Προς το περιεχόμενο

Δυναμωτικό ποτό στις προπονησεις.

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο φιλος μιλαει για περιοδο προετοιμασιας. Οταν εμεις καναμε προετοιμασια συνηθως η "κουραση"δεν ηταν μυικη, αλλα λαχανιασμα λογω κακης αεροβικης καταστασης απο την 2μηνη-3μηνη απραξια. Εξαλλου στο ντεφορμαρισμα λογω απραξιας το πρωτο πραγμα που βαλλεται ειναι η αεροβια κατασταση και οχι τοσο η μυικη, τουλαχιστον κρινωντας απο εμενα.

Υποθετω λοιπον οτι αναφερεται στο λαχανιασμα μιλωντας για προετοιμασια, αρα ειστε σιγουροι οτι προσφερουν κατι παραπανω ολα αυτα που του προτεινετε?

Εγω τα παλια τα χρονια που εκανα προετοιμασια στο football θυμαμαι χαρακτηριστικα που για μια εβδομαδα μετα ουτε το φλυτζανι του καφε δεν μπορουσα να σηκωσω απο τον πονο. Βεβαια μερικες βδομαδες μετα πεταγαμε..

Δημοσ.

Παντως το Powerade απο οικονομικης αποψης, δε συμφαιρει. Καλυτερα isostar. Αν και εγω προτεινω αλλα "καλουδια"..

Δημοσ.
Τωρα που θα δοκιμασω το Powerade θα το πινω κατα τη διαρκεια της προπονησης? Στην αρχη θα πιω καθολου?

Πίνεις πολύ λίγο για να αναπληρώνει τα χαμένα υγρά σου κατά την διάρκεια της προπόνησης..όπως θα έκανες με το νερό.

Δημοσ.
Παντως το Powerade απο οικονομικης αποψης, δε συμφαιρει. Καλυτερα isostar. Αν και εγω προτεινω αλλα "καλουδια"..

Για πες να παρω μια ιδεα για το γυμναστηριο...;)

Δημοσ.

καλά ούτε ένας δεν πρότεινε Lucozade..?? εγώ με αυτό μεγάλωσα όταν έπαιζα μπάλα :-D:-D

εγώ αυτό σου προτείνω με έφερνε στα ίσια μου μετά απο μπάλα και να φανταστείς έβγαζα 90λεπτα χωρίς γουλιά νερό.... τώρα για κάτι πιο επιστημονικό ρώτα κάποιον γυμναστή.. :-)

Δημοσ.
καλά ούτε ένας δεν πρότεινε Lucozade..?? εγώ με αυτό μεγάλωσα όταν έπαιζα μπάλα :-D:-D

εγώ αυτό σου προτείνω με έφερνε στα ίσια μου μετά απο μπάλα και να φανταστείς έβγαζα 90λεπτα χωρίς γουλιά νερό.... τώρα για κάτι πιο επιστημονικό ρώτα κάποιον γυμναστή.. :-)

lol.φαδσφσσφδα

Δημοσ.
Για πες να παρω μια ιδεα για το γυμναστηριο...;)
Intravol, Intrabolic, Volumaize, Purple Wraath.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...