOSTAR και σε τι τιμη? Σε ολα τα carrefour...
kostionalist Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σε ολα τα carrefour... Εννοεις Carrefour Μαρινοπουλος? Γιατι στην πολη μου μονο τετοιο Carrefour υπαρχει.
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ...υπάρχει και σε φαρμακεία αν δεν το βρεις σε σουπερμαρκετ.
kostionalist Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αγορασα ενα powerade α δω αν κανει δουλεια, και αν δεν κανει μαλλον θα στραφω στο ISOSTAR
weathor Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ο φιλος μιλαει για περιοδο προετοιμασιας. Οταν εμεις καναμε προετοιμασια συνηθως η "κουραση"δεν ηταν μυικη, αλλα λαχανιασμα λογω κακης αεροβικης καταστασης απο την 2μηνη-3μηνη απραξια. Εξαλλου στο ντεφορμαρισμα λογω απραξιας το πρωτο πραγμα που βαλλεται ειναι η αεροβια κατασταση και οχι τοσο η μυικη, τουλαχιστον κρινωντας απο εμενα. Υποθετω λοιπον οτι αναφερεται στο λαχανιασμα μιλωντας για προετοιμασια, αρα ειστε σιγουροι οτι προσφερουν κατι παραπανω ολα αυτα που του προτεινετε? Εγω τα παλια τα χρονια που εκανα προετοιμασια στο football θυμαμαι χαρακτηριστικα που για μια εβδομαδα μετα ουτε το φλυτζανι του καφε δεν μπορουσα να σηκωσω απο τον πονο. Βεβαια μερικες βδομαδες μετα πεταγαμε..
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παντως το Powerade απο οικονομικης αποψης, δε συμφαιρει. Καλυτερα isostar. Αν και εγω προτεινω αλλα "καλουδια"..
kostionalist Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τωρα που θα δοκιμασω το Powerade θα το πινω κατα τη διαρκεια της προπονησης? Στην αρχη θα πιω καθολου?
UpToDate_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τωρα που θα δοκιμασω το Powerade θα το πινω κατα τη διαρκεια της προπονησης? Στην αρχη θα πιω καθολου? Πίνεις πολύ λίγο για να αναπληρώνει τα χαμένα υγρά σου κατά την διάρκεια της προπόνησης..όπως θα έκανες με το νερό.
Ioannis1908 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παντως το Powerade απο οικονομικης αποψης, δε συμφαιρει. Καλυτερα isostar. Αν και εγω προτεινω αλλα "καλουδια".. Για πες να παρω μια ιδεα για το γυμναστηριο...
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 καλά ούτε ένας δεν πρότεινε Lucozade..?? εγώ με αυτό μεγάλωσα όταν έπαιζα μπάλα :-D εγώ αυτό σου προτείνω με έφερνε στα ίσια μου μετά απο μπάλα και να φανταστείς έβγαζα 90λεπτα χωρίς γουλιά νερό.... τώρα για κάτι πιο επιστημονικό ρώτα κάποιον γυμναστή..
UpToDate_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 καλά ούτε ένας δεν πρότεινε Lucozade..?? εγώ με αυτό μεγάλωσα όταν έπαιζα μπάλα :-Dεγώ αυτό σου προτείνω με έφερνε στα ίσια μου μετά απο μπάλα και να φανταστείς έβγαζα 90λεπτα χωρίς γουλιά νερό.... τώρα για κάτι πιο επιστημονικό ρώτα κάποιον γυμναστή.. lol.φαδσφσσφδα
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Για πες να παρω μια ιδεα για το γυμναστηριο... Intravol, Intrabolic, Volumaize, Purple Wraath. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.