aris21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 το terminal window μου ζηταει password ενω εγω δεν εχω ορισει κανεναν pass.το αφηνω κενο και παταω εντερ αλλα δεν το δεχεται, ξαναζηταει κωδικο...τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Σε ποια υπηρεσία? Μου φαίνεται δύσκολο να μην εχεις pasword στο terminal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Σε ποια υπηρεσία? Μου φαίνεται δύσκολο να μην εχεις pasword στο terminal δεν εχω βαλει ποτε pass , οπως αγορασα το macbook δεν ορισα κωδικο πουθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό του account σου (admin). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό του account σου (admin). μα δεν εχω ορισει κωδικο πουθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sreak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 μηπως "Mac OS X v10.5, 10.6: sudo command requires a non-blank admin password" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αν δεν έχεις κωδικό και δώσεις sudo ότι και να κάνεις δε θα σου περάσει. Ανάλογα και με άλλες εντολές που ζητάνε admin pass. Η λύση είναι μία, βάλε ένα κωδικό προσωρινά τρέξε την εντολή που θες και μετά τον βγάζεις και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 αν δεν έχεις κωδικό και δώσεις sudo ότι και να κάνεις δε θα σου περάσει. Ανάλογα και με άλλες εντολές που ζητάνε admin pass. Η λύση είναι μία, βάλε ένα κωδικό προσωρινά τρέξε την εντολή που θες και μετά τον βγάζεις και πάλι. ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω σε καποια φαση..οτι απλα δεν γινεται χωρις κωδικο.ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μου έχει τύχει και σε εφαρμογή να μην μπορεί να προχωρήσει χωρίς κωδικό. Έτσι καλού κακού πάντα έχω ένα μικρό κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ΥΠάρχει εγκατάσταση Mac OS X χωρίς admin password? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ΥΠάρχει εγκατάσταση Mac OS X χωρίς admin password? Άνετα! Προτελευταίο βήμα installation, πριν το registration. Εκεί που δίνεις όνομα και σου βγάζει και την ονομασία του home folder σου, έχει το παιδίο του password μαζί με το hint. Αν το αφήσεις κενό θα σου βγάλει μία ειδοποίηση, θα σε ρωτήσει και αν είσαι σίγουρος αλλά μπορείς να ολοκληρώσεις κανονικά το installation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subatom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Χρειάζεται να ορίσεις Root Pass, θα πρέπει να πας στο HD/System/Library/CoreServices και εκεί τρέξε το Directory Utility ξεκλείδωσε το και στο μενού Edit θα ενεργοποιήσεις το Root Password, μετά θα το προσθέσεις εκεί που σου ζητείτε στο Terminal. Προσεκτικά με το Terminal, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.