Προς το περιεχόμενο

Διάγνωση ποιότητας mp3

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αναρωτιέμαι εάν τελικά υπάρχει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο να κάνει μια ολοκληρωμένη και τέλεια διάγνωση της ποιότητα των mp3.Με καίει φοβερά αυτό το ζήτημα καθώς δουλεύω πάρα πολύ με mp3.Ένα παράδειγμα:

Μάζεψα από τη συλλογή μου κάποια mp3 320 kbps τα έκανα gain (στην τιμή 89 με το mp3gain), τα ήλεγξα μια φορά με το mp3utility application και τα έκαψα σε cd. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα πήγαιναν καλά με τα τραγούδια και στο laptop μου ακούγονταν τέλεια.Όταν όμως τα έβαλα στο κασετόφωνο του αυτοκινήτου μου και στο cd player του σπιτιού ενός φίλου ανακάλυψα 1-2 κομμάτια στα οποία υπήρχαν μικροανωμαλίες στον ήχο.

Το mp3 utility application δε με ικανοποιεί ούτε στο ήμισυ καθώς κάποια χοντρά προβλήματα σε ένα mp3 δεν τα βρίσκει και τα προβλήματα αυτά δε γίνονται συνήθως αντιληπτά κατά την αναπαραγωγή στον υπολογιστή.Υπάρχει τελικά ένα πρόγραμμα το οποίο να ''σκανάρει'' ό,τι mp3 τού ορίσεις και να σου παρουσιάζει με λεπτομερέστατη αναφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένα mp3 (ανωμαλίες, προβλήματα κ.ά.); Δε με ενδιαφέρει εάν το πρόγραμμα αυτό είναι βαρύ ή ελαφρύ όυτε εάν είναι δώρεάν ή με πληρωμή καθώς έχω απελπιστεί!Εάν γνωρίζει κάτι αξιόπιστο κάποιος παρακαλώ ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνητή νοημοσύνη ώστε να ξεχωρίζει κάποιο πρόγραμμα μια "μικροανωμαλία" από ένα εφέ η μια αλλαγή στον ρυθμό. Αλλά από την άλλη τη ξέρω εγώ από μουσική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...