kasiarakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Γειά, έχω πάρει για πτυχιακή τη δημιουργία ιστοσελίδας μεσω της οποίας τα μέλη της θα μπορούν να παίξουν κάποια παιχνίδια (τάβλι,σκάκι,κτλ) θα ήθελα να σας ρωτήσω άν ξέρετε με ποιό πρόγραμμα μπορώ να δημιουργήσω τέτοιες εφαρμογές (έχω στο μυαλο μου το adobe flash αλλα δέ ξέρω άν ειναι αυτο ακριβώς που μου χρειάζεται) αν ξέρετε καποια σελιδα με καλά tutorials πείτε μου να ψάξω εκεί.
djpaul1963 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Η πτυχιακή είναι για την ιστοσελίδα ή για τα games? Διότι ένα game έστω και sudoku είναι από μόνο του πολύ μεγάλο εγχείρημα. Το Flash όντως είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά χρειάζεται πολύ πολύ διάβασμα πριν καταφέρεις να κάνεις έστω και κάτι απλό. Ρίξε μια ματιά πάντως εδώ http://www.gamesheep.com/free-games-for-website.php
kasiarakos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 στην πτυχιακή πρεπει να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα στην οποία θα κάνουν register χρηστες και μετα όσοι είναι μέλη θα μπορούν να παίζουν μεταξύ τους καποια παιχνίδια όπως γίνεται για παράδειγμα στα dod games την ιστοσελίδα μέχρι στιγμής την 'εχω δημιουργήσει το θέμα μου είναι πώς θα ενσωματόσω το παιχνίδι (ένα απλό για αρχη) μέσα αυτή και πώς το παιχνίδι θα διαβάζει τα στοιχεία απο τη βάση δεδομένων.... σ' ευχαριστω για το link
spartakoscs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 το dod ειναι flash και πιθανότατα στημένο πάνω σε flex . λογικά για κάποια games μην πω σε όλα τρέχει κάποιο server απ πίσω . ενα server που ξερω και έρχεται με κάποια demo μεσα ειναι ο Red5 επίσης είναι free .
kasiarakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ευχαριστώ... μηπως γνωρίζετε καποια σελιδα με χρησιμα tutorials για flash ή κάποιο manual για να κατεβάσω?
@sterios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Θα έλεγα να κοιτάξεις στο lynda.com έχει πολύ καλά tutorials. Αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν. Αλλά ευτυχώς κυκλοφορούν πολλά στον θείο. Αλλιώς δες στο active.tutsplus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.