Προς το περιεχόμενο

active game

kasiarakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά, έχω πάρει για πτυχιακή τη δημιουργία ιστοσελίδας μεσω της οποίας τα μέλη της θα μπορούν να παίξουν κάποια παιχνίδια (τάβλι,σκάκι,κτλ) θα ήθελα να σας ρωτήσω άν ξέρετε με ποιό πρόγραμμα μπορώ να δημιουργήσω τέτοιες εφαρμογές (έχω στο μυαλο μου το adobe flash αλλα δέ ξέρω άν ειναι αυτο ακριβώς που μου χρειάζεται)

αν ξέρετε καποια σελιδα με καλά tutorials πείτε μου να ψάξω εκεί.

Δημοσ.

Η πτυχιακή είναι για την ιστοσελίδα ή για τα games?

Διότι ένα game έστω και sudoku είναι από μόνο του πολύ μεγάλο εγχείρημα.

Το Flash όντως είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά χρειάζεται πολύ πολύ διάβασμα πριν καταφέρεις να κάνεις έστω και κάτι απλό.

Ρίξε μια ματιά πάντως εδώ http://www.gamesheep.com/free-games-for-website.php

Δημοσ.

στην πτυχιακή πρεπει να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα στην οποία θα κάνουν register χρηστες και μετα όσοι είναι μέλη θα μπορούν να παίζουν μεταξύ τους καποια παιχνίδια όπως γίνεται για παράδειγμα στα dod games την ιστοσελίδα μέχρι στιγμής την 'εχω δημιουργήσει το θέμα μου είναι πώς θα ενσωματόσω το παιχνίδι (ένα απλό για αρχη) μέσα αυτή και πώς το παιχνίδι θα διαβάζει τα στοιχεία απο τη βάση δεδομένων....

σ' ευχαριστω για το link

Δημοσ.

το dod ειναι flash και πιθανότατα στημένο πάνω σε flex . λογικά για κάποια games μην πω σε όλα τρέχει κάποιο server απ πίσω . ενα server που ξερω και έρχεται με κάποια demo μεσα ειναι ο Red5 επίσης είναι free :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...