Προς το περιεχόμενο

aldi hd external esata 39.99

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοειτε πως η medion απλα σεταρε το κουτι και εβαλε το backup προγραμμα...3-4 εταιριες υπαρχουν ολες και ολες για σκληρους.

ο σκληρος σκετοσ εχει 80ε το θεμα ειναι οκ.κλεινουν αλλα γιατι να μην τον γυρναγαν πισω γερμανια μιας και στην ουσια χανουν αν το πουλανε 40ε

Επιπλεον γιατι οταν συνδεετε με esata εχει 1200κβ/s kai oxi 3gb οπως αυτου απο το πλαισιο?

Δημοσ.

Προφανως τους εχει μενει στοκ και το εριξαν τοσο στη τιμη. Το κανουν συχνα. Πχ σημερα ειδα αυτο http://greece.aldi.com/gr/html/offers/2867_15896.htm να το σκοτωνουν 499 ευρω. Νομιζω ηταν 2 κομματια μονο. Φανταζομαι οτι λογω του επερχομενου κλεισιματος, θα ριξουν τις τιμες εξευτελιστικα για να μη μεινει τπτ.

Κριμα παντως γιατι ημουν μεγαλος φαν... Ολα καταρρεουν γυρω μου :P

Δημοσ.

Κριμα παντως γιατι ημουν μεγαλος φαν... Ολα καταρρεουν γυρω μου :P

Κουράγιο θα το αντέξουμε και αυτό το χτύπημα :P

Απο Ταύρο ή Κάτω Πατήσια πέρασε κανείς ?

• Moderators
Δημοσ.
προσωπικα το βρηκα στην θηβων στο ρεντη αλλα απο οτι μου ειπαν ισχυει για ολα τα aldi

Λοιπον, μολις γυρισα απο το συγκεκριμενο υποκαταστημα!

Ο δισκος περναει στο ταμειο 49,99 και σε ερωτηση μου πως γινεται να το πηρε χθες "φιλος μου" 39,99 επεμεναν οτι δεν υπαρχει περιπτωση...

:mad:

Τσαμπα η ταλαιπωρια!!! Μην πατε αδικα.

Δημοσ.
Λοιπον, μολις γυρισα απο το συγκεκριμενο υποκαταστημα!

Ο δισκος περναει στο ταμειο 49,99 και σε ερωτηση μου πως γινεται να το πηρε χθες "φιλος μου" 39,99 επεμεναν οτι δεν υπαρχει περιπτωση...

Τσαμπα η ταλαιπωρια!!! Μην πατε αδικα.

παντως η τιμή χτες ήταν 39,99

post-1876-129063111274_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον είχα δει και εγώ στα aldi τον συγκεκριμένο δίσκο. Για την ακρίβεια ήταν 2 διαφορετικά μοντέλα, και τα 2 1tb με USB και esata. To ένα είχε 39,99 και το άλλο 49,99. Τώρα διαφορές δεν πρόσεξα γιατί βιαζόμουνα. Πάντως υπήρχαν 2 μοντέλα που τα είχαν σκοτωμένα για να τα ξεστοκάρουν.

Δημοσ.
Τον είχα δει και εγώ στα aldi τον συγκεκριμένο δίσκο. Για την ακρίβεια ήταν 2 διαφορετικά μοντέλα, και τα 2 1tb με USB και esata. To ένα είχε 39,99 και το άλλο 49,99. Τώρα διαφορές δεν πρόσεξα γιατί βιαζόμουνα. Πάντως υπήρχαν 2 μοντέλα που τα είχαν σκοτωμένα για να τα ξεστοκάρουν.

Σε ποιο κατάστημα τον είδες;

Δημοσ.

Μωλις τωρα μιλησα με την εξυπητετηση πελατων και μου ειπαν οτι υπαρχει καποια διαθεσημοτητα και η τιμη ειναι 49.99 (δεν αμφισβητω τον dimitris74 απλα αυτο μου ειπαν στο τηλ)

@ The_Judas στη Θεσ/νικη εχει στη Σταυρουπολη.

Δημοσ.
Μωλις τωρα μιλησα με την εξυπητετηση πελατων και μου ειπαν οτι υπαρχει καποια διαθεσημοτητα και η τιμη ειναι 49.99 (δεν αμφισβητω τον dimitris74 απλα αυτο μου ειπαν στο τηλ)

Στην Σταυρούπολη 2 καταστήματα δεν έχει; Σε ποιο πήγες;

http://www.aldi-greece.gr/gr/html/stores.htm?WT.z_src=main#8497

Δημοσ.

μα πως να τον αμφισβητησεις...εδω εχει ανεβασει την αποδειξη :rolleyes:

παντως η τιμή χτες ήταν 39,99

το πρωι περασα απο το aldi στην πειραιως, μιας και επεστρεφα απο αθηνα, και δεν γνωριζαν τιποτα, οποτε πηγα και στη θηβων, οπου κι εγω τον ειδα στα 49.99 και ρωτησα πως γινεται χτες να ειχε 39.99 και μου ειπαν οτι υπηρχε ενα αλλο μοντελο 2.5 ιντσες, ενω αυτο με τα 49.99 ειναι 3.5 ιντσες. το πηρα παντως γιατι και στα 50 ευρω παλι ειναι πολυ καλη τιμη για 1tb!

εσυ δημητρη ποιο πηρες; 2.5 ιντσες η 3.5; ακυρο...ειδα στην αποδειξη σου οτι λεει 3.5, οποτε ωρα για ενα ξεχεστικο τηλεφωνημα!!

επισης προσεξα οτι εσενα η αποδειξη λεει ΕΞ. ΣΚΛ. ΔΙΣΚΟΣ 3.5'' ενω η δικη μου ΕΞ. ΣΚΛ. ΔΙΣΚ. 1000GB.

εσενα ειχε μεσα καλωδιο esata; εμενα μονο usb.

update: απο τα κεντρικα παντως που μολις μιλησα (μου ειπαν οτι τους ειχε παρει και καποιος απο βορεια ελλαδα νωριτερα), δικαιολογηθηκαν οτι ισως ειχε γινει λαθος και διορθωθηκε σημερα και οτι εσυ ησουν τυχερος. ηταν ευγενικη η κοπελα και δεν το τραβηξα παραπανω, αλλωστε ειπαμε οτι και στα 50 (απο 80 ετσι κι αλλιως αρχικη) ειναι πολυ καλη ευκαιρια :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...